Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Shadow Isles

masterfcb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co tu chodzI? strona nie chce sie załadować i z dupy wzięty drugi post.... ?!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Elise królowa pająków? kończą sie pomysły czy oni na chama próbują iść w strone doty?

Champ jak champ... będzie pewnie OP SHIT NERF IT PLEASE...

Tak czy siak nadal to samo jak klikam "Dowiedz sie więcej na temat Shadow Isels i Elise" to jest strona nie działa

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

w angielskiej wersji tez nic ;/ ehh zobaczymy co to bedzie ;)

@edit

dzieki up

hmm raczej jakis evencik a moze jakas nowa mapka dojdze a ta krolowa to bedzie boss jak nashor? :) to tylko takie przypuszczenia jbc

Opublikowano

@2xup Z tego co czytałem to nowa mapa.

@up W kalendarzu 31.10.

@topic Zapowiada się bardzo ciekawie. Wreszcie się wzieli za coś nowego(patrz:nowa mapa i motyw). Wiadoma będzie data tej aktualizacji (czy cokolwiek to ma być)???

R.I.P.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, królowa pająków była championem w produkcji i modelem na jedną z pierwszych postaci, po czym przerobiono ją na Nidalee (stara Nidalka z S1 zatruwała swoimi atakami o ile mnie pamięć nie myli) i trochę na Urgota.

Jako że następny champion miał być zmiennokształtny jak Swain czy Shyvana (czy właśnie Nidalee), więc kto wie co nas czeka ^_^

Chociaż to trochę dziwne, bo RIOT twierdził iż całkowicie porzucił plany Królowej Pająków.

Bhe. Może jeszcze Omena przywrócą.......

Cóż ja chyba dalej, będę czekał na obiecanego supporta, który miał wyjść przed końcem tego roku >.<

wikmk9.jpg

Opublikowano

Może będzie taka straszna, że zombie z krzaków będzie wychodzić, a banda pedofilów będzie się czaić żeby nas złapać, i załatwić. :ninja:

Liczę na ciekawą mape, na zdjęciu wygląda skromnie. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...