Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W takim jak bohaterzy ngnl :) Chyba wiesz co oznacza op?

w grach op oznacza, że postac jst silniejsza od pozostalych. Ale co to oznacza w anime? Ze nie ponosi porazek? No to nie znam takiego anime. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Szukam anime z glw. bohaterem, ktory jest op.

ogladalem: ngnl, Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?, hagure yuusha ~~

Naruto xDD

Opublikowano

ogladalem: ngnl, Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?, hagure yuusha ~~

hunter x hunter 2011. Bohater na początku nie jest jakiś niesamowity ale bardzo szybko się rozwija w czasie trwania anime i potem jest kox :D

Opublikowano

hunter x hunter 2011. Bohater na początku nie jest jakiś niesamowity ale bardzo szybko się rozwija w czasie trwania anime i potem jest kox :D

Dodam od siebie kilka tytułów gdzie bohater jest hmm op ? ma unikatową super moc ? ;D

- Chrome Shelled Regios

- Casshern Sins

- Densetsu no Yuusha no Densetsu 

- Full Metal Panic!

- Heroic Age

- Ichiban Ushiro no Daimaou

- Mushibugyou

- Zetman

I kilka bym jeszcze znalazł ( to większość jakich oceniłem 10/10 - lubię jak bohater jest niezniszczalny jednak powoli kończą mi się takie anime . Na szczęście w tym sezonie jest kilka . )

rmoiyq.png

Opublikowano

Heloł. Szukam jakiegoś anime, w którym jest dość sporo akcji + szczypta humoru się przyda (chyba ecchi czy jakoś tak). Oglądałem HighSchool of the dead i Ichiban Ushiro No Daimaou <--- właśnie czegoś takiego szukam ps. to moje jedyne anime w życiu ;_;

?????

Opublikowano

Heloł. Szukam jakiegoś anime, w którym jest dość sporo akcji + szczypta humoru się przyda (chyba ecchi czy jakoś tak). Oglądałem HighSchool of the dead i Ichiban Ushiro No Daimaou <--- właśnie czegoś takiego szukam ps. to moje jedyne anime w życiu ;_;

no game no life. Nie polecam od serca, bo nie gustuje w takich gatunkach, ale spelnia twoje wymagania.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Zobaczcie Kaze no Stigma może akurat obu wam podpasuje.

Opublikowano (edytowane)

Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

High School DxD + drugi sezon z dopiskiem NEW

IS: Infinite Stratos  + drugi sezon ( Mecha ale powinno pasować o ile roboty ci nie przeszkadzają ^^ )

- Na pewno coś będzie się podobać ; D

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano

polećcie jakieś anime na poziomie 8,5/10 minimum z postacią yangire lub yandere, ale jakaś pierwszoplanową. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

up ;

School Days

Hidan no Aria

Elfen Lied

Mirai Nikki

W ocenie ich przez ciebie może być różnie :D jednemu dasz 8/9 a innym 5/4 ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

up ;

School Days

Hidan no Aria

Elfen Lied

Mirai Nikki

W ocenie ich przez ciebie może być różnie :D jednemu dasz 8/9 a innym 5/4 ^^

School days widziałem - 9/10

Mirai Nikki widziałem - 10/10

Najpierw obejrzeć elfien lied czy hidan no aria? I czy na prawdę warto?

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

Poszukuje interesującego romansu z mocami/umiejetnościami walki.Główny bohater ma być facetem i ma chodzić do szkoły gdzie posiada/nabywa przyjaciół.Facet ma być silny a nie gnebiony przez innych.

Anime musi posiadać minimum 20 odcinków.

Moja lista

Naruto Naruto Shippuden Code Geass I Code Geass II Full Metal Alchemist Full Metal Alchemist Brotherood Shakugan no shana I Fairy Tail Kiba Soul Eater Kateikyoushi Hitman Reborn Strike the blood Shuffle Sword Art Online I No game,No life Bleach RaveMaster    

Edytowane przez marcino_1998
Opublikowano

Poszukuje interesującego romansu z mocami/umiejetnościami walki.Główny bohater ma być facetem i ma chodzić do szkoły gdzie posiada/nabywa przyjaciół.Facet ma być silny a nie gnebiony przez innych.

Anime musi posiadać minimum 20 odcinków.

Moja lista

Naruto Naruto Shippuden Code Geass I Code Geass II Full Metal Alchemist Full Metal Alchemist Brotherood Shakugan no shana I Fairy Tail Kiba Soul Eater Kateikyoushi Hitman Reborn Strike the blood Shuffle Sword Art Online I No game,No life Bleach RaveMaster    

Mirai Nikki, aczkolwiek bohater jest cipką, co mi się podobało.

XrgAYyk.png