Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Twisted Fate

Miksterek

Twisted Fate AD/AP  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twisted Fate AD/AP

• AD
      26
    • AP
      84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod ad ssie, najgorsza postać, którą można zrobić pod ad.

Beznadziejne przeliczniki po nerfie sprawiają, ze TF nadaje się tylko pod AP, poza tym musi być w dobrych rękach, inaczej nawet nafeedowany TF nic nie zrobi

Opublikowano

Pod ad to gówno szczerze :/ Robiłem pod as , on-hit , full ad , hybryde i nic... chujowy... dlatego TF tylko AP mid

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Arcymistrz
Opublikowano

AP w Late Game posiada kosmiczne ( he he ) obrażenia. Jego combo w early game, oraz ganki, nie są doceniane na niższym ELO, ale to właśnie skutkuje rozwalaniu przeciwnika, i zaskoczeniu go, gdy nagle zanim się pojawiamy z żółtą kartą, jest zatrzymany, biłemy jokery, i nie ma już życia. AD jest kontrowany prawie przez większość, no 8/10 ADC.

Opublikowano

Jak grałem Twisted Fatem (moja pierwsza postać, nie byłem jakimś koxem) to robiłem go na początku gry pod AP, a potem ewentualnie kupowałem phantoma i coś na fizyczny dmg. Powiem szczerze było całkiem dobrze bo ze skilli TF zadaje dość spory dmg, a niestety ma on tylko 2 skille atakujące to AD też się trochę przydaje : phantom zwiększa szybkość dzięki czemu można kogoś dogonić i zadaje dość sporo obrażeń ze zwykłego ataku, bo szybko uderza, a z czymś na dmg jest bardzo ładnie :)

Opublikowano

AP, pod ad tf jest papierowy. Ma jedynie stuna, i slowa co jest przydatne. AP lepszy w tf'ach, większy dmg etc.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Legenda
Opublikowano

AD Twisted Fate jest crapem.

TF pod AP, pushuje mid'a czerwoną kartą i q a potem ult na bota ew. do ich jungli albo topa i masz killa.

I niesamowity long-range poke z q.

Opublikowano

To nie jest postać ad carry!

Tfa się robi pod ap, ma on w late dość pokaźny dmg + stuna. Czyli postać genialna do wykluczania enemy ap carry/ad carry.

League of Legends

Opublikowano

Tylko i wyłącznie AP lub jak już, to AP/AS. Dmg ma bardzo dobry, stun, AoE dmg ze slowem, świetna kontrola linii i ulti zapobiegające gankom lub ucieczkom. Jak do AP dołożymy sobie Lich Bane'a, to zjadamy pół hp ze skilli i drugie tyle z AA.

7m9a.png

Opublikowano

Pod ap jest świetny, niby nic specjalnego na lane, ale nie idzie go spushować + od 6 lvla bardzo dobry gang :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...