Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MersisMt2 [Dedyk]

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu gdy chce sie zalogowac pisze bledne haslo lub login a zarejestrowalem sie i na stronie glownej moge sie zalogowac a w grze nie

Juz dziala wszystko ok:)

Opublikowano

kurwa jak nie zrobili jebanego laungchera bardzo prosze kogoś o serverinfo py i pong bo oczywiscie adnimi nie zrobili co za...

Opublikowano

Easy/Medium, coś mi się to nie widzi od 80 do 90 to już jest lipa nie wyobrażam sobie od 90 do 100..

- Czekanie ma metka w dt 30minut...

- Potki w sklepie zielone i fioletowe ceny kosmos

- Wbicie skill na 17 gorzej jak na Globalu to samo na P

- Brakuje Zbroi/Broni na 61,70,65,75 w sklepie

Niestety podziękuje za taki serwer. Myślałem że będzie to troszkę inaczej wyglądało

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Co do Pana wyżej to jeśli chodzi o skile to przesadza troche. Mi każdy skil wszedł z 17 za pierwszym razem. Pozatym jakby co ,to co to za problem kupić Zwój Powrotu Umiejętności za 100k? Ceny zielonych może i są duże ale kasy też można nieźle zarobić . Jak narazie mam 91 lvl i gra się świetnie. Fajny pomysł ze skilami .

Polecam i Pozdrawiam

Fantomas ;d

borussia-dortmund.jpg Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...