Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL Skins

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać plik ostro musi być zawirusowany, bo wyłączyłem antywirusa bo myślałem że nie groźny to i tak antywirus nie pozwala na jego włączenie, czyli nie wiem jakie on musi mieć wirusy.

Jak nie groźny to jak niby mam go odpalić?

Opublikowano

Boże, przecież każdy injector ma niegroźne wirusy.

Mają, wiem o tym. Zobacz, że wyłączyłem antywirusa a on dalej nie pozwala na uruchomienie, bo zagrożenie jest potężne. Nie wiem jak to zrobić aby to obejść, antywirusa nie zmienie bo jest to norton, bardzo dobry.

Opublikowano

Udało mi się odpalić jakoś i wybrałem skórkę jaxa ostatniego, był status - waiting for lol, załadowałem gre i było status - injected a skin dalej stary... co jest

Opublikowano

C:\Riot Games\League of Legends\

Ja mam podane tak i normalnie dziala. Tylko kapa bo niektore skiny sie buguja i wywala bug splata jak np Riot Singed.

Opublikowano

Właśnie tak robię, wybieram skina, odpalam lola wybieram grę, potem wybieram tę postać na którą chce skina, włączam się do gry i jest napisane injected a stary skin, co jest?

Opublikowano

C:\Riot Games\League of Legends\

Ja mam podane tak i normalnie dziala. Tylko kapa bo niektore skiny sie buguja i wywala bug splata jak np Riot Singed.

ja mam tak E:/GRY/Riot Games/League of Legends/RADS/projects/lol_air_client/releases/0.0.0.220/deploy/assets/images/champions/ i żadnego bug splata nie mam
ciasteczkOOwy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda tylko , że skille się nie zmieniają wraz ze skinem ;( Albo po prostu tylko ja tak mam ; x

@edit jednak wszystko pieknie działa , leci lajk ;D

VG9tYXNoc2t5X19fZXVuZV9fXzYwMV9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzExX19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa to komuś po patchu z nowym interfejsem? Bo mi już nie. Wybieram skina, pisze injected ale postać pozostaje nie zmieniona. Ma ktoś na to sposób? Wcześniej smigało aż miło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...