Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

A death note . Co to za anime , czy jest podobne do bleacha i naruto? Zalezy mi na jakimś anime co ma min. 150 odcinków

@down napisałem , że nie chce one piece i fairy tail

nie wiem dlaczego ci tak na tym zależy bo znam mase serii 12 odc które biją inne tasiemce, co do death note'a nie jest to podobne anime ale po obejrzeniu pierwszych 3 odc gwarantuje że ci się spodoba ... ,dla mnie osobiście death note bije wszystkie inne tasiemce jak naruto czy bleach

mimo że to całkiem inne gatunki

Edytowane przez VastoLords

NJxbd4x.png

Opublikowano

guilty crow, full metal alchemist ,ao no exorcist

Hę, może Kuroko no Basuke?

Później się bardziej wysilę xD

@Edit: Wysiliłem się! :)

Hakuoki (które zapewne oglądałaś)

Brave 10

Itazura no Kiss

Kyou Kara Maou!

Jyu Oh Sei!

Uta no Prince-sama

Hanasakeru Seishounen

Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru

La Corda D'Oro

Skip Beat!

Arcana Famiglia

Nie wiem, mogę podciągnąć jeszcze do Aishiteruze Baby, Chihayafuru, 07 ghost.

Które przypominają Fairy tail, które obejrzałem, no i które mi przypadło do gustu.

Opublikowano

Które przypominają Fairy tail, które obejrzałem, no i które mi przypadło do gustu.

to pytanie i stwierdzenie w jednym ? bo cb kompletnie nie rozumie

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

Jemu chodzi o to , że te anime które wymienił przypominaja mu fairy tail i przypadły mu do gustu

Edytowane przez Royal™
Opublikowano

Nie, źle to napisałem. Chodzilo mi o anime, KTÓRE PRZYPOMINAJĄ FAIRY TAIL, KTÓRE PRZYPADŁO MI DO GUSTU. To było, pytanie ale zapomniałem dać znaku zapytania. Dokładniej> anime podobne do fairy tail. xD

Opublikowano

Zalezy mi na jakimś anime co ma min. 150 odcinków

Katekyo Hitman Reborn (chyba 203 odc), D. Gray-man (103 odc), FMA:B (64 odcinki), Kyou Kara Maou! (nie chce mi sie sprawdzać ile ma odcinków ale też tasiemiec), Beelzebub (60 odc), Hunter x Hunter (z ovkami 91 odcinków, lub to nadal emitowane z 2011 roku ma chyba ze 60 odc już), Shaman King (64 odc), The Law of Ueki (51 odc), i było coś jeszcze z kopią Lucy z fairy tail ale zapomniałem tytułu.

Opublikowano (edytowane)

Dobra nie ma żadncyh anime , a nie chcę mi się szukać. Podoba mi się tylko bleach i nieco mniej naruto shipppuuden. Czekam na 2 sezon bleacha nq

dobra spróbuje oglądać death note , ale jak anime ma mało odcinków to szybko je kończe . Średnio 8 odcinków na dzień oglądam jak mi się anime podoba

Edytowane przez Royal™
Opublikowano

Dobra nie ma żadncyh anime , a nie chcę mi się szukać. Podoba mi się tylko bleach i nieco mniej naruto shipppuuden. Czekam na 2 sezon bleacha nq

to ograniczony strasznie jesteś bo z bleacha może 30-40 odc jest takich które można wyciągnąć jako dobre reszta to takie przerywnikowe gówno zresztą tak samo naruto, może kiedyś zaczniesz oglądać normalne seriie to zobaczysz ile tracisz ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Szukam anime , które będzie podobne do death note . Zależy mi na anime , w którym głowny bohater nie będzie tak głupi jak naruto w 1 sezonie , lecz mądry , sprytny jak raito w death note . Ci co oglądali te anime będą wiedzieć czego szukam

Opublikowano

Szukam anime , które będzie podobne do death note . Zależy mi na anime , w którym głowny bohater nie będzie tak głupi jak naruto w 1 sezonie , lecz mądry , sprytny jak raito w death note . Ci co oglądali te anime będą wiedzieć czego szukam

code geass kreska może odstraszyć ale przyjemnie się ogląda

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

Co to za kreska

@edit Czy mógłbyś mi krótko wyjaśnić o co chodzi w code geass

@down Ale możesz to bardziej opisać w spoilerze chodzi mi o

. Proszę opisz też drugą serię , chcę wiedzieć czy te anime bedzie fajne

Edytowane przez Platinum™
Opublikowano

W Code;Geass główny bohater podczas jakiegoś tam incydentu posiądzie moc (Geassa) i później będzie chciał się zemścić. Nie będę więcej pisał bo spoilery by poleciały. Nie zastanawiaj się i bierz za oglądanie, do tego masz później drugą serię.

Opublikowano

Czy w code geass glówny bohater tak jak w death note , przegra ? Tylko dlatego , że nie ma dokońca dobrych zamiarów ... Czemu zawsze dobro musi wygrywać nawet w anime

w code geass jest trochę inaczej nie można powiedzieć że dobro wygrywa a zło przegrywa, zakończenie jest dobre na pewno się przy nim nie załamiesz jak na death note

NJxbd4x.png

Opublikowano

No dobrze , ale czy w code geass główny bohater też ma niedokońca dobre zamiary tak samo jak Raito ? Czy on też będzie zabijal ludzi , tych złych. Jeżeli chcesz coś powiedzieć o tym więcej to napisz w spoilerze

nie dochodzi do celu i jako zła postać osiąga to co chciał

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hę, jakby to powiedzieć..od początku do końca można powiedzieć, że ma dobre zamiary - jego zemsta -> upadek brytyjskiego imperium -> wolność ludzi. Tak w pierwszej serii główny bohater 'przegrywa', zaś w drugiej - wygrywa, osiąga to, co chciał, ale i tak skończy jak w Death Note. Oczywiście przez niego zginęło wiele osób, błędów też kilka popełnił

Opublikowano

Skoro główny bohater skończy jak w death note , to niby jak wygral .

zostal wladca imperium i wladal swiatem w pewnym sensie

NJxbd4x.png

Opublikowano (edytowane)

Skoro główny bohater skończy jak w death note , to niby jak wygral .

Został złym władcą i wymyślił plan własnej śmierci przy wszystkich ludziach, oczywiście prawdziwy. Czyli wygrał, zrobił to co chciał, zgrywał złego władcę żeby następnie zostać zabitym przez jego drugie ja, w które tym razem był przebrany nie on a jego najlepszy przyjaciel. Czyli zwykli ludzie przyjęli to jako kolejny wielki cud Zero'a, czyli obalenie kolejnego tyrana, zaś wtajemniczeni zrozumieli, co mu chodziło po głowie (może tego nie pokazali ale idzie się domyślić)

Edytowane przez selweron
Opublikowano

Zobaczę :P

A jakieś anime fantasy, miecze, magia, brak technologii ? :P I czy polecacie Magiego ?

Jeśli kręcą cię klimaty Baśni Tysiaca i Jednej Nocy, to bierz sie za Magi, bo w tym anime występują postaci właśnie z tych opowiadań.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.