Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegnicaMS

lewy1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorrki ale robie ress MySql (tzn.ress kont,charow itp)

@edit

dodaje nowe rzeczy itp.!! jakies 1-2h off bedzie napisz jak online!

@edit2

dodałem na stronie status

nie będę restartował postaci....

Potrzebuje kogoś kto się zna na server'ach dam Gm'a

DELETE

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rob rob zeby tylko sie dobrze gralo :D jak cos to powiem jeszcze jak jakiegos potem buga wylapie ;p

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Za jakieś 10-20minut server będzie Online jeszcze zostało mi tylko skill beginera

Dodałem:

Komendy nowe

Status server na stronie

Stabilniejszy Silnik

Cody boss teleport

I parę innych

DELETE

Opublikowano

@UP

Ale ty odkrywczy o.0 moze poczytasz zanim cos napiszesz co ?

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Nie działa wiele rzeczy , głównie.

-whsiper [pisanie przez "h" do kogoś,

-scrolling,

-nie które NPC,

-Gwiazdki , zamiast zbierane w setach , są zbierane jak arrowy , gwiazdka wchodzi w gwiazdkę,

-Wiele małych ukrytych teleportów na mapie nie działa,

-Jakieś takie dziwnie zbieranie rzeczy jest "z",

-częste kicki , po rozmowie z różnymi npc (najczęściej kerning city).

To na tyle zauważę więcej , to podam.

Opublikowano

za duzy drop powodujacy lagi i kicki expilismy we 3 i dropilismy ile sie tylko dalo i wylaczylismy przez to serwer :] albo admin wlazl na lokacje i go odrazu wylaczyl bo sie przestraszyl jak zobaczyl ile tego gow** lezy ^^

dodaj komende @clean

albo lepiej zmiejsz drop do takiego jaki byl na poczatku :)

@UP exp jest dobry bedziesz expic znajdziesz wiecej bugow bedziesz walil lvl za lvlem to jedyne co bedziesz widzial to lagi :]

@Morgit a da sie zregowac ten 1 set jak juz go masz ? ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Po pierwsze whipers działa

......................................

Po drugie stary sie nie kończą i strzały

Po trzecie no scrollowanie nie działa ale jak jestes taki do przodu o spróbuj to zrobić -,-

@down

wiem-,-

whipers dodałem przed chwilką i Find też działa

DELETE

Opublikowano

Lewy czytaj dokładnie przecież mówię że stary się nie kończą , whispers wcześniej nie działało.

I jest good - bez nerwów :)

Opublikowano

-rzucajac na siebie healera [skill beginera] nie giniesz jak zalapiesz zgona odczekujesz kilka sekund i sie sam wskrzeszasz masz 12hp niewazne czy skill nadal trwa leczy cie caly czas do logoutu.

-Proponuje zmniejszyc drop mowisz ze tearz jest 5 to zrob go na 3 i bedzie dobrze bo teraz to i tak jest rzeznia ;]

-jezeli nie ty wylaczyles serwer mozliwe ze vib cap go wylaczyl :] urzylem i wywalilo serwer chyba ze ktos zrobic co innego.

to by bylo narazie na tyle :)

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

żal lewy napisałem do ciebie czy serwer jest włączony a ty już sie wkurwiłeś i mnie zablkowałeś ;/

stawikeo9.png

XxMagOgniaxX.png

Opublikowano
żal lewy napisałem do ciebie czy serwer jest włączony a ty już sie wkurwiłeś i mnie zablkowałeś ;/

Jezeli nie mozesz sie zalogowac znaczy ze serwer OFFLINE... czy to takie trudne i nie bede mowil kto tu jest zalosny :]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Sorrki ale mam dużo spamów na gg i blokuje jeśli ktoś nie czyta notice na servie bo przeważnie pisze kiedy cos dodaje a jak server off i jestem na gg to raczej tez cos dodaje co nie;D?

@edit

@up

zaraz włącze

DELETE

Opublikowano

Witam, :D

Ja jestem za takimi zmianami :P

Exp = x20-100 Teraz troszkę wolno leci a tak np x 50 byłby fajnie lecz nie strasznie szybko:p

Drop = x3 teraz jest za dużo (x5) myślę ze x3 było by idealnie :D

Meso = proponuje x50 wiecie meso sie przyda :D a i tak narazie trade nie działa, a na potki żeby było :D

Opublikowano

niech pracuje nie odrau rzym zbudowano nie?:D bedzie coraz lepiej mowie wam :P

@Laseczka

zgadzam sie z dropem i meso a exp moze byc tez 50 wazne zeby sie dobrze gralo ^^

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Zmieniłem drop na x2 bo za dużo itemków na mapie i server crash;/

co do exp i mesos to nie zmienię bo tak tez fajnie sie gra ja jakoś na odinMS wbiłem 40 lvl w jeden dzień a ten exp x8:D

Teraz dodaje starsy i storge i jeszcze coś porobię żeby lepiej sie grało

DELETE

Opublikowano

Zmianom expa mowimy NIE ;dd zmieniony drop i gites bedzie sie gralo :]

moja propozycja to dodac do serwera auto save bo jak sie crash'uje to wszystko cofa sie do wlaczenia albo dodanie komendy !save dla wszystkich graczy wpiszemy sobie co 15 - 30 minut i postacie sie nie cofna widzialem wiele serwerow na ktorych cos takiego jest zastosowane :)

p.s. jezeli nie wiesz jak to zrobic odezwij sie do mnie na pm to poszukam po innych forach :]

@Edit Ma ktos kontakt z admninem ?

@Down oczywiscie ze dobra idea :]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

@up zgadzam sie do tego save dla graczy bo troszke wkurzac moze jak cie cofnie xD

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Już gdzieś czytałam o auto save :} i to na 100% pomoże .... znikną te posty: ,, znow mi postać cofnęło do 12 lvla" itp. :] poszukaj a napewno sie przyda ...

P.S poszperam po innych forach może znajde, jakby co to pisz na moje gg : 3603639

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...