Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer KwadratowaZabawa[WL][TEKKIT][HEROBRAIN] Wersja dla YouTuberów

Sebeek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Witam Was na reklamacji serwera KwadratowaZabawa

Chciałbym Wam przedstawić mój serwer, który działa z modem Tekkit`a oraz pluginami:

-LiveMC

-Herobrain

-LWC

-itp.

Będzie też z tego serwera dużo live`ów nocnych oraz dużo filmików na YT, więc bedzie się działo...

A co do Was... "Rekrutuje" takie osoby, które mają YT(wrzucają często filmiki i mają powyżej 20 widzów) i będą wrzucać filmiki z tego serwera... Chcę jeszcze wspomnieć o pluginie na HEROBRAIN`a, który dodaje legendarnego "potworko-człowieka", który ma za zadanie nam przeszkadzać w grze. Jeszcze jest plugin LiveMC, który dodaje życia na serwerze, to w pewnym stopniu hardcore. Myślę, że to dobre rozpoczęcie nowej serii na swoim kanale YT. Na serwerze jest antyXray. Co jakiś czas będą sprawdzane skrzynie oraz ekwipunek gracza. To chyba tyle z tego co jest na serwerze....

Potwory:ON

Zwierzęta:ON

PvP:ON

White-Lista:ON

Nether:ON

Sloty:10

IP: Nie jest potrzebne, w końcu jest WL

HOSTNIG: Craftserve.pl

Rekrutuje osoby powyżej 13 roku życia... Potrzebuje osób ogarniętych, z poczuciem humoru i przyjacielskim dla innych graczy...

We wzorze podana do zapisania gracza na WL proszę o pisanie nazwy kanału na YT. Sprawdzam kiedy był wrzucony ostatni filmik... Czy ich jest dużo na kanale.

Wzor podania:

Nick w Minecraft:

Premium:

Nazwa konta na YT:

Dlaczego Ciebię:

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT??

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w Minecraft: raben24

Premium: Nie

Nazwa konta na YT: Mateusz Zieliński

Dlaczego Ciebię: Bo lubię zabawę i herobrine :)

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? Jak pozwolisz :)

Opublikowano

Nick w Minecraft:rusalka56

Premium:

Nazwa konta na YT:rusalek56

Dlaczego Ciebię:Bo ogarniam minecrafta,lubie serwery takiego typu,i chce miec wiecej widzow :D

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT??Jak bedzie mozna to tak. :)

Opublikowano

Nick w Minecraft: HempG

Premium: tak

Nazwa konta na YT: Thelivetocraft ( z minecrafta nagrywałem ale filmiki usunełem )

Dlaczego Ciebię: jestem ogarnięty :P myślę , że będę pozytywną osobą na serwerze

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? tak : co 1,2 dni

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Nick w Minecraft: HempG

Premium: tak

Nazwa konta na YT: Thelivetocraft ( z minecrafta nagrywałem ale filmiki usunełem )

Dlaczego Ciebię: jestem ogarnięty :P myślę , że będę pozytywną osobą na serwerze

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? tak : co 1,2 dni

Hmmm... Ok ściągnij tekkita... O 19 prawdopodobnie zaczynamy... Ip podam na pw przed 19...
Opublikowano

Nick w Minecraft: CampeR_Thc

Premium: Yes of course

Nazwa konta na YT: jin9944

Dlaczego Ciebie: Jestem ogarnięty, pozytywnie pier... ogarniam mody itp.

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? Raczej tak, ogólnie dopiero niedawno zacząłem moją przygodę z yt :) mam może i mało filmików ale nawet często wrzucam bo co 1-2dni staram się udostępniać film.

Opublikowano

Nick w Minecraft: Kaczooor

Premium: Tak

Nazwa konta na YT: KanciastyKaczooor

Dlaczego Ciebię: Bo "Jestem napakowany (...) i mam zjawiskowe włosy", xD bo jestem mądry, ogarnięty i bardzo chciałbym zagrać na Kwadratowej Masakrze (poprzednie to były faile).

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?: Postaram się :P

PS.

Na kanale nic nie będzie, ale na starym kanale (usuniętym) miałem poradniki do modów (około 3-4) :P

Więc postaram się wrzucić cośna kanał :D

Opublikowano

Nick w Minecraft:plewa7

Premium:nie, kupuje za niedługo !

Nazwa konta na YT:plewa7

Dlaczego Ciebię:Gram 2,3 roku jestem doświaczonym graczem, mam poczucie humoru

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? - nie wrzucam lecz to nie problem nie ?

