Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP][NO-PREMIUM] MyHPsPL - Magia w Minecraft / Harry Potter School PL

Hubcik99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ale wybralem dobre odpowiedzi i ban zal

Główny Bohater To:Harry Potter

Czego Nie Uczono W Szkole Magii?:Historie Latania

I ban oco CHODZI

Nick Draug

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jak mogę zmienić hasło ? xD

Jak dla mnie server do bani admin nie odpowiada ludzie nie pomagaja zaklinowalem sie nie ma zadnej komendy na spawn a admin niesłucha naprawde niewarto wbijać

Pewnie nie znasz pojęcia rpg.

Opublikowano

Skad wziasc texture packa ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ja nie mogę wasz internet to chyba produkowany w Chinach czy cuś ?

Lagów nie ma potwierdzam to, nie znacie się na rp to się nie bierzcie za to ! To serwer role-play a nie mobienie :]

Opublikowano

Skad WZIASC TEXTURE PACKA

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Skad wziasc texture packa ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Warpnijcie mnie na peron 9 3/4

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Mogliscie zrobic tp na peron

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Czemu po 4h przestalem grac

po 1. 2h szukalem peronu i nadal go nie znalazlem

po 2. moglisciepoprostu po przydzieleniu rangi np sliterin czy jak to sie pisze warpac na peron 9 3/4

po 3.Mozesz mi podac link do texture packa bo ja tam jakies dodatki widzialem tylko na stronie

Wiec serwer m isie nie podoba tylko dla tego ze (Look na 1 powod)

Peron to duzy czerwony i szeroki budynek z wielkimi oknami. Latwo znalesc.

JA TAM WIDZE Z 60Czerwonych i szerokich budynków jak taki cwany to mnie warpnij Draug

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Czyli hasła nie zmienię ?

Nawet zarejestrować drugiego konta nie mogę bo wywala błąd że konto mam już :P

po 2. moglisciepoprostu po przydzieleniu rangi np sliterin czy jak to sie pisze warpac na peron 9 3/4

po 3.Mozesz mi podac link do texture packa bo ja tam jakies dodatki widzialem tylko na stronie

JA TAM WIDZE Z 60Czerwonych i szerokich budynków jak taki cwany to mnie warpnij Draug

Jak bym miał konto bym Ci pokazał na razie jestem uziemiony :D

Opublikowano

1. A co myślałeś, że dostaniesz od razu podane na złotej tacy zaraz obok spawnu?

2. Nie było i nigdy nie będzie warpów dla uczniów, poza tym wapowanie na King's Cross byłoby bezsensowne skoro trzeba zakupić przedmioty na ulicy Pokątnej...

3. TexturePack możesz znaleźć na stronie w nawigacji, albo pod tym linkiem:

http://myhpspl.pl/forum/showthread.php?tid=729

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...