Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFH] GBsys AIM+ESP+WIĘCEJ [Detected]

lasewiner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Po pierwsze to było moje zdanie na jego temat. Po drugie jak coś Tobie się nie podoba to zignoruj CAŁY temat...

Pozdrawiam.

oiph.png

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie spokojnie bez spinek :D

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie ważne czy to komuś się podoba czy też nie.

Żyjemy w wolnym kraju nie w jakimś reżimie :D

A co do cheata fajnie się na nim grało troszkę przypałowy ale za to Staty PRO :D

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

W styczniu mówili ze w maju będzie zaktualizowany. Ale witać jak wyszło.. Tak sobie rozmyślam czy w ogóle ten chat będzie jeszcze działał.

Brakuje juz tego widoku 30zabitych i 6 ded'ów.

oiph.png

Opublikowano

@UP

Nie brakuje. Posiadam innego, niewykrywalnego cheata, jeśli chcesz, podam Ci go na PW :) Nie będę udostępniał na forum, ze względu na wykryte w nim wirusy ... Z drugiej strony, trochę smutne, że GHB nie robi niczego z tym Hackiem :x Maj się jeszcze nie skończył, jest jakaś szansa ?? ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Pewnie już nie działa ale fajnie się na nim grało.

Oby więcej takich cheatów do gier Multi wychodziło.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

przecież nawet jeśli są w nim niegroźne wirusy to i tak dajesz skana. Więc myślę, że coś knujesz BFH Polsko.

Jeśli Keylogger jest dla ciebie niegroźnym wirusem, to ok ... Nic nie knuję, po prostu nie chcę mieć bana na forum przez udostępnienie tego Hacka.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jakie jest hasło ??

Na forum ghbsys pisze jak byk -.- . Wystarczy dobrze poszukać! I tak hack do BFH nie działa :(​ więc dupa

oiph.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...