Opublikowano

Czy każdy kto chce się dostać na wl musi nagrywać filmiki z mc?Nie przepadam za nagrywaniem filmów ale chetnie mogl bym uczestniczyć/dołączyć do jakiegoś lets playa z kims dobrze ogarniajacym mody.

Z moim premium sytuacja wygląda tak. Kupiłem pol roku temu na allegro premium które niestety zostało mi odebrane z nieznanych powodów ale skin został ;D

Passy do minecraft.net mam nadal więc moge kupić premium jedyne co mnie ogranicza to kasa hahaha ;D

Nick w Minecraft:Xeess

Premium:Nie (czytaj wyżej)

Nazwa konta na YT:prawde mówiąc brak konta na yt związanego z mc

Dlaczego Ciebię:Gdyż lubie grać na tekkicie i chętnie przyłącze się do jakiś ogarniętych osób na lets playa ;D Mam poczucie chumoru i potrafie się zachować adekwatnie do sytuacji poważna - powaga, trollujemy?-no to trolling xD

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? Nie i to jest w 100% pewne ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Nick w Minecraft: Daro79

Premium: Tak

Nazwa konta na YT: D4roPL

Dlaczego Ciebię: Jestem ogarnięty, chętnie pogram na takim serwerze :)

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT??: Postaram się dosyć często.

Opublikowano

Nick w Minecraft:Presidente129

Premium:Tak

Nazwa konta na YT:Presi Play

Dlaczego Ciebię:Bo lubię tekkit i chciałbym zagrać na takim serwerze :)

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? Masowo pewnie nie ale wrzucać będe

wpr.png

Opublikowano

Nick w Minecraft:Przemasek

Premium:nie

Nazwa konta na YT:http://www.youtube.com/watch?v=znuakGXwrRM&feature=g-upl

Dlaczego Ciebię:a dlaczego nie ;D ?

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT?? postaram sie ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick w Minecraft: Rasen97

Premium: Nie

Nazwa konta na YT: Rasen97

Dlaczego Ciebię: Ponieważ znam się na całym tekkicie(oprócz comutercraft xD), a tak to bardzo lubie serwery typu livemc, a dodanie herobrine + tekkit myślę że będzie to bardzo ciężka rozgrywka, ponieważ nie wiadomo kiedy się może pojawić, cóż by tu więcej dodać, mam na dzieję że się dostanę

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT??: Filmiki wrzucam co weekend, ponieważ szkoła, a 3 kl. nie chce zawalić, ale zawsze w weekend wrzucam 3-4 filmiki

SFgame: http://bit.ly/18bwnPN

Zapraszam do grania ze mna ^^

Opublikowano

Cześć Witam Was na reklamacji serwera KwadratowaZabawa

Nazwa Serwera:

KwadratowaZabawa

Chciałbym Wam przedstawić mój serwer, który działa z modem Tekkit`a oraz pluginami:

-LiveMC

-Herobrain

-LWC

-itp.

Będzie też z tego serwera dużo live`ów nocnych oraz dużo filmików na YT, więc bedzie się działo...

A co do Was... "Rekrutuje" takie osoby, które mają YT(wrzucają często filmiki i mają powyżej 20 widzów) i będą wrzucać filmiki z tego serwera... Chcę jeszcze wspomnieć o pluginie na HEROBRAIN`a, który dodaje legendarnego "potworko-człowieka", który ma za zadanie nam przeszkadzać w grze. Jeszcze jest plugin LiveMC, który dodaje życia na serwerze, to w pewnym stopniu hardcore. Myślę, że to dobre rozpoczęcie nowej serii na swoim kanale YT. Na serwerze nie ma AntyXrey`a... Wieżę graczom, których dodam na serwer, że niebędą Chetować... Co jakiś czas będą sprawdzane skrzynie oraz ekwipunek gracza. To chyba tyle z tego co jest na serwerze....

Potwory:ON

Zwierzęta:ON

PvP:ON

White-Lista:ON

Nether:ON

Sloty:10

IP: Nie jest potrzebne, w końcu jest WL

HOSTNIG: Craftserve.pl

Rekrutuje osoby powyżej 13 roku życia... Potrzebuje osób ogarniętych, z poczuciem humoru i przyjacielskim dla innych graczy...

We wzorze podana do zapisania gracza na WL proszę o pisanie nazwy kanału na YT. Sprawdzam kiedy był wrzucony ostatni filmik... Czy ich jest dużo na kanale.

Wzor podania:

salik1

13

Premium:nie

Nazwa konta na YT:salikowski12

Dlaczego Ciebię:ponieważ lubię kopać

Będziesz masowo wrzucał filmiki na YT??nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...