Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP][NO-PREMIUM] MyHPsPL - Magia w Minecraft / Harry Potter School PL

Hubcik99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie mogę nie umiecie grać rp to się nie zabierajcie.

O jejku serwer do bani mam bana na 3 h

Pewnie pomyliłeś się w teście który jest na spawnie (nie wiem bo kiedyś tego nie było) i tak teraz jest wiec nie pisz że serwer badziewny.

Bo to twój błąd że dostałeś bana nie serwera i to nie ban za nic !!!!!!

(600 post niestety taki a nie inny xD)

A co z moim hasłem nie wiem gdzie mam prosić o zmienienie czy cuś...

Opublikowano

Lol . ! dostałem bana ..

1. głowny bohater ( Harry Potter .. ) wbijam kick na spawn ( again ) i ban .. 3h ,

proszę o UB ...

25-Done Hello :)

50-X

75-X

100-X

125-X

150-X

175-X

200-X

225-X

250-X

275-X

300-X

Opublikowano

Ja nie mogę nie umiecie grać rp to się nie zabierajcie.

O jejku serwer do bani mam bana na 3 h

Pewnie pomyliłeś się w teście który jest na spawnie (nie wiem bo kiedyś tego nie było) i tak teraz jest wiec nie pisz że serwer badziewny.

Bo to twój błąd że dostałeś bana nie serwera i to nie ban za nic !!!!!!

(600 post niestety taki a nie inny xD)

A co z moim hasłem nie wiem gdzie mam prosić o zmienienie czy cuś...

Odrejestrowałem cię, zarejestruj się od nowa, pisałem 3 up posty wyżej. :P

Już wkrótce powrócimy do podań, test był o wiele za łatwy (a i tak niektórzy nie wiedzieli takich banalnych rzeczy). :)

Napiszę większą czcionką, żeby każdy widział:

Po udzieleniu złej odpowiedzi w teście, cofa na początek testu i po tym otrzymuje się bana na 3 godziny!

Opublikowano

Dlaczego wyskakuje mi ,że ktoś gra na tym adresie IP pomocy Mam oryginalnego minecrafta więc nie mogę się podszywać

Może masz brata, siostrę, kogokolwiek kto gra na tym serwerze już ?

Napisz mi na PW jakie chciałbyś mieć hasło na serwerze i jaki masz nick w MC.

Opublikowano

A co jeśli nie mam pieniędzy już na różdżkę i szaty? Nie mogę nic sprzedać :( Pomocy

Pisze wyraźnie, żeby kupić szatę i różdżkę na początku. Teraz musisz robić questy, żeby coś zarobić. :P

Nadal mam hasło :D

To jaki ty nick masz? o.O

Opublikowano

Jestem na peronie 9 i co teraz widze kolesia na dole jak do niego isc

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Straciłem all itemy (nie dziwie się nie grałem od maja) jestem w dość lekkim szoku to jak odkrywanie serwera na nowo dużo się zmieniło i w sferze technicznej i w sferze budowlanej...

Nawet nie mam podstawowych itemów typu różdżka :D

I jeszcze jedno miałem w notatniku listę czarów które znam niestety po formacie tego już nie mam gdzie mogę znaleźć takową listę ?

Opublikowano

Jestem na peronie 9 i co teraz widze kolesia na dole jak do niego isc

JAK sie dostac na peron 9 3/4 bo jestem na peronie widze kolesia pod peronem i nw jak tam wejsc

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Wkurzyłem się.. wszystkie odpowiedzi miałem poprawne, wziołem zakończ test.. i mnie wzieło .. do spawn'u wieć znowu poszedłem na ten test bo myślałem ze mam źle bo mnie tepneło do spaw'u... wziołem inną odp.. bo od tamtej .. mnie teleportowało do spawn'u biore inną i mam kick ban .. ech :<

Opublikowano

Wkurzyłem się.. wszystkie odpowiedzi miałem poprawne, wziołem zakończ test.. i mnie wzieło .. do spawn'u wieć znowu poszedłem na ten test bo myślałem ze mam źle bo mnie tepneło do spaw'u... wziołem inną odp.. bo od tamtej .. mnie teleportowało do spawn'u biore inną i mam kick ban .. ech :<

Opublikowano

Straciłem all itemy (nie dziwie się nie grałem od maja) jestem w dość lekkim szoku to jak odkrywanie serwera na nowo dużo się zmieniło i w sferze technicznej i w sferze budowlanej...

Nawet nie mam podstawowych itemów typu różdżka :D

I jeszcze jedno miałem w notatniku listę czarów które znam niestety po formacie tego już nie mam gdzie mogę znaleźć takową listę ?

Komenda /c lista :)

Napewno musiałeś się pomylić... Jak już pisałem, po wzięciu złej odp ma się bana, ale dopiero jakieś kilka sekund po teleportacji spowrotem na spawn.

Opublikowano

Jeżeli macie dobrze ukończony test to pisze Ukończ test.

a jak źle to Zakończ test.

Po za tym jak byście dobrze zrobili to by was wysłało do innego pomieszczenia gdyż tam bedziecie potem przydzielani do domów.

I coś na podobe jak test musisz wejść w dobre pomieszczenie,jak źle to musicie znowu od początku. :)

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Opublikowano

Okropnie duże lagi! Ale to nie zmienia faktu że serwer jest wprost zajebisty!

Jak administracja jakoś ogarnie te lagi, to z pewnością zagram i sprowadzę kolegów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...