Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria [F-B] [DEDYK] [60 slotów] [No-Premium] [BOSSY] [1.4.5] Serwer by BR3ND!

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dojebałeś xD Craftserve to najlepszy hosting ale chyba wiadomo, że każdy musi kiedyś zrobić na jakiś czas przerwę. Jeśli wolisz mieć serwer który nigdy nie jest aktualizowany, zero konkursów i nowości ale jest cały czas włączony to nie u nas. Mamy ofertę od craftserve którą prawie że nikt nie ma więc naprawdę warto wchodzić :)

Serwer obecnie jeden z najlepszych w rodzaju FB. Dopracowany, cały czas nowości i eventy, dobre ceny w sklepach itd. Polecam :>

Dojebałeś - gówno wiesz o serwer z craftserve i gówno wiesz o innych hostingach. Pewnie widziałeś craftserve, mineserv i jakieś inne gówna i mówisz, że

craftserve najlepsze. Na craftserve nawet obsługa techniczna to licbusy...

Co dopiero czystego vps'a to chyba nie słyszłaeś nawet o takim wynalazku.

Jesteś tam adminem więc nie polecaj. Serwer nawet, nawet ale straszna gimbiarnia i ewidentnie pod dolany. Gdzie nie pójdziesz tam lata jakiś Mati99_PL

z bedrockiem i rangą uj wie jaką. Mimo to gram i miewam bóle dupy tylko czasami.

@Down

Kolejny admin moderator, który poleca serwer. Godności troche xD

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ;). Administracja jest ogarnięta, pomocna oraz miła. Wiele eventów oraz ciekawe mapy to tylko jedne z wielu plusów serwera. Do zobaczenia na serwerze! :D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

@refresh

Nowe IP: neveria.csrv.pl

Dodatkowo na serwer wprowadziliśmy więzienie, nowego bossa - króla pająków, nowy bajerek dla vipów oraz zoptymalizowaliśmy pluginy tak, że nie pojawią się już żadne lagi. Zapraszamy! :)

Opublikowano

Serwer obecnie jeden z najlepszych w rodzaju FB. Dopracowany, cały czas nowości i eventy, dobre ceny w sklepach itd. Polecam :>

Najlepszy? Bo pusty?

Opublikowano

Najlepszy? Bo pusty?

Pusty bo użytkownicy nie wiedzą jeszcze, że IP zostało zmienione. W ostatni weekend ilość graczy wynosiła nawet 50+, więc jak nie wiesz to proszę, nie wypowiadaj się.

Opublikowano

Cały czas działa. :) Musisz coś źle wpisywać lub masz problem z łączem.

To czemu nie minecraftviewerze jest z portem? - nie działa.

//Ale nawet w godzinach 16-20 nie ma jakiegoś tłumu.

//Wystarczy zobaczyć sobie w statystyki jakiekolwiek

//Nie mówiąc już o lagach jakie ostatnimi czasy namnażają się na serwerze.

Opublikowano

To czemu nie minecraftviewerze jest z portem? - nie działa.

//Ale nawet w godzinach 16-20 nie ma jakiegoś tłumu.

//Wystarczy zobaczyć sobie w statystyki jakiekolwiek

//Nie mówiąc już o lagach jakie ostatnimi czasy namnażają się na serwerze.

Na minecraft viewerze jest z portem, ponieważ przy tworzeniu bannera trzeba go podać... :F A ip jest normalne: neveria.csrv.pl

No tak, nie ma tłumu. Po zmianie IP odpadło 80% graczy. (ludzie nie znają adresu forum, kontaktu do admina, nie wiedzą, że są prezentacje, nawet pewnie nie pamiętają jak się serwer nazywa... masakra jakaś..)

Lagów już na serwerze nie ma i nie będzie nawet w godzinach szczytu. No chyba, żeby zaistniała jakaś nadzwyczajnie dziwna sytuacja z strony technicznej.

Człowieku, chodzi mi o bug, którym moge używać WSZYSTKICH komend. To jakie masz pluginy/komendy to mi wisi. Jakbym sobie zażyczył to bym już miał Twoje wszystkie pluginy.

O kurde, tylko na hakuj mi serwera, pls pls. :<

Opublikowano

Na minecraft viewerze jest z portem, ponieważ przy tworzeniu bannera trzeba go podać... :F A ip jest normalne: neveria.csrv.pl

No tak, nie ma tłumu. Po zmianie IP odpadło 80% graczy. (ludzie nie znają adresu forum, kontaktu do admina, nie wiedzą, że są prezentacje, nawet pewnie nie pamiętają jak się serwer nazywa... masakra jakaś..)

Lagów już na serwerze nie ma i nie będzie nawet w godzinach szczytu. No chyba, żeby zaistniała jakaś nadzwyczajnie dziwna sytuacja z strony technicznej.

O kurde, tylko na hakuj mi serwera, pls pls. :<

TrollFace down post <_<

Taki serwer schackować? Dziękuje. Dziaaaa :ninja:

svh03y.jpg

Opublikowano

Sprawdzałem już chyba dziesięć razy czy dobrze wpisałem ip. Spróbuje res kompa bo mógł mi się serwer zbugować.

@edit

próba fail. Sprawdźcie czy może blokujecie moje ip bo mam osiedlowy net ip moge podać na pw

Opublikowano

Polecam,

wreszcie stary dobry, ogarnięty FreeBuild. Administracja pomocna i miła. Mapka bardzo ładna. Jeden z najlepszych serwerów w Polsce, no w końcu prowadzony przez Moderatora działu Minecraft. :P

~ AvaterysPL

5465845486.png

Opublikowano

Polecam ten server ! Trudno teraz znaleźć dobry serwer FreeBuild... Ten spełnia niemal wszystkie oczekiwania. Są eventy, dzięki którym możemy coś wygrać (i to nie raz na msc lecz codziennie! ). Warpy, 2 sethomy, i dużo atrakcji między innymi co godzinę król zombi, który po zabiciu daje nam rózne fanty (i to nie tanie!). Naprawdę polecam ten server w 100%, bo jest warty uwagi i wchodzenia nie tylko jednorazowego ale i systematycznego ! .

Naprawdę polecam !

FamulaN

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Bywalec
Opublikowano

Serwer godny uwagi, profesjonalizm świetna ekipa i zgranie wszystkich graczy. Doceniam takie perełki a to naprawdę jest perła. Jeden z najlepszych serwerów, myślę, że spokojnie wybiłby się na arenie międzynarodowej. Polecam,

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...