Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Twisted Fate

Miksterek

Twisted Fate AD/AP  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twisted Fate AD/AP

• AD
      26
    • AP
      84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tych wszystkich ludzików, piszecie, że TF jest gównem pod ap/ad a macie go w ogóle ogarniętego, czy idziecie na niestandardową i 9 botów? ^^

Jak dla mnie to TF jest lepszy pod AD, bo on więcej zrobi. Mówicie, że pod AP, niby ma 4s cd, ale to jest za dużo, bo ma tylko 2 skille AP.

Robiłem TF pod Ap i AD (różne buildy) i stwierdziłem, że bardziej opłaca się grać AD, wtedy nikt nie ucieknie i nawet mamy "duży" dmg z W, bo ma przeliczniki 1:1 z AD.

Opublikowano

Twisted tylko AP

-Niske cd

-Ward na 8 sek na całą mapę z ulta

-Free teleport

-Aoe skille

-Łatwa farma

-Łatwy harass

-Slow

-Stun

-Przywrócenie many

-Dodatkowy dmg co 4 hit

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Do tych wszystkich ludzików, piszecie, że TF jest gównem pod ap/ad a macie go w ogóle ogarniętego, czy idziecie na niestandardową i 9 botów? ^^

Jak dla mnie to TF jest lepszy pod AD, bo on więcej zrobi. Mówicie, że pod AP, niby ma 4s cd, ale to jest za dużo, bo ma tylko 2 skille AP.

Robiłem TF pod Ap i AD (różne buildy) i stwierdziłem, że bardziej opłaca się grać AD, wtedy nikt nie ucieknie i nawet mamy "duży" dmg z W, bo ma przeliczniki 1:1 z AD.

Mały Range z AA, słabe staty per lvl, 1 skill z niskim przelicznikiem pod AD. Równie dobrze mógłbyś grać Ad Annią.

League Of Legends : Veteran gry

Pochwal się jakie elo i ile rankedów rozegrałeś.

Opublikowano

Osobiście gram AD, raz spróbowałem zagrać AP nie było najlepiej.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Tak. :) AP TF <3 niesamowity i nie rozumiem dlaczego ludzie na low elo nie probuja nim carrowac gier niesamowite ganki , nic sie przed nimi nie obroni poniewaz ulti ma zasieg na inne lane'y z mida . Przeciwnik nawet ss nie zdazy napisac ! Postac swietna pod ap z ogromnym harassem i dmgem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...