Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W prezce jest 300+ osób, czyli zakładając że jest to 1/10 to na serwerze będzie 3k graczy.

Po 1 W prezce jest 300+ , zakładamy że 50% z tego co wynosci 150 graczy, weszło tylko żeby obczaić publikacje,

Po 2 Do godziny 19:00 50% z tego trafi chuu. czekanie i ściąganie klienta, co wynosi 75 Graczy

Po 3 Na serwer wejdzie 75 graczy , po czym po 15 minutach serwer opuści 30% graczy - ze względu na wyposarzenie na serwerze, a więc mamy 25 graczy.

Po 4 1/10 to 25 graczy czyli 10/10 to 250 graczy na serwerze.

Pzdr

Opublikowano

Wiem że nie będzie tych 3k graczy ale ktoś pisał że użytkownicy mpc forum to 1/10 graczy. Myślę że jak te 1000 osób wejdzie i zostanie na serwerze to będzie dobry wynik.

Jest może jakiś launcher?

Powiem tak będzie na serwerze max 250 graczy do godziny 22:00

Jutro i pojutrze gimbaza ma wolne , możliwe ze ta liczba sue utrzyma , natomiast w poniedziałek zegarek spadnie do 100 Online.

Po czym Administracja serwera podkręci zegar na WWW o jakies 500 graczy :33

Opublikowano

Kto jeszcze nie ma clienta , to łapcie :

http://www.multiupload.nl/HGGJHEHVDB

This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright.takie cos wyskauje jak czekam 60 sec na download
Opublikowano

Na gg bd pobieral sie kilkadziesiat razy dluzej

Właśnie ,że nie jeżeli ktoś ma go proszę wyślijcie mi go na gadu 39187689

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Siemka , próbuje zainstalowac clienta i wysakuje błąd za mało miejsca na dysku ... nie wiem co jest bo mam ponad 6.5 gb jeszcze wolnego . Poradzi ktoś co z tym zrobic .

Opublikowano

@Dash gratuluje łącza mi ściąga po 600-800 KB/s

Właśnie mi się powinno ściągać po 700-800...

Zjebany hosting i tyle.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Plan Akcji :

1.Godzina 18:00 - Oczekiwanie ostatnia godzina do startu

2.Godzina 18:15 - Zorientowanie sie przez graczy , że start o 19 , a do pobrania klienta jeszcze 1h 30min

3.Godzina 18:30 - Strona wciąż offline, kb pobierania klienta maleją, bo wciąz pobiera go więcej graczy z sekunde na sekunde

4.Godzina 18:45- Pierwszy wyciek info na TS że serwer jednak dzis nie wystartuje

5.Godzina 18:55[ tuż przez startem] - Wiadmośc od adminów na Mpc forum - Start serwera przełożony na Godzinę 20 -21.

6.Godzina 19:00 Płacz wszystkich graczy z czego robi się 30 oczekujących na publikacji

7.Godzina 19:05 -20:00 - Czekiwanie na start

8.Godzina 20:30 - Kolejny wyciek na TS przez adminów że Start przełożony na za tydzień [problemy z www, ddosy]

9.Godzina 21:00 - Dobranoc Emperius

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...