Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft STAR WARS - Najlepszy server Role-Play w historii!

dannyy1029

Aknieta o serverze  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

2. 2. Któr? frakcj? wybierzesz?

3. 3. Abonament do gry

• Nie
    • Tak - Op?ata tygodniowa( 2z? tydzie?)
    • Tak - Op?ata miesi?czna (6z? msc)
    • Tak - Op?ata Startowa ( 12z? na zawsze)
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 750
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nowy pomysł żeby dodać np maszyny które możemy kupić lub zdobyć i one nam np naprawiaja rzecz na polu bitwy lub ja ulepsza na polu bitwy wystarczy włożyć do crafta w postaci maszyne i rzecz i albo sie ulepsza badz naprawia a 2 to żeby były różne rodzaje naboji strzał np strzały podpalające lub dla klona np 45-z wydroążonym czubkiem tak żeby np dobry pancerz przebijał itp itd i oczywiście każda strzała w sklepie odblokowuje sie na jakimś poziomie np strzała normalna od samego początku strzała trująca juz np od 35lvl i np hologramy dla kazdego odblokowujące sie na 35 lvl i na polu bitwy stawiamy go i inni w niego strzelaja a my np skradamy sie od tyłu