Skocz do zawartości

Kolega poznał moje sekrety RATUJCIE!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Co mam kurwa zrobić?!?! Niedawno poszłem do nowego gimnazjum i zdobyłem już paru kolegów, nie dresów tylko spokojnych fajnych ludzi oraz poznałem fajną dziewczynę. Posiadam profil na Zapytaj, no i niedawno jak rozmowa zeszła z jednym z kolegów na internet to zaczęliśmy gadać o kontach, że on ma 2 na głównej demoty, itd.... I mu powiedziałem że mam konto na Zapytaj. I podałem mu- debilstwo- nazwę konta... okazało się że on też ma i to spore bo na 1200pkt (!!!). No i dzisiaj wchodzę na profil, a tu widzę jego komentarz "cześć kolego :)". Ok, spoko, wlazł na konto i co z tego? No i to, że profilu wyświetla się 10 ostatnich pytań... 9/10 dotyczyło głupot w stylu zasilacz do kompa, największy suchar... ale jeden dotyczył tej dziewczyny... i pytań o tej dziewczynie zadałem więcej, więc jak wszedł w "pokaż pozostałe pytania", to mógł śmiało zprecyzować sobie jaka mi się podoba...

Kurwa i teraz jestem na siebie maxymalnie wkurzony co zrobić?!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Będziesz miał nauczkę na przyszłość i zanim cokolwiek zrobisz przemyślisz to 3 razy...

W opowiadaniu trochę zamieszałeś i nie za bardzo wiem o co Ci chodzi,

Jeżeli to kolega nie warty Twojego koleżeństwa to jeżeli będzie miał zamiar rozpowiedzieć komukolwiek, zrób mu podobne świństwo

wypierając się z tego tłumacząc, że pewnie robi to tylko dlatego aby Cie ośmieszyć (Musisz usunąć konto, jeżeli się da na tej stronie, żeby nie miał dowodu)

Ehh te problemy XXIw... I ty już szkołę byś przez to zmieniał... ?

1329228482-U118767.png

zagadaj do niego, i zacznij nawijke o jakiś gównach( i jak jakaś fajna dupa przejdzie, to powiedz coś w stylu "patrz jaka zajebista dupa idzie") a potem jebnij coś w stylu "ta "kasia" z naszej klasy to fajna dupa no nie?", dalej zależy od tego co tam pisałeś bo możesz np zapytać go o porade jak ją wyrwać, ale wtedy to będziesz musiał ją wyrwać bo wyjdziesz na łajze i pomyśli że jesteś pedziem a wtedy będziesz ruchany w dupe na każdej przerwie nie mówiąc o odbieraniu cię z budy przez mamusie i tatusia

ew. możesz powiedzieć że pytałeś o te gówna bo chcesz ją przeruchać jednorazowo :D(a tak to nigdy nie miałeś dupy, bo ruchałeś ujebane dupy jak świnia na dyskotekach, i że wolisz mieć dupy do ruchania niż do tulenia proste)

mogłeś wkleić to co o niej napisałeś, wtedy można by było zrobić sprostowanie, tzn. to nie znaczyło to, tylko to i to

innym słową, przeprowadź z nim luźną rozmowe l0lz

jeżeli obraziłem jakąś dupe mówiąc na nią dupa to sry, ale dupa to dupa :<

Moze mnie wysmiejecie, ale ja nie jestem typem czlowieka, ktory nazywa dziewczyny "dupami", jestem dosyc wykreconym czlowiekiem, zreszta gimnazjum to nie patologiczma gimbaza tylko bezokregowe profilowane "."

no ale macie racje czym sie martwic ;) po prostu wpadka i tyle. Po prostu sie zawiesilem po zobaczeniu ze on wlazl mi na profil o.O

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

no widzisz, niema się co martwić najwyżej zostaniesz potrollowany przez kilka dni ;d

ja raz napisałem curka to byłem trollowany przez miesiąc(przez takich zjebów aka mateq & ventos feat. jego ziomale) i nic się takiego nie wydarzyło xD

@down

a umiesz czytać?

Moze mnie wysmiejecie, ale ja nie jestem typem czlowieka, ktory nazywa dziewczyny "dupami",

czyli nie nazywa dziewczyn dupami, to tym bardziej zdzirami... czyli woli się uczyć niż palić papierosy, chodzić na mecze i się napierdalać co przerwe, don't understand?

Welcome to samosia! ;_;

Posiadam profil na Zapytaj...

Facepalm.gif

@TOPIC

Potnij się. Najlepiej kosiarką.

Albo nie, weź poszukaj jakichś pr0 El0 h4x!0rskich ziomkufff i zddosujcie stronę, nie wiecie jak? To nie problem w tych czasach, wystarczy dostęp do internetu!

1. Włącz Wiersz poleceń (Wpisz w wyszukiwarkę windowsa cmd)

2. Wpisz:

Ping -t www.zapytaj.com.pl 

3. ????

4. PROFIT!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Kolega poznał moje sekrety RATUJCIE!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...