Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFH] GBsys AIM+ESP+WIĘCEJ [Detected]

lasewiner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi działa świetnie na snajperze, Ale by mogli coś zrobić żeby gunerem szybciej się szczelało.

A zapomniał bym hacka używam już jakieś 1 miesiąc.

oiph.png

Opublikowano

ten hack to syf , nie dziala na p4f a nawet jest na liscie w hacku p4f klikam insert w grze i nic ... -.-

klilkam lload wylacza sie , a w grze klikam ins i lipa

Opublikowano

Nie nie jest żadnym syfem... Po prostu go nie umiesz uruchomić i założę się że nigdy wcześniej nie miałeś styczności z cheatami... Look :

33tnwa.jpg

OndteAw.png
Opublikowano

od jakis 3 dni po nacisnieciu shift bot tylko celuje w przeciwnika ale w niego nie strzela. przedtem strzelał automatycznie teraz trzeba naciskac myszke ale za to szybkość strzelania jest normalna... da sie jakos ustawić żeby automatycznie strzelal po nacisnieciu shift?

Opublikowano

Mi to jakiejś różnicy nie robi. Ale jest duży plus, bo żołnierzem szybciej się strzela. A jeśli chcesz żeby automatycznie Ci strzelało to w opcjach hacka zmień na auto.

Pozdrawiam.

oiph.png

Opublikowano

Nie nie jest żadnym syfem... Po prostu go nie umiesz uruchomić i założę się że nigdy wcześniej nie miałeś styczności z cheatami... Look :

33tnwa.jpg

pomyliłem się; ] hack jest git , tylko nie włącza się go klawiszem ins. tylko f10 u mnie..
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

to jest bezpłatne i płatne tak jak kiedyś mmohax bezpłatne jest do bfh,bf4f i kilku innych

CZIT JEST DETECTED/OUTDATED

@Down nie trzeba czit jest bezpłatny ale można kupić do tego premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...