Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer KwadratowaZabawa[WL][TEKKIT][HEROBRAIN] Wersja dla YouTuberów

Sebeek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy każdy kto chce się dostać na wl musi nagrywać filmiki z mc?Nie przepadam za nagrywaniem filmów ale chetnie mogl bym uczestniczyć/dołączyć do jakiegoś lets playa z kims dobrze ogarniajacym mody.

Z moim premium sytuacja wygląda tak. Kupiłem pol roku temu na allegro premium które niestety zostało mi odebrane z nieznanych powodów ale skin został ;D

Passy do minecraft.net mam nadal więc moge kupić premium jedyne co mnie ogranicza to kasa hahaha ;D

Nick w Minecraft:Xeess

Premium:Nie (czytaj wyżej)

Nazwa konta na YT:prawde mówiąc brak konta na yt związanego z mc

Dlaczego Ciebię:Gdyż lubie grać na tekkicie i chętnie przyłącze się do jakiś ogarniętych osób na lets playa ;D Mam poczucie chumoru i potrafie się zachować adekwatnie do sytuacji poważna - powaga, trollujemy?-no to trolling xD

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? Nie i to jest w 100% pewne ;D

Ja moge z toba zagrac ogarniam mody :s.Pw masz blokniete to tutaj (Mam nadzieje ze nie bedzie za to % :()

wpr.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w Minecraft:Sqart

Premium:Tak

Nazwa konta na YT:MrHitmen90 (ps:nick taki żeby nikt mnie nie rozpoznał :P )

Dlaczego Ciebię:Byłem już na wielu masakrach ale niestety padły, podoba mi się ten serwer dlatego że założyła go ogarnięta i doświadczona osoba.Szkoda ze nie ma antyxray eh.. jakoś wytrzymamy przeciesz każdy nie będzie miał xraya :P

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT??:może co 2 dni jeżeli będę miał ochotę i humor ;) A ten 1 dzień będę grał dla zabawy i rozluźnienia ;D

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Nick w Minecraft:Sqart

Premium:Tak

Nazwa konta na YT:MrHitmen90 (ps:nick taki żeby nikt mnie nie rozpoznał :P )

Dlaczego Ciebię:Byłem już na wielu masakrach ale niestety padły, podoba mi się ten serwer dlatego że założyła go ogarnięta i doświadczona osoba.Szkoda ze nie ma antyxray eh.. jakoś wytrzymamy przeciesz każdy nie będzie miał xraya :P

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT??:może co 2 dni jeżeli będę miał ochotę i humor ;) A ten 1 dzień będę grał dla zabawy i rozluźnienia ;D

Na serwerze jest antyxray... :P
Opublikowano

Nick w Minecraft: Szymciox13

Premium: Oczywiście

Nazwa konta na YT: szymciox12

Dlaczego Ciebię: Ponieważ nie niszczę cudzych budowli, nie używam masowo przekleństw, szukam serwera właśnie takiego, na yt chciałbym coś nakręcić... no i ortografia 9,9999/10 :D (nikt nie jest idealny :/), poczucie humoru ... Oczywiście :D

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?

Nie mogę zapewnić masowego wrzucania, ponieważ moja maszyna nie jest, aż taka dobra i nie mam dostępu do szybkiego renderowania, więc...

Twarz Creeperka |:c| by me :D

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Nick w Minecraft:MinecraftLechu

Premium:Nie

Nazwa konta na YT:PolskiNoMineKing

Dlaczego Ciebię:bo jestem fajny mogę nagrywać filmy na yt i jestem przyjacielski :)

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Opublikowano

Nick w Minecraft: Tezert

Premium: Tak

Nazwa konta na YT: TezertMC

Dlaczego Ciebię: Lubie placki, często gram i jestem PJO

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? Raczej ? jak ma się 580 widzów ;x

mca.png
Opublikowano

Nick w Minecraft: gracjan119

Premium: No niestety na razie nie ,ale mam w planach kupno :)

Nazwa konta na YT: gracjan119

Dlaczego Ciebię: Hmm... może dlatego że jestem ogarnięty , stosuje się do zasad i uwielbiam grać z innymi ;)?

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? Filmiki na YT? Nie mogę za bardzo (komputer mi na to nie pozwala) ale być może zacznę nagrywać z kimś kto ma niezłego kompa :) Osoba której będę pomagał to Szymciox13. Chyba jest teraz na serverze :)

Prosił bym o szybkie rozpatrzenie podania . Dziekuje .

Opublikowano

Nick w Minecraft:CrosRoad95

Premium: nawet 2 premium mam :D

Nazwa konta na YT: PolskiSebek

Dlaczego Ciebię:znam sie na tekkicie i innych modach lepiej niz niektore osoby

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT??: komp mi na to pozwala to moge

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Na serwerze nie ma AntyXrey`a... Wieżę graczom, których dodam na serwer, że niebędą Chetować...

Jest ? to popraw przezke :D

ps serwer jest premium ?

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Jest ? to popraw przezke :D

ps serwer jest premium ?

OK... Dzieki za uwage!!

Nie serwer jest nonpremium... Ale myśle nad mineshafter

Opublikowano

Wzor podania:

Nick w Minecraft: mlodyyoker

Premium: Jest

Nazwa konta na YT: Nie ma ^^

Dlaczego Ciebię: Chciałbym pograć na tekkicie :D Może czasami gdzieś wystąpić gościnnie. Jestem ogarnięty, nie czituje. Tekkita ogarniam w 99% nie licząc CC i RP2.

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? Może kiedyś.

Opublikowano

lepiej nie :) wiecej ludzi będzie

Fakt...

Ludzi gra sporo na serwerze. Wiekszość ogarnięta, gościliśmy na serwerze 2 greferów... Dostali bana:D

Opublikowano

Nick w Minecraft: vvBoBiXvv

Premium: Tak

Nazwa konta na YT: MinePolishCraft

Dlaczego Ciebię: Jestem ogarniętą osobą lubię nagrywać materiały z Minecraft , Nie czituje .

dmxo.png
Opublikowano

Proponuje wam serwer minecrafta Free Build super serwer mało graczy każdy ma szanse na dostanie admina miła atmosfera . Resztę sprawdzi sam IP: xxx

Stwóż własny temat... A nie upubliczniaj sie na innych reklamacjach serwerowych

Zapraszam osoby chętne i mające dużo widzów na yt... Osoby, które zostały przyjęte prawdopodobnie bardzo dobrze się bawią i jeden z nich Szymciox13 nagrał 1 filmik z naszego serwera...

Serwer cały czas jest poddawany nowym pluginom i pomysłom graczy...

Zapraszam Serdecznie

Opublikowano

dawaj dynamiczna mapke, bedzie fajnie ;p

w piątek nagram filmik ;p,

PS: przez grieferów musze od nowa zaczynać ;p, ale mam RM kilof dam rade xD

Griferzy zostali zablokowani, dzieki nim mamy nowy plugin na backup... Wiec jeśli bedzie kolejny grief bedzie mozna spokojnie przywrocic mapke z ostatnich max.12 godzin...

Dynmapa za niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...