umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co mam kurwa zrobić?!?! Niedawno poszłem do nowego gimnazjum i zdobyłem już paru kolegów, nie dresów tylko spokojnych fajnych ludzi oraz poznałem fajną dziewczynę. Posiadam profil na Zapytaj, no i niedawno jak rozmowa zeszła z jednym z kolegów na internet to zaczęliśmy gadać o kontach, że on ma 2 na głównej demoty, itd.... I mu powiedziałem że mam konto na Zapytaj. I podałem mu- debilstwo- nazwę konta... okazało się że on też ma i to spore bo na 1200pkt (!!!). No i dzisiaj wchodzę na profil, a tu widzę jego komentarz "cześć kolego ". Ok, spoko, wlazł na konto i co z tego? No i to, że profilu wyświetla się 10 ostatnich pytań... 9/10 dotyczyło głupot w stylu zasilacz do kompa, największy suchar... ale jeden dotyczył tej dziewczyny... i pytań o tej dziewczynie zadałem więcej, więc jak wszedł w "pokaż pozostałe pytania", to mógł śmiało zprecyzować sobie jaka mi się podoba... Kurwa i teraz jestem na siebie maxymalnie wkurzony co zrobić?! Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Sajjuk Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jeśli to jakiś fajny kolega, z którym się dogadujesz to poproś go, aby nikomu o tym nie mówił Odnośnik do komentarza
SebuśPL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Po pierwsze to nie samosia. A co do reszty to nie wiem w czym widzisz problem... Od kiedy w szkole się chwali gdzie się ma ile pk ;o Mniejsza o to jak ci to przeszkadza to zmień szkołe Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @SebuśPL Muszę to zadać tu bo jakbym zadał na zapytaj to on by to widział... :/ Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Flap Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak głupiego tematu nie widziałem od czasu "syna w lodówce" Nic nie rób może się nie wygada Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jezu! Co z tego? Przecież to normalne zapytać o dziewczyne itd. jak on tego nie rozumie to nie może być Twoim kolegą. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @up Może to głupie, nie chciałbym aby ktokolwiek o tym widział Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To zakop go pod mostem. Albo powiedz że to koniec waszej znajomości Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @SebuśPL Muszę to zadać tu bo jakbym zadał na zapytaj to on by to widział... :/ hahaha @ToP Dogadaj się z nim ? Created by Odnośnik do komentarza
swist2 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja mysłałem, że rozmowa o dupach z kumplami to normalna sprawa ; | "Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie." Putin is putting puding Odnośnik do komentarza
Xemon12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Potnij się. Odnośnik do komentarza
vilax Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Będziesz miał nauczkę na przyszłość i zanim cokolwiek zrobisz przemyślisz to 3 razy... W opowiadaniu trochę zamieszałeś i nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, Jeżeli to kolega nie warty Twojego koleżeństwa to jeżeli będzie miał zamiar rozpowiedzieć komukolwiek, zrób mu podobne świństwo wypierając się z tego tłumacząc, że pewnie robi to tylko dlatego aby Cie ośmieszyć (Musisz usunąć konto, jeżeli się da na tej stronie, żeby nie miał dowodu) Ehh te problemy XXIw... I ty już szkołę byś przez to zmieniał... ? Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Idź do niego i rozmawiaj, jakiej odpowiedzi oczekiwałeś? "Shakujcie zapytaj i usuńcie to oraz go zbanujcie!" ? Odnośnik do komentarza
jackraymund Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 zagadaj do niego, i zacznij nawijke o jakiś gównach( i jak jakaś fajna dupa przejdzie, to powiedz coś w stylu "patrz jaka zajebista dupa idzie") a potem jebnij coś w stylu "ta "kasia" z naszej klasy to fajna dupa no nie?", dalej zależy od tego co tam pisałeś bo możesz np zapytać go o porade jak ją wyrwać, ale wtedy to będziesz musiał ją wyrwać bo wyjdziesz na łajze i pomyśli że jesteś pedziem a wtedy będziesz ruchany w dupe na każdej przerwie nie mówiąc o odbieraniu cię z budy przez mamusie i tatusia ew. możesz powiedzieć że pytałeś o te gówna bo chcesz ją przeruchać jednorazowo (a tak to nigdy nie miałeś dupy, bo ruchałeś ujebane dupy jak świnia na dyskotekach, i że wolisz mieć dupy do ruchania niż do tulenia proste) mogłeś wkleić to co o niej napisałeś, wtedy można by było zrobić sprostowanie, tzn. to nie znaczyło to, tylko to i to innym słową, przeprowadź z nim luźną rozmowe l0lz jeżeli obraziłem jakąś dupe mówiąc na nią dupa to sry, ale dupa to dupa :< Odnośnik do komentarza
binguj_1 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie wiem co w tym takiego dziwnego. Ja rozmawiam z kumplami w szkole o fajnych dupach. Nawet lepiej będzie jak ona się dowie, że się nią interesujesz. Wyluzuj, żyj dalej. Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Moze mnie wysmiejecie, ale ja nie jestem typem czlowieka, ktory nazywa dziewczyny "dupami", jestem dosyc wykreconym czlowiekiem, zreszta gimnazjum to nie patologiczma gimbaza tylko bezokregowe profilowane "." no ale macie racje czym sie martwic po prostu wpadka i tyle. Po prostu sie zawiesilem po zobaczeniu ze on wlazl mi na profil Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
jackraymund Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 no widzisz, niema się co martwić najwyżej zostaniesz potrollowany przez kilka dni ;d ja raz napisałem curka to byłem trollowany przez miesiąc(przez takich zjebów aka mateq & ventos feat. jego ziomale) i nic się takiego nie wydarzyło @down a umiesz czytać? Moze mnie wysmiejecie, ale ja nie jestem typem czlowieka, ktory nazywa dziewczyny "dupami", czyli nie nazywa dziewczyn dupami, to tym bardziej zdzirami... czyli woli się uczyć niż palić papierosy, chodzić na mecze i się napierdalać co przerwe, don't understand? Odnośnik do komentarza
Kamdaro Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jak by ktoś wyjawił moje "sekrety" to bym go złapał po szkole i by się skończyło ;p polecam zrobić to samo. Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nic nie zrobisz było nie mówić jesli to porządny kolega to nie wypapla. Odnośnik do komentarza
Loude Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Welcome to samosia! ;_; Posiadam profil na Zapytaj... @TOPIC Potnij się. Najlepiej kosiarką. Albo nie, weź poszukaj jakichś pr0 El0 h4x!0rskich ziomkufff i zddosujcie stronę, nie wiecie jak? To nie problem w tych czasach, wystarczy dostęp do internetu! 1. Włącz Wiersz poleceń (Wpisz w wyszukiwarkę windowsa cmd) 2. Wpisz: Ping -t www.zapytaj.com.pl 3. ???? 4. PROFIT!!!! Odnośnik do komentarza
Borussia Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jeżeli się z nim dogadujesz, jest twoim przyjacielem, to po prostu go poproś aby nie rozgadał. Resthea.pl Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Teraz całe mpc zna Twój sekret. poszłem Nigdy nie rozumiałem obojnaków .. @top Usuń konto na tym portalu/stronie albo te pytania. Odnośnik do komentarza
Wojak-PL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Samosia.pl Odnośnik do komentarza
StudzeKisiel Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jeśli się z nim nie dogadasz to usuń pytanie. Przynajmniej nie będzie miał na to dowodów. Odnośnik do komentarza
JakSieMacie Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Shakuj mu lodówkę, jakby to zrobił Daro. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.