Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Shadow Isles

masterfcb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej, zagrałem grę, postać fajna, jednak z niej nie wyciągne wszystkiego na 200 pinga :D E ma fajne, bo jest przez 2~ sekundy nietrafialna

Na razie więcej nie powiem bo nie dograłem nawet gry, ss zrobiłem dla Was skilli :) Ulti ma już na samym początku! przemiane w pająka.

48814257.png

Krótkie sprawozdanie z gry: Ult na początku co na 3 lvlu daje nam 6 skili w sumie.

Postać posiada stuna, co czyni ją dobrą na 1on1, dobry dmg z Q + pajaczek wybuchowy,

Na ult, może doskoczyć do przeciwnika + nie może przeciwnik jej uderzyć kiedy używa E,

Ult dodaje nam armory, także też przydatna rzecz, ogólnie jeżeli dobrze czytam po ang, to z Q zdejmujemy i za obecny % hp i za brakujący % co może też okazać sie przewagą 1on1. Ogólnie nie wiem jak będzie wyglądać w tfach.

Opublikowano

bo na głównej stronie napisali że ODNAWIAJą twisted treline a nie że prezentuja nowa mapke ... omg, ludzie odnawiaja mapke dodadza pare nowych skinow i avatarow i tyle

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak większość nowych champów, będzie OP. Zbiją kaskę i poleci nerf ;)

Co do zmian: bardzo fajnie. Dużo nowego i mam nadzieję, że część z tych zmian (m.in. ikony) zostaną.

7m9a.png

Opublikowano

bo na głównej stronie napisali że ODNAWIAJą twisted treline a nie że prezentuja nowa mapke ... omg, ludzie odnawiaja mapke dodadza pare nowych skinow i avatarow i tyle

Właśnie to od 2h próbuję im wytłumaczyć.

Opublikowano

Nerf Sony zawsze spoko bazowe 340 hp, czemu by nie?! Nerf phage czemu nie?! Nerf DFG WHY NOT! podstawowe itemki nerfwować, dlaczego nie :) No będzie ciekawie po tym patchu, to na pewno.. Co to będzie, co to będzie !

Opublikowano

Ludzie Shadow Isles a Twisted Treeline to zupełnie co innego, bo niby czemu w dwóch osobnych newsach napisane?..

Moim zdaniem to może być nowa mapa, lub coś związanego z haloween.

Jednak bardziej ucieszyłbym się tym 1 :D

Bardzo fajny pomysł że skórkami totemów i ikonami ;)

Oby tak dalej.

Opublikowano

KURWA !!!!!!!!!! 4 raz na tym pieprzonym forum ludzie mówią, że to jest nowa mapa. Otóż nie ! TO JEST REMAKE TWISTED TREELINE!

Opublikowano

Są dwa źródła. Jedno mówi że, jest nowa mapa a drugie że, remake Twisted Treeline. Moim zdaniem będzie nowa mapa ale na podstawie twisted treeline, bo po screenach co widziałem to zbyt dużo się zmieniło aby dali taki remake na 1miech.

Opublikowano

Remake nie remake... nie wypowiem się bo sam nie wiem.

Na 100% nie będzie to na halloween, bo czytający uważnie dostrzegli: http://eune.leagueof...s.com/node/8332

,,Te konkretne skórki totemów pojawią się razem z patchem Wysp Cieni i będą dostępne od 13 listopada, więc wykupcie je na kilka tygodni na zapas, aby straszyć znajomych i wrogów przez cały rok."

Co sugeruje, że patch będzie po halloween, więc to raczej coś więcej niż zwykły event.

Osobiście nie mogę się doczekać po dzisiejszym rozczarowaniu ;/ czekałem na boty ze skinami i nic z tego :P

@Perestil: Dzięki za link like leci

Opublikowano

Głupotą jest dostawanie ikonek przywoływacza za kupno RP.

