Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad 2 by wiNt?

Legendary Sin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dołączę się do rozmowy bo bardzo mnie to zaciekawiło. Sam projekt jest filmiki są ale to nadal za mało żeby coś takiego zrobić z tak wielkim rozmachem trzeba sporych nakładów same doty to chyba za mało. Moim zdaniem żeby nikt więcej nie pisał że to fejk i naciągactwo to powinna powstać firma która jest zarejestrowana w taki sposób można nie tylko udowodnić że taki projekt jest prawdziwy ale i konkretnie potwierdzony dodatkowo można uzyskać sponsorów i oczywista sprawa to własne www żeby można było śledzić poczynania i postępy.

Oby tak dalej, pozdrawiam

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nalezy szukac ognia tam gdzie go niema . Mam nadzieje ze coś z tego wypali bo Polak potrafi! Trzymam kciuki i z chcecia zagram na takim czyms. Wypusc przed koncem swiata to sobie jeszcze zagram :D

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Nie nalezy szukac ognia tam gdzie go niema . Mam nadzieje ze coś z tego wypali bo Polak potrafi! Trzymam kciuki i z chcecia zagram na takim czyms. Wypusc przed koncem swiata to sobie jeszcze zagram :D

Wątpię żeby udało mu się wydać do końca przyszłego roku a co dopiero '' końca świata '' :D

random.jpg

Opublikowano

Wątpię żeby udało mu się wydać do końca przyszłego roku a co dopiero '' końca świata '' :D

Koniec świata miał być w 1996, 2001, 2004, 2007, 2009, 2012... Czyli koniec świata może być nawet za kilka miliardów lat.

(przepraszam za offtopic.)

Opublikowano

Wszyscy się wypowiadają że fake srakę i owakie, jak się uda to pierwsze co zrobicie to ściągniecie ;).Zamiast życzyć mu dobrze to wy go dobijacie (choć wątpię żeby tym się przejmował.)

No nic, ja tylko trzymam kciuki.Powodzenia.

Opublikowano

Fake jak nic moim zdaniem jedyne co potrafi to edytować filmy w Sony Vegas pozdrawiam

Boze ogladales filmiki ? to nie fake sam wint pisal w temacie

po co robic silkroad 2 jak ma wyjsc knight of sillkroad który będie również i na tableta

ten kinght sie nadaje dla mnie nic a nic z silka tam nie ma ...
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Fake jak nic moim zdaniem jedyne co potrafi to edytować filmy w Sony Vegas pozdrawiam

Tutaj masz kolejne fake

I strone z fake grą www.etrinum-project.com

Opublikowano

Ja już sie nawet zarejestrowalem na tej stronce , ja naprawde wieże w ten projekt , pozyjemy zobaczymy .

a jak sie Naprawde ukaze to kij w oko hejterom :)

Nie znam Cie wint ale wieże ze kiedys wyjdzie ta gra ;)

Opublikowano

a więc powiedz czy tak trudno mając chwilę czasu i umiejętności w edycji i tworzeniu stron internetowych wcisnąć coś ludzią aby byli bardziej podjaran.

zawsze w czymś ktwi jaki kolwiek cel.

Nie zdziwi mnie gdy zostaną wypuszczone przedwczesne artykuły do zakupy czy aktywacja konta, aby tylko zarobić na czyjejś naiwności.

Bo nie wierze że twórca wyda pare naście tysięcy na stworzenie takiej gry która jak wiemy kosztuje wiele, kolejnym celem mając już ta gre jest jej publikacja , aby ją opublikować należy szukać wydawcy, są to ogromne koszty.

Opublikowano

typowe gowniaze ktorzy jedynie do czego doszli w zyciu to do ograzmu z wlasna reka.

@Linaxis

Cel? stworzenie czegos podobnego co juz dawno upadlo i zostalo zaniedbane.

Tworca wyda tyle kasy? prosze cie, jak sie cos umi i cos sie soba reprezentuje i ma kontakty to wszystko mozna.

Publikacja? wint ma tylu fanow przez te wasze jak to nazwaliscie "Robiernie Glupich filmikow i trailerow" ze nie potrzebuje rozglosu i zadnego wydawnictwa.

gra to biznes, i po jej wydaniu ma przynoscic jakies zyski i trzeba cos dac od siebie aby do tego dojsc, taki jest rynek gier

ale nie, wy jak zobaczyliscie 1 zapowiedz tej gry to najpierw powiedzieliscie "WoW, bd ciekawa gra, ale nie, wejde na forum i napisze ze to FAKE, bo to nie moze tak byc ze on cos umi zrobic a ja nie"

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

typowe gowniaze ktorzy jedynie do czego doszli w zyciu to do ograzmu z wlasna reka.

@Linaxis

Cel? stworzenie czegos podobnego co juz dawno upadlo i zostalo zaniedbane.

Tworca wyda tyle kasy? prosze cie, jak sie cos umi i cos sie soba reprezentuje i ma kontakty to wszystko mozna.

Publikacja? wint ma tylu fanow przez te wasze jak to nazwaliscie "Robiernie Glupich filmikow i trailerow" ze nie potrzebuje rozglosu i zadnego wydawnictwa.

gra to biznes, i po jej wydaniu ma przynoscic jakies zyski i trzeba cos dac od siebie aby do tego dojsc, taki jest rynek gier

ale nie, wy jak zobaczyliscie 1 zapowiedz tej gry to najpierw powiedzieliscie "WoW, bd ciekawa gra, ale nie, wejde na forum i napisze ze to FAKE, bo to nie moze tak byc ze on cos umi zrobic a ja nie"

+1 dla tego pana.

Nie trzeba wydawać milionów $ żeby stworzyć ciekawą grę,jeśli wint ukończy w jakimś stopniu grę to znajdą się też i sponsorzy :)

random.jpg

Opublikowano

@up

Zamknij morde bo dostaniesz w pomyjak :D

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Rekrut
Opublikowano

Linaxis pohejtowałeś sobie to wyjdź, ludzie chcieliby słuchać informacji dot. projektu Winta nie twoich głupot nt. "Fake'a". Projekt wg. mnie nie jest żadnym fakiem, mam jednak nadzieję, że wystartujecie w przyszłym roku! Powodzenia z projektem!

BIG FUCKIN' DEUCE!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miejmy nadzieje, że jednak się nie poddali. Fajna gierka się szykuje, zwłaszcza że tworzona na podstawie silka. Na pewno będę przyglądał się tematowi i liczył na jakieś newsy od teamu ;)

Venspng_xwxpqhq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...