Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MersisMt2 [Dedyk]

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisze ze zle passy zalosne

Żałosne jest to że nie chce się popatrzeć kilka wypowiedzi wstecz w celu znalezienia odpowiedzi dlaczego wyskakuje komunikat o złym haśle. Jako że już piszę tego posta to Ci odpowiem dlaczego tak jest. Musisz pobrać łatkę która jest w downloadzie i wkleić do pack.

HBV27j.png

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągnijcie łatki ze strony.. to wszystko .. będzie pykać .

Co do serwa.. rewelacji nie ma . Mapa na 100 to trochę przegięcie o wiele za mała jest.

Opublikowano

Ofilcjalny start był wczoraj. Client od dzisiaj działa bez potrzeby ściągania łatki. Więc teraz musi ktoś byc mega mózgiem żeby mu nie działało. Rozwalił mnie komentarz że gościowi pisało ma zły kod z obrazka i nie może się zarejestrować xDD

Opublikowano

Ja czekam na lanczera bo pobieral mi sie klijent nagle cos hosting nawalil i przerwalo mi i nie chce mi sie czekac next1:30h.Ile roboty zebyscie dodali lanczera...a napewno by grał wiecej ludzi bo jak ktos nie wejdz i nie zobaczy to w ciomno nie pobierze 1000mb zeby potem usunac.:)Jak sie nie spodoba

Opublikowano

Ja czekam na lanczera bo pobieral mi sie klijent nagle cos hosting nawalil i przerwalo mi i nie chce mi sie czekac next1:30h.Ile roboty zebyscie dodali lanczera...a napewno by grał wiecej ludzi bo jak ktos nie wejdz i nie zobaczy to w ciomno nie pobierze 1000mb zeby potem usunac.:)Jak sie nie spodoba

Przecież na forum masz launchera

Opublikowano

Server jest slaby na 81lvl mam 140kk a zmianki sa po 20kk za 200? bonusy nie wchoda max po 2 20k hp w itemie to za duzo po 3 licznik dodaje o dobre 100 osob po 4 bronie nie wiadomo skad po 5 biolog nie jest co sec po 6 li[ny ten server troche zagram jak bedzie poprawiony. (to znaczy tanisze zmianki itp metal 10kk haha!)

Opublikowano

fajny zerwer

elo jestem jarek mam 36 lat i mam serwer w metinie zabrarzam na niego balmora hehehe o tyle nara subujcie mie na yutube nick fubuxmetin plis plis

Opublikowano

a więc tak z mojej strony .. zeby wbic skile trzeba duzo czasu .. spędzilem pół dnia zeby nadropic cale eq kamieni duszy robilem skille troche to zajelo .. wkoncu zrobilem aure i wir na P z calego eq kamieni troche nie ciekawie ale ok .. za doslownie 3 minuty wywalilo mnie z serwa zalogowalem .. skille M1 brak kamieni brak kasy zbroi itp .. zachcialo sie jakiejs cofki GM-om tak nagle ,, Gorąco I Serdecznie NIE POLECAM SERWERA ... !!!!!! syf jak ich malo

Venum

Opublikowano

Zrób ktoś launchera : rooty locale plik exe do odpalenia gry daje 10 LIKE

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...