Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad 2 by wiNt?

Legendary Sin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coffe , mam pytanie może nam powiesz kto jest w teamie ? :)

wiNt, Coffe, Ace, Chernobyl, LastThief, heanforce, hebert, Psyko, stiifii, Sebastian.

Nadal rekrutujemy :)

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

LastThief? Pisał, że już z Wami nie jest. Ale jednak wiem, że to nie fake. W1nt ma już dużo rzeczy z Unity 3D shopu, ma nawet gotowe modele jak pisał na epvpers. Wątpie, żeby to był fake ale jednak nazwa MUSI być zmieniona. Powodzenia w projekcie, chętnie pomogę w testach. :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

LastThief? Pisał, że już z Wami nie jest. Ale jednak wiem, że to nie fake. W1nt ma już dużo rzeczy z Unity 3D shopu, ma nawet gotowe modele jak pisał na epvpers. Wątpie, żeby to był fake ale jednak nazwa MUSI być zmieniona. Powodzenia w projekcie, chętnie pomogę w testach. :)

Dziekujemy, LastThief jeszcze pracuje z nami.

Opublikowano

Myślałem o powrocie do silka, lecz się wstrzymam.

Mam nadzieje że coś z tego bedzię, powodzenia.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Rekrut
Opublikowano

Dziekujemy, LastThief jeszcze pracuje z nami.

No to przepraszam, gdzieś to napisał na epvpers ale niechce mi się szukać.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

wiNt, Coffe, Ace, Chernobyl, LastThief, heanforce, hebert, Psyko, stiifii, Sebastian.

Ace czym się zajmuje?

Cherno omfg. Powodzenia z pracą z nim:)

Ogólnie życze powodzenia jak już pisałem na epvp mam nadzieje że projekt wypali i Polacy pokażą że oni też potrafią.

@UP

Myśle że projekt jest prawdziwy i że team nie przejmuje się tym że uważasz to za 'wałek'

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jasne że ok.60% polaków uważa każdy projekt za fejk albo za niewypał :)

Projekt winta to ewidentny wał i nawet tutaj się przyznał cytuje: "no wałek, robiłem ten filmik przez miesiąc :)", moderacja go skasowała żeby nie mieć minusa do reputacji za obronę czegoś co nie istnieje i jest zwykłym scamem. Część polaków umie korzystać z choć jednej komórki mózgowej, jak widać po waszych wpisach niestety nie wszyscy.

Opublikowano

Projekt winta to ewidentny wał i nawet tutaj się przyznał cytuje: "no wałek, robiłem ten filmik przez miesiąc :)", moderacja go skasowała żeby nie mieć minusa do reputacji za obronę czegoś co nie istnieje i jest zwykłym scamem. Część polaków umie korzystać z choć jednej komórki mózgowej, jak widać po waszych wpisach niestety nie wszyscy.

Udowodnij to co napisałeś , poprostu Ja , Shake , Rafdzio i wiele innych polaków uwierzyło w ten projekt.

Nie każdy jest odrazu z nastawieniem "ale gówno napewno fejk" - mówią tak tylko ci którzy zazdroszczą bo sami by czegoś takiego nie zrobili.

Powiedz mi teraz jedno jeżeli to fejk to jak zmontował na filmiku nowe tereny ? ^^.

d16ef1ffe848f.png

Opublikowano

Pax albo nie wiem kto, ale tak wnioskuję po ip, które pochodzi z tego jednego miasta :P, proszę o jedno. Przestań łączyć MPC do tych projektów sro. Tam gdzie ja, tam zaczynasz już szukać spisków, że MPC już zaczęło go popierać itd. Nic nie skasowaliśmy, nie wyciągaj jakiś bezsensownych argumentów na stół, bo tylko się kompromitujesz. Myślę, że powinieneś się zająć swoim emu, a nie oceniać czy Polacy korzystają z szarych komórek. Nie mam zamiaru się kłócić o nie wiem co. Nie musisz się wypowiadać o tym projekcie w superlatywach, ale jak już używasz kontrargumentów to używaj racjonalnych, a nie z kosmosu wziętych.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Zapraszam do lektury panie mądry http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Specjalnie napisałem, że siedze miesiac nad filmem by go zrobic by nakarmic trolla czyli Ciebie.

Bywalec
Opublikowano

Projekt ciekawy, lecz musicie się z tym pogodzić że będzie masa bugów na początku no chyba, że tak dopracujecie ten projekt i będzie cudo. Życzę powodzenia.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Film dla mojego ulubieńca "MarcinM99" :)

Zobacz jaka edycja filmu tym razem ! Fake jak nic, prawda ?

Filmik nie powiem, na prawdę dobry.

Pozostaje wierzyć i czekać co z tego wyrośnie :)

Jeśli to wypali, chętnie pisze sie na beta testy.

Życzę powodzenia. I proszę nie pisać że łyknołem bakcyla itp. Po prostu wirze w nich.

Opublikowano

"no wałek, robiłem ten filmik przez miesiąc :)", moderacja go skasowała żeby nie mieć minusa do reputacji za obronę czegoś co nie istnieje i jest zwykłym scamem.

Nic nie skasowaliśmy, nie wyciągaj jakiś bezsensownych argumentów na stół, bo tylko się kompromitujesz

Specjalnie napisałem, że siedze miesiac nad filmem

Moderator prawdomówny jak Tusk :)

Admin Cienia
Opublikowano

Na chłopski rozum, nie chcę pisać w imieniu winta ale niema szans żeby wyszło w tym roku, cieszyłbym się jakby do końca 2013 się udało, jak to mówią cierpliwość jest cnotą.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Wybacz Paxiu, ale u mnie ciężko z kłamstwem. Obrzucasz mięsem wszystkie servery, które są robione przez Polaków lub wszystkie inne - nawet pamiętam jak mówiłeś, że bot nestle będzie do dupy i gówno z tego wyjdzie ;).

Lepiej zajmij się swoją "robotą" i życiem w końcu. Ja już dawno z silka zrezygnowałem. Siedzę sobie u Winta, bo mnie tym zainteresował i podpowiadam co nieco co można zrobić. Większego wkładu nie mam. Mam inne sprawy na głowie ;).

Zresztą pewnie będziesz uważać, że wiesz lepiej ode mnie co jest w życiu dla mnie ważniejsze, ale mniejsza z tym. Nie mam zamiaru się kłócić. Rób co chcesz. Większość osób dawno już wyczerpały limit zaufania od Ciebie i tyle.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Pax logic,skończ z hejtowaniem serwerów robionych przez polaków,i lepiej zajmij się swoim mizernym sse i wróć do życia bo gównem nazwać możesz swoje sse.

Wint ma jakiś pomysł który tworzy nie wyszła żadna wersja a ty już hejtujesz,pax dorośnij :)

Projekt ciekawie się zapowiada no i mam nadzieje że będziesz go kontynuował Wint :)

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...