Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL Skins

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoL Skins

Witam, w tym poradniku zaprezentuję wam program w którym możecie zmienić swój skin w grze bez podmieniania plików w folderze z grą ani babrania się w innych programach.

Funkcja do zmiany skina znajduje się również w poprzednio zaprezentowanym przeze mnie programie BotOfLegends, jednak wiele osób ma z nim problem gdyż za danego skina odpowiada jego numer i wliczane są w to również skiny niedostępne już w grze co przysparza kłopotów z wybraniem odpowiedniego dla siebie skina.

19iT9.png

Uruchamiamy program i wybieramy interesujący nas skin, po czym uruchamiamy grę.

Download:

http://puu.sh/1fC4h.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/3b2274e00d21794b3a97fad7eac55890f5f1e5d7e1fd51d12d3aeb88b8ced94a/analysis/

Uwaga, przy pierwszym uruchomieniu należy podać ścieżkę do folderu League of Legends!

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przedstaw bardziej ten program. Wybrałem sobie rengara, skórkę do niego, a w grze tego nie widzę. :)

Nie polecam, mnie nie działa.

Co tu mam bardziej przedstawiać? Wybierasz skina i grasz, mi i wszystkim uzytkownikom forum bola dziala.

prawdopodobnie podales złą scieżkę do głównego folderu z league of legends o_O

Opublikowano

W folderze ktory wypakowaliście LoLSkins otwieracie notatnikiem config i szukacie ścieżki

path=E:/Riot Games/Riot Games/Riot Games/Riot Games/League of Legends/rads/projects/lol_air_client/releases/0.0.0.133/deploy/assets/images/champions/

i zamieniacie na

path=E:/Riot Games/Riot Games/Riot Games/Riot Games/League of Legends/rads/projects/lol_air_client/releases/0.0.0.217/deploy/assets/images/champions/

Opublikowano

Pokazuje że ma nawet 3 wirusy radzę nie pobierać ....

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

ja jak klikam, zeby pokazala sie ta lista to nic sie nie dzieje, a potem jak sprawdzilem config to w tej linijce "path" nic po tym nie bylo.

A wprowadziłes ścieżke folderu League Of Legends?
Opublikowano

Podalem folder lola. Wybrałem sobie skina włączam customa aby sprawdzic a tu ch*ja. Nie dziala i wg nie pisze w tym programie Injected tylko Waiting for lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...