Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegnicaMS

lewy1000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

nie spamuj nie potrzebnie takie rzeczy możesz pisać mi na PM lub GG (na GG nie radze bo rzadko czytam takie coś)

Nie zwiększę expa , ponieważ ty tak chcesz exp jest dobry jak ci sie nie chce expic to idź na serwer x100 szybko wbijesz 3 job ja chcę serwer do normalnego grania i dobrej zabawy

DELETE

Opublikowano

Lewy ma racje z expem bo gra by sie szybko znudzila przy za wysokim expie. Czego ty oczekujesz od niego ze w kilka dni bedzie mial taki serwer jak Odin ??

Jeszcze naprawa kilku bugow i na bank serwer bedzie jednym z najlepszych jakie sa w necie :)

Pomocnik
Opublikowano

Lewy czemu tak słabo hostujesz tego serva ? dopiero około 12 online -.T

A jeszcze jedno wyłącz serva na 2 dni i zlikwiduj błędy takie jak scrolowanie bo ludzie używają i craschują serva.

Friend On Always Fairest Maple Strory

HexxPL

DEVIL

24732.jpg

1909.gif

18706.png

204.jpg

22570.png

Opublikowano

@2UP zrob scrolowanie to ze powiedzial ^^ powodzenia w robieniu go ;]

ktos tam na gorze pisal ze lewy rozdaje wszystkim itemy ? co on cpa wiecej dodawac chyba nie trzeba ;]

i przestancie spamowac o tym expie lewy mowi ze nie zmienia to nie zmienia

@Edit town scroll tez nie dziala. a by sie przydal [jakos da sie zrobic na dagon czy jakos tak maja dzialajace town scroll'e]

@Edit2 ladnie ze zrobiles komende !save for @ll szkoda tylko ze teraz jest osiagnieto koniec pliku ;]

@down server ma buga admin naprawi jak wroci chcial auto save dodac zapewne i cos nie poszlo :]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Elo , mam problem , wyskakuje mi error 38

dzis rano se jeszcze gralem a po restarcie servera juz niemoglem sie zalogowac wie ktos ocb ??

Opublikowano

Właśnie mnie też kiedy się zaloguje wybieram ch wybieram postać i mi wyskakuje błąd 38 odmowa dostępu(koniec pliku). Co z ty zrobić?

Sry za spam

Opublikowano

Dopiero ze szkoły wróciłem włączam gg i taki spam chyba z 50 wiadomości z tym samym jak mnie na gg nie ma to mnie w domu nie ma więc nie spamujcie plz ...

Co do tego buga to juz zrobiłem ress i chyba będzie wszystko dobrze :D

DELETE

Opublikowano

No ale nie dziala ;s Ciagle ten sam blad ;/

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

odrazu sorki za duble

Jutro (piątek) będzie serwer otwarty od godziny 15 wszystkie konta ress'tart i postacie.

Rejestracja Otwarte będzie przez około 3-5h ,ponieważ duża liczba ludzi gra tylko żeby crash owac -,-

Pozdrawiam :D

DELETE

Opublikowano

czy to znaczy ze już wszystko powinno działać normalnie? a i jeszcze bo nie rozumiem czyli jak będzie reset tzn ze jak np mam 34 lvl to bede mial znowu 1 ?

Sry za spam

Opublikowano

Tak.

Zresetuje Ci się wszystko, znów będziesz musiał konto zakładać i od nowa bić.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Serwer OFF jest ponieważ nie zdążyłem poprawić all -,- Nie spamowac typu np: O boże serwer mi nie działa co sie dzieje-,- czyli Jak Noob

DELETE

Opublikowano

Lewey mam pytanie czemu nie dziala rejestracja? :/ bo chcialem sobie pograc ale nie moge wejsc w rejestracje :/

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

@UP NAUCZ SIE CZYTAC !! jezeli server jest off to latwo sie domyslic ze reg tez...

Serwer OFF jest ponieważ nie zdążyłem poprawić all -,- Nie spamowac typu np: O boże serwer mi nie działa co sie dzieje-,- czyli Jak Noob

prosze nie spamowac...

@2 UP on bedzie jak lewy zrobi to tez chyba oczywiste i logiczne prawda ? jak zrobi to napisze jak zagrasz 3h po odpaleniu serwera to chyba Ci sie nic nie stanie prawda ? ;]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

A teraz dziala rejestracja jest open? Bo mi sie nie chce otworzyc ;/

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

Lewy napisal ze serv on od 13. Nie napisal o ktorej reg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...