Co ja teraz zrobię z tym co już mam ? Nie mam zamiaru więcej kasy wykładać aby zgarnąć jakieś.. może i całkiem fajne ikony:(

Opublikowano

• Totem Uschniętego Drzewa – 200 PZ
  • Nawiedzony Totem – 800 PZ
  • Totem Grobowca Anioła - 25 RP
  • Totem Wdowy - 75 RP
  • Totem Dyniogłowego Nietoperza - 165 RP

Wszystko fajnie tylko z tego co zrozumiałem odblokowuje to je na tydzień. Można kupić od razu na 52 tygodnie no ale gooby pls: ponad 7k RP na jakąś zasraną skórkę warda na cały rok?

NOPE

Jeżeli to będzie cena za cały rok to jak najbardziej się skuszę ale w innym wypadku to podziękuję. Zbyt drogo na polskie realia.

Edit:

• Poziom 1 (dowolna ilość RP) Złośliwe widmo
  • Poziom 2 (1000+ RP) Nienawistny chwyt oraz poziom 1
  • Poziom 3 (2 500+ RP) Maska śmierci oraz poziomy 1-2
  • Poziom 4 (5 000+ RP) Martwy drzewiec oraz poziomy 1-3
  • Poziom 5 (10 000+ RP) Mściwy upiór oraz poziomy 1-4

Akurat za kupno czegokolwiek dostanie się najtańszą ikonkę. Można się spierać czy Riot leci na kasę, ale to też coś w rodzaju "kupujesz RP, więc dajemy Ci fajną ikonkę". Tą poziomu 5 to zapewne będą mieć co najwyżej streamerzy.

Viktorze:

Naraz możecie zebrać na zaś cały roczny zapas skórek (52 tygodnie) w ekwipunku, więc nie wahajcie się ich gromadzić, jeśli macie ulubioną.

wikmk9.jpg

Opublikowano

@AriX gdzieś było napisane, że nowymi totemami będziemy straszyć przez siedem lub 9 dni. Więc na rok nie ma co liczyć.

165rp za tydzień totemu który po prostu inaczej wygląda to przesada...

Po za tym już widzę trolli kupujących wardy, żeby się pochwalić...

Opublikowano

@AriX gdzieś było napisane, że nowymi totemami będziemy straszyć przez siedem lub 9 dni. Więc na rok nie ma co liczyć.

165rp za tydzień totemu który po prostu inaczej wygląda to przesada...

Po za tym już widzę trolli kupujących wardy, żeby się pochwalić...

Pff :D to że ktoś kupi ward np. za RP nie robi z niego lepszego gracza to samo skórki , lecz nie którzy ludzie uważają inaczej xD że mają skórkę za RP to wygrają mecz, nie kiedy mam taką polewę z nich ;)...

a co do nowego champ chyba kupie mam PZ akurat chciałem jayce, rengar albo yorick ale chyba się zdecyduje na pajączka :D.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

up@ Totemy za IP również masz, nie chcesz nie kupujesz. Filozofia? Po kiego wogóle to piszesz? Chcą zarobić... Gdybyś czytał ich forum, masę graczy prosiło o skórki HAROWING totemów.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Powiem tak , Niemcy , Ameryka itd :D nie którzy nie mają co z kasą robić i wydają i nie piszcie mi że nie ! bo widzę w każdej grze przewagę pieniężną najczęściej Niemcy i Hiszpania na gry przepierdala tysiące.

no ale w Polsce ciężko sobie na to pozwolić , chociaż są też osoby co je stać na taki wydatek ale nie każdego ;).

edit: nie raz widziałem itemy z IS u kogoś kto sellał wartości na polskie minimum 5k złotych , to był akurat Niemiecki serwer , na polskich mi się zdarzyło max 2k chyba widzieć ;p , chociaż znałem osoby co wydały po 10k + oczywiście nie od razu tylko razem ;) , ja tam na gry troszkę kasy straciłem jakby to naliczyć wszystko z 1 tysiąc się nazbierało może dokładnie to ja nie wiem.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...