Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad 2 by wiNt?

Legendary Sin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o widzę że są postępy w projekcie , opracowałeś już wersie multi tzn "ONLINE" ?

14568e76ec678c83d1c0.jpg

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe screeny:

http://i.imgur.com/IJZMJQR.jpg

https://www.assetstore.unity3d.com/#/content/6859

http://ifotos.pl/zobacz/2jpg_xanraha.jpg/

http://ifotos.pl/zobacz/dziady-z-_xanrwan.jpg/

Tak więc Winit czekam na coś zrobionego przez Was, a nie kupionego w sklepie Unity, bo jak na razie to dla Mnie jeden wielki fake. Wszystko kupujecie w sklepie i podpisujecie to pod siebie. Po 2 nazywacie tą grę Silkroad 2, ale to dla Mnie w ogóle nie trzyma klimatu Silka, bardziej to jest Skirym.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Widzicie a tak strasznie skakaliście jak pare miesięcy wcześniej napisałem że to nie wypali :) a teraz macie ani słychu ani widu o planie.

Może daj BOŻE sie uda jeszcze coś z tym projektem. Można tylko gdybać teraz. Ale ja już dawno byłem tego przekonany.

Opublikowano

Musimy zgodzić się z Panem wyżej :) Na stronie Projektu ostatni temat(Założony) został 26February(luty)2913 W1nt nie daje zadnych info 0 nowych filmów. Fakty mówią same za siebie. Wielu z Nas chciałoby zobaczyć tą grę, jakies newsy, czy co kolwiek. Drodzy Koledzy i Koleżanki myślę że ten temat jest do zamknięcia, bo nie ma co się kłócić kto ma rację bo racja jest taka że narazie to fake. Jak wyjdzie jakieś nowe info czy sam W1nt będzie chciał coś napisac to myślę że kontakt z Administracją nie będzie trudny. Zamknijmy temat jeżeli będzie coś nowego (w co wątpie jak i pewne osoby) to wtedy wystarczy kontakt do Administracji albo nowy temat(wątpie). Każdy hejt(Typu. "Ch*j ci w D*pę"."Spier*alaj" itd) od razu odpowiadam: Mój Avatar. Dziękuje dobranoc.

Czyżby ostrzeżenie ? :P

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

• 2 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

Musimy zgodzić się z Panem wyżej :) Na stronie Projektu ostatni temat(Założony) został 26February(luty)2913 W1nt nie daje zadnych info 0 nowych filmów. Fakty mówią same za siebie. Wielu z Nas chciałoby zobaczyć tą grę, jakies newsy, czy co kolwiek. Drodzy Koledzy i Koleżanki myślę że ten temat jest do zamknięcia, bo nie ma co się kłócić kto ma rację bo racja jest taka że narazie to fake. Jak wyjdzie jakieś nowe info czy sam W1nt będzie chciał coś napisac to myślę że kontakt z Administracją nie będzie trudny. Zamknijmy temat jeżeli będzie coś nowego (w co wątpie jak i pewne osoby) to wtedy wystarczy kontakt do Administracji albo nowy temat(wątpie). Każdy hejt(Typu. "Ch*j ci w D*pę"."Spier*alaj" itd) od razu odpowiadam: Mój Avatar. Dziękuje dobranoc.

Czyżby ostrzeżenie ? :P

Z tego co wiem, to w1Nt jest jednym z GM'ów na powstającym serverze Silkroad Salvation Reborn. Więcej nie mogę powiedzieć

BIG FUCKIN' DEUCE!

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiadoma jest już jakaś przybliżona data premiery tego projektu? Będzie chociaż w tym roku? Bo już czekam i doczekać się od roku nie moge ;D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W1nter? Powiedz proszę tylko, czy jeszcze mamy cokolwiek oczekiwać czy projekt legł w gruzach 

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

fajnie by bylo, ale nie wierze xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobienie gry trochę trwa. Nie będzie to rok, czy dwa. Zapomnijcie na jakiś czas o tym. Dodam jeszcze, że bardzo podoba mi się ujęcie z pierwszego screenu :).

userbar808467.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...