Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się zapowiada, tylko czemu rosy w is na takim typie serwera?

Żeby opłacić serwer? Administracja też się musi o to martwić żeby opłacić serwer, na którym będziecie grać... A gdy nie będzie zysków i serwer zamkną to będzie płacz i zgrzytanie zębów bo serwer off...

Serwer też trzeba opłacić, licencje na forum wykupić a to nie są małe pieniądze.

PS. Ciesz się że administracja dodaje do ISu takie rzeczy, a nie EQ jak to było na niektórych serwerach że się bronie i zbroje kupowało... Tutaj nic takiego nie ma, i nie będzie.

PS2. Będą marmury poli oraz księgi poli u npc? Albo będzie jakiś drop tych itemków?

Opublikowano

Żeby opłacić serwer? Administracja też się musi o to martwić żeby opłacić serwer, na którym będziecie grać... A gdy nie będzie zysków i serwer zamkną to będzie płacz i zgrzytanie zębów bo serwer off...

Serwer też trzeba opłacić, licencje na forum wykupić a to nie są małe pieniądze.

JA widzę, że administracja ma dużo pieniędzy skoro co miesiąc chcą dawć PLN jako nagrodę za Wymiar Władców. Chyba nie myślą. że wyciągną tyle z IS, że wystarczy im na opłacenie dedyka i żeby jeszcze komuś przelewać kasę?

Opublikowano

JA widzę, że administracja ma dużo pieniędzy skoro co miesiąc chcą dawć PLN jako nagrodę za Wymiar Władców. Chyba nie myślą. że wyciągną tyle z IS, że wystarczy im na opłacenie dedyka i żeby jeszcze komuś przelewać kasę?

To już jest ich problem czy wyciągnął, ja nic o takim czymś nie wiem. A jeśli tak ma być, to niech będzie. IMO lepiej by było, gdyby dostawali SM niż PLN.

Admin pisał, że strona działać nie będzie przez jakiś czas więc poczytajcie sobie wczesniejsze tematy.

Opublikowano

To już jest ich problem czy wyciągnął, ja nic o takim czymś nie wiem. A jeśli tak ma być, to niech będzie. IMO lepiej by było, gdyby dostawali SM niż PLN.

"Czas w którym przejdziemy wymiar władców jest zapisywany na stronie. Co miesiąc najlepszy wynik dostanie nagrodę w postaci realnych pieniędzy (PLN) oraz SM"

Opublikowano

6/7 bonus został wycofany.

UP. Divad pisała że strona może nie działać do 14,15.

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Pisze w prezce, że póki co 6-7 bonu nie będzie. Możliwe, że dodadzą go później. Szkaty chyba z normalnie z bossoów tylko bo w IS nie widzę.

P.S - Macie taki sam problem jak ja? Otóż po załadowaniu się pathera i wejście w opcje wyskakuje komunikat, że nie odnaleziono pliku konfiguracyjnego.

Opublikowano

Wszytko normalnie z bosów leca szkaty . 6-7 bon nie ma przynajmniej na becie nie było ale mysle ze nie jest potrzebny bo gra się bardzo dobrze ; ]

Jak wam może stronka nie działaś jak normalnie mi działa ; /

Opublikowano

Ja mam jedno pytanko, gdyż nie daje mi to spokoju. Jaram się tymi ostatnimy zbrojkami co jest taki płomień niebieski, ale martwi mnie czemu wojownik takiego nie ma? Mógłby mi ktoś odpowiedzieć ?

Pozdrawiam wszystkich ;-)

Opublikowano

Ja mam jedno pytanko, gdyż nie daje mi to spokoju. Jaram się tymi ostatnimy zbrojkami co jest taki płomień niebieski, ale martwi mnie czemu wojownik takiego nie ma? Mógłby mi ktoś odpowiedzieć ?

Swieci sie tylko lecz na zdjeciu tego nie widac

pazdzioch.png
Opublikowano

Swieci sie tylko lecz na zdjeciu tego nie widac

Oo, to świetnie. Jaką postacią i profesją będziecie grać panowie? ;>

Pozdrawiam wszystkich ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...