Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFH] GBsys AIM+ESP+WIĘCEJ [Detected]

lasewiner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A może

1. Daj darmowy hosting

2. Powiedz o co chodzi z What ... na tej stronce

3. Daj hasło do archiwum winrar

Podobny obraz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj macie instalacje hacka, download, prezentacja:

http://www.youtube.com/watch?v=8Vo0A5WRXqk

I po co to wklejasz, filmik dotyczy innego hacka który jest detected. I jak byłbyś mądry to wszedł byś na forum ghbsys. I przeczytałbyś że twórcy tego programu muszą się uczyć bo chodzą do college (Szkoła amerykańska) i też muszą pracować. I na aktualizacje czasu nie mają. I też proszę admina czy modernizatora o tymczasowe zamknięcie tematu żeby spamu nie było.

Pozdrawiam.

oiph.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi działa świetnie na snajperze, Ale by mogli coś zrobić żeby gunerem szybciej się szczelało.

A zapomniał bym hacka używam już jakieś 1 miesiąc.

ktos mi by wytlumaczyl jak to zainstalowac bo jak mam instalke a nwm gdzie jest jakis katalog piscie na skype pamaq2

Opublikowano

Program, jest dalej aktualizowany!!! Więc logicznie myśląc Nie Działa.

Pozdrawiam.

oiph.png

Opublikowano

Zapraszam na forum.ghbsys.net tam wszystko jest pisane na bieżąco :)

oiph.png

Opublikowano

Dla rozjaśnienia sprawy - wiadomo mi, że te o to oprogramowanie z forum ghbsys.net zostało przez głównego programistę porzucone i nie jest aktualnie aktualizowane. Wiadomo mi również, że za aktualizację zabrały się dwie nowe osoby i wszystko w ciągu najbliższego miesiąca bądź troszczkę dłużej wszytstko wróci do normy i wszystko będzie działać jak dawniej.

Opublikowano

Dla rozjaśnienia sprawy - wiadomo mi, że te o to oprogramowanie z forum ghbsys.net zostało przez głównego programistę porzucone i nie jest aktualnie aktualizowane. Wiadomo mi również, że za aktualizację zabrały się dwie nowe osoby i wszystko w ciągu najbliższego miesiąca bądź troszczkę dłużej wszytstko wróci do normy i wszystko będzie działać jak dawniej.

No i po co to napisałeś?Jak na forum to już dawno pisało!

oiph.png

Opublikowano

No i po co to napisałeś?Jak na forum to już dawno pisało!

Jakoś w tym o to temacie nie znalazłem takiej odpowiedzi :P

Opublikowano

Mi też go wykrywa jako wirusa i usuwa. Więc przed odpaleniem programiku trzeba wyłączyć osłony w avast.

Klikasz PPM na ikonę avast'u ---> Sterowanie osłonami avast! ---> (polecam) Wyłącz do ponownego uruchomienia komputera .

Pozdrawiam.

oiph.png

Opublikowano

czemu avast wykrywa jako wirus ?

Bo to Avast.

Przez niego kiedyś gre musiałem reinstalować, bo mi pousuwał jakieś pliki.

Zmień antywirusa albo wyłącz na czas gry na hacku.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

W zakładce Hacks pisze "BF - Heroes Status Disabled" i nie da się włączyć jedynie da się włączyć tych z Active statusem.. Nie do tej gry ? ;o

Czy ten hack nadal działa ;x ?

Gdy klikam Load na tym BFH to wyskakuje takie info "Error [This Item Disabled] ? ;x Jakieś rady ? :P

image.png

Opublikowano

Bo on ku**a NIE działa!!!! I niech ktoś nie usuwa moich postów.

oiph.png

Opublikowano

I właśnie przez takie udostępnianie Hacków padają wszystkie gry i tracą graczy.. Oh.. ludzie , czemu nie potraficie grać FerPlay ? O ile co nie którzy wgl. wiedzą co to znaczy...

Opublikowano

Nie wiem, dlaczego robicie takie zamieszanie z powodu jednego Hacku. Przestał działać i tyle. Nic nie poradzicie ... Może w końcu Wszyscy będą grać FairPlay.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

I właśnie przez takie udostępnianie Hacków padają wszystkie gry i tracą graczy.. Oh.. ludzie , czemu nie potraficie grać FerPlay ? O ile co nie którzy wgl. wiedzą co to znaczy...

A ja właśnie nie rozumiem takich ludzi jak TY. Piszesz na tym forum o zasadach FerPlay, na forum poświęconym o hakach, czit'ach, programach. Jak byś wiedział że mpc to skrót od Multi Player Czit.

Dziękuje i Pozdrawiam.

oiph.png

Opublikowano

@UP

A gdzie ma się wypowiadać o Hackerach, jak nie tutaj ???

To jest jego zdanie na ten temat, nie podoba się, zignoruj je ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...