Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegnicaMS

lewy1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukałem znalazłem nie dodałem :D ponieważ coś źle było ;/

jak ktoś umie to niech pisze na gg 8473720 proszę bez spamów typu (server off,pomóż mi server zrobić itp... odrazu blokuje

DELETE

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaloba exp 50x... 70 lvl na odinie zrobilem w tydzien na 100% legit...

50:8~6

wiec zrobie 3 joba w 1 dzien 200 lvl w max 2 tygodnie ? o.0 na co komu takie serwery. idealny serwer to exp 5 drop moglby byc taki jak na odinie meso 5 a takie 50x to do testowania buildow albo for fun zeby po 2 tygodniach chodzic sobie zakuma ubijac w 5 minut solo...

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Wiesz nie kazdy siedzi 8h przy kompie i nie wychodzi z domu =)

Te raty co napisal xzibin sa dobre.

Opublikowano

@UP

ZAL ZAL ZAL ZAL ZAL ZAL ZAL

gralem maxymalnie 3h dziennie to ze ktos robi taki lvl to nie znaczy ze siedzi 24h przy pc poprostu trzeba umiec grac a nie zrobic sobie exp max i napie**** czlowieczku amsz pelno serwow z expem 100 500 1000 wiec jezeli tak bardzo chcesz miec high lvl to naprzod na jakis gowniany serwer 1k exp ;]

p.s. koniec spamu na temat zmiany statow.

Lewy bedzie chcial zmienic to zmieni.

@Down

Server czesciej bedzie on gdy bedzie autoress i autosave [tak mi sie wydaje, ale to pewnie potrwa]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

No spoko ja tylko mowie ze takie sa moim zdaniem idealne raty, ale tak ogolem to serwer spox :) Szkoda ze czesto off ale mam nadzieje ze sie to szybko zmieni

Opublikowano

Server będzie jakiś czas off ponieważ dodaje auto save i restart i przenoszę na dydykowany -,- więc proszę się nie martwi niedługo będzie można normalnie pograć bez lagów :)

DELETE

Opublikowano

ja bym proponował zwiększyć exp do 20-30 wtedy by było zajebiście bo drop jest spox ;)

ps : myślę, że jakby mieli wybierać miedzy odinem a twoim to by wybrali odina dlatego zrób coś z expem :D

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Hmm...

Expa nie zmienię bo taki jest dobry jak nie macie czasu grac to grajcie powoli pomalutku exp jest x10 wystarczająco dużo jak bym dał x50 to 0 zabawy tylko exp exp tydzień i 200 lvl i co robisz nic a tak to jest zabawa jakas w tydzień na bank 100 nie wbijesz chyba ze z hakami...

Server będzie na dydyku w tym tygodniu już albo w następnym zależy kiedy będę miał czas a najlepsze jest to że za free dedyk :))(nie spamować mi skąd wziąłem free dydyka ,ponieważ mam od taty firmy która ma servery gier)

PS.nie załatwie nikomu free dydyka odrazu mówię !

DELETE

Opublikowano

No masz racje nie zmieniaj expa bo za szybko sie serw znudzi mam nadzieje ze jutro okolo 14 mogl zagrac :)

Serw extra pozdro dla Adminow :)

Opublikowano

Mam taką prośbę ,ponieważ każdy mówi żeby zrobić komendę !save dla każdego powie mi ktoś jak to zrobić komendę !save mam ale tylko dla gm'ów jak coś moje gg 8473720

DELETE

Opublikowano
ps : myślę, że jakby mieli wybierać miedzy odinem a twoim to by wybrali odina dlatego zrób coś z expem :D

Trafiłeś w samo sedno ... Co to jest server ''Dydykowany''? Tak napisałeś ;). Z tego co zaobserwowałem to kadra serva jest mało zdyscyplinowana ... --.--'' Server pożyje 2-4 dni aż lewy'emu się po prostu znudzi. Takich server'ów powstaje teraz 30 dziennie z czego 99,99% znika :). Jedynym bardzo dobrze zgranym zespołem jest Maple NAO i tu polecam grać.

Twój server nie ma nic do zaoferowania ... Free items? Wystarczy, że ktoś do ciebie podejdzie i od razu mu dajesz po czym jest roll back i od nowa prosza o itemy...

Exp - na OdinMS jest większy exp i mają o wiele więcej do zaoferowania ..., a z tego co widzę ie zamierzasz go zmieniać, a nawet jeśli twój server będzie stał już miesiąc to zastaną na nim tylko ci ''VIP'', którym dasz wszystko o co poproszą ...

Nie mówię, że server zamieni się w gówno ..., ale powinieneś zastanowić się nad tym co możesz zaoferować, czego niema nigdzie indziej, a z tego co wiem ludzi grają na priv tylko ze względu na exp. :P

Opublikowano

@up

teraz dowaliłeś nic nie robie na servie to jest jakiś żart co nie?? co chwile coś poprawiam itp

po drugie nikomu nic nie dałem za free może na początku stars'y

Po trzecie nie mów nic jak nie wiesz jak naprawdę jest ;/

DELETE

Opublikowano

odin nie ma 3rd joba. i nie rob zadnych zmian expa ludzie jak chcecie miec w pare dni 200 lvl to pograjcie sobie na serwerach typu omega z expem 200++...

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Szukam ekipy do robienia server'a znaczy poprawy bugów itp. bo sam daleko nie zajdę ;P nie pisać mi na gg jeżeli nic nie umiesz i piszesz z tekstem że sie szybko uczysz -,- GG:8473720

Pozdrawiam...

DELETE

Opublikowano

ja pragnąłbym zauważyć dostaje co chwila dc i miałem lvl 11 i sie skasował i tak zawsze co wyłącze gre to mam znowu 1 lvl więc zrób cos z tym dc i utratą lvla z góry dzieki

Sry za spam

Opublikowano

aaa to nie wiedziałem :P

a jak np wbije 6 poziomow i dopiero relog zrobie to czy sie zapisze? czy muszę co lvl robic relog?

Sry za spam

Opublikowano

laseczka co ty napisalas ^^ o masakra jak zrobisz relog to sie zapisze niezle niezle ;] jakbys serwer mial auto save to by sie zaposywalo zapisuje sie jedynie gdy admin lognie sie na posta i wpisze !save.

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Lewy weź zrób exp 15-25 a nie 10 wiesz rozumiem, że chcesz sie mierzyć z OdinMS ale nie w expie błagam xD

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

@up

nie zamierzam się mierzyć odinMS ponieważ i tak maja stabilniejszy silnik

@temat:)

Serwer online dodałem auto Save mam nadzieje że działa bug mi nie wyskakuje żaden wiec raczej tak ustawiłem Save co 20 sek (chyba starczy)

A i jeszcze jedno:

Szukam ekipy do robienia serwera chętnych zapraszam do pisania na GG:8473720

DELETE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...