Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rekrutacja] MPC Gaming Team v2 - Poszukiwany jungler i solo top!

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: xPiotreKx17

ELO: Caly czas sie zmienia , 5 dni temu 1508 , teraz spadlem , no ale coz nie wycaruje kazdej gry , ale doswiadczenie mam duze , lubie ogladac turnieje , grac zaczalem w sezonie pierwszym.

Bylem na East potem na West i znow wrocilem na East przyznam Wam Zaluje. ; )

Ogarnięte postacie: Irelia , Darius , Jayce , Yorick , Malph , Gp , Singed , Pantheon, ChoGath, Jax , Olaf , Riven , Shen , Vlad , no i junglerzy ktorzy moga grac topa , shyvana , Lee Sin . 75% z tych postaci gram bardzo dobrze , kilka do dopracowania ale nie duzo ;] .

Dlaczego ty?: Szukam jakiegos teamu aby czegos wiecej sie nauczyc . A godziny ana treningi akurat mi pasuja , siedze popoludniami , nocki only weekend.

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie? - Ta w kilku ale to tylko ze znajomymi.

Pozycja: TOP.

Napisalem jeszcze raz aby poprawic zmiany dopisac rzeczy i aby bylo wszystko wiadomo. Kontakt macie w profilu lub w grze.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: RudiPro

ELO: małe - nie gram rankedów bo za dużo gówien, ogarniam bardziej niż niektóre +1300, sprawdzałem...

Ogarnięte postacie: Yorick, Kha Zix, Irelia, Teemo, Jax, Pantheon, Wukong, Garen, Diana

Dlaczego ty?: bo ja. tak jak wyżej napisałem, może mnie ktoś mnie na test wziąć. skype/ts/vt bez problemowo

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie?: nie

Pozycja: Solo

ps. elo to tylko liczba :*

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nick w grze: RudiPro

ELO: małe - nie gram rankedów bo za dużo gówien, ogarniam bardziej niż niektóre +1300, sprawdzałem...

Ogarnięte postacie: Yorick, Kha Zix, Irelia, Teemo, Jax, Pantheon, Wukong, Garen, Diana

Dlaczego ty?: bo ja. tak jak wyżej napisałem, może mnie ktoś mnie na test wziąć. skype/ts/vt bez problemowo

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie?: nie

Pozycja: Solo

ps. elo to tylko liczba :*

ŁUDI, jeeblem xD
Opublikowano

Nick w grze: TheKeczap

ELO: ~top 1291 (Dziennie wbijam po +30elo)

Ogarnięte postacie: Skarner <3, Lee, Udyr, Malph, Panth, Amumu, Gangplank, Shen

Dlaczego ty?: Sam nie wiem ;) Lubię grać w jungli przez co lubię tez pomagać teamowi, czyli lubię dobry teamwork.

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie?: Tak w trzech, w 1 graliśmy na ESL'u, w 2 normalnie tak 4fun i w 3 na turnieju MPC

Pozycja: Jungle.

Ranked statami proszę się nie kierować, większość gier grałem supportami, lub przegrywałem przez trolli / noobków.

Ogólnie to gram normale. Posiadam duże doświadczenie, gram od +roku (Dokładnie nie wiem kiedy zacząłem grać, ale 100% w 2011r.).

Posiadam mikro więc chętnie wbije na TS3, Skype, VT - przeszedłem mutację już dawno jakby coś ;) W LoL'a ogólnie to grałem po 10 rund dziennie (no-life), ale teraz to gram po 3-4 rundy dziennie. Mogę grac o każdej godzinie.

@Edit

Dopiero teraz zauważyłem, że jungla już zajęta :)

Opublikowano

Nick w grze: ZzButa Wjeżdzam

ELO: current 1520, top 1720

Ogarnięte postacie: Jayce, Nidalee, Wukong, Riven, Jax

Dlaczego ty?: Jestem dobry i tyle :P

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie?: Gram w mpcgt 2 ale jakoś ostatnio nic się nie dzieje, więc pomyślałem że może załapie się do mpcgt 1

Pozycja: na jeźdzca, a tak serio....... solo top

Pozdro.

Opublikowano

PODANIE DO MPC GAMING TEAM v2

Nick w grze: Plartus

ELO: 1457

Ogarnięte postacie: jax , cho ,lee ,shyvana , i wiele innych :)

Dlaczego ty?:Osoba opanowana dorosła wiem czego chcę wiek 20 lat robi tutaj różnice :) .

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie?: Grałem trochę ale to nie duże teamy (Husiek , Zakreble ,Taoczin ,Muszzzka ) z nimi grałem ^^

Pozycja:Jungler , Solo

TS3,VT,Skype jest to wszystko ^^

Opublikowano

Nick w grze: MaxAnnihilation

Elo: Lata jak jebnięte raz +1130 raz 900 ;//

Sporo winów, jest ten skill możecie mnie na testy nawet brać.

Ogarnięte postacie: Rengar,amumu,cho,fidel(trochę),GP,Jax,Kha,Noc,Olaf,Shen,Trynd,xin i trochę WW ;/

Dlaczego Ty?: Bo potrzebuje uba na forum ;//

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie? : Ta z jakimiś randomowymi murzynami..

Pozyszejszyn: Jungle

Ps.Farex ogar [...] bo się poważnie w RęceEefa zamienasz ;X

(Nienawidzę jak te pokemony ewolułują ;X )

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Nick w grze: Vietnamczyk - jest to nick z nordica [ na którym od 3 sezonu pragnę wbić sporą ilość ELO ] , obecnie czas spędzam na EUW , gdzie gram Duo ze znajomym .

ELO: ~ 1100+ na nordicu , ~ 1280 + West . Tak jak wcześniej wspomniałem gram na EUW , wraz z kolegą z ELO oscylującym 1600 . Oczywiście kumaci potrafią zrozumieć , że swoje rankedy gram na poziomie około 1500 .

Ogarnięte postacie: Maokai , , Lee Sin , Shyvana - Są to moje głowne postacie .

Dlaczego ty?: Dlaczego ja ? Myślę , że potrafię grać z ludźmi lepszymi od siebie , potrafię słuchać , co nie oznacza , że nie mam swojego zdania . Jestem osobą pomocną , lubiącą luźną grę.

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie?: Grałem w teamie złożonym ze znajomych , było to bardziej granie dla zabawy , niżeli wbijanie rankingu .

Pozycja: Jungler

Jeżeli chodzi o samo posiadanie Team Speak etc , nie jest dla mnie problemem .

~ nihil .

Puff :*

Opublikowano

Nick w grze:xP4nzer0s

ELO:Niestty 870 na poczatku gry lamilem strasznie a gralem same rankedy

Ogarnięte postacie:Lee sin,regar,yorick,vladimir, itd

Dlaczego ty?:BO lubie grac na jungli anajbardziej na topie ;d

Czy grałeś wcześniej w jakimś teamie?:Tak , ktory skladal sie tylko ze znajomych z rl

Pozycja: Top,Jungle

Jesli nie wierzysz ze niejestem trollem i potrafie grac , mozemy zagrac mecz probny ze mna ;d jesli checie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...