Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MersisMt2 [Dedyk]

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM SERWA !!

BEZ RAT NA EXPA ZE SPOTA NA MAPIE OD 130 NA 132 LVL LECI 5%

GM WIDZIAŁEM RAZ NA JAKIŚ TYDZIEŃ GRY.

LUDZI GRA BARDZO MAŁO I NIE DZIWIE SIĘ.

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Off 4Ever. Zbyt małe doświadczenie Administracii żeby jeszcze ten serwer uratować... (Jeśli wg da się coś zrobić skoro zasypali ich DDosami i rombneli im pliki)

duzo eventow?nie rozmieszaj mnie gralem tam 2 tyg i nie wiem czy warto na str. pisze ze online ponad 150 osob a w m1 np. u czerwonych nie widzialem nawet w dzien 15 osob , przez ten czas co gralem 0 eventów ,

Ta grałeś 2 tyg. i pewnie nawet nie masz max lv... Tam wbijało się 250 w 2dni bo bugów było od cholery wiem jak ja wbijałem na 130lv było 15lv w 1s i na 200lv 26lv w 1s i do tego na każdym lv można było wejść na mapkę 210 bo działały zwoje powrotu.

Nick: Zawsze PeS
Gildia: Zawsze OnlySkill (Lider)

Opublikowano

ON > OFF > ON > OFF > ON > OFF > ON > OFF > ON > OFF

Widać admini lubią robić durni z graczy.

Na serwerze jest sporo błędów z którymi admin sobie nie radzi. Po kilku dniach zaczynamy się nudzić i jesteśmy skazani na stanie w M1 i oglądanie cukierkowych zbroi - poważnie, 5 minut stania w M1 i widzimy jedną i ta samą zbroję w kolorze całej tęczy.

Serwer foajny pod 2 warunkami:

- Zaczynamy grać z świadomością, że za góra 3 dni wyrzucimy clienta z dysku.

- Nie wydamy ani złotówki na serwer bo szkoda potem będzie odejść.

Ogólnie ocena serwera to jakieś 3/10.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

serwer juz jest dnem. Od ponad tygodnia sr. osob na serwie wynosi 10-15. Przed chwila było tylko 3 osoby. Kompletny brak zainteresowana serwera przez GM. Moja opinia to ze serwer padnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja tylko spytam grzecznie... Czy to [coś] w ogóle działa? Serwerem tego nie nazwę ale określenie [coś] pasuje idealnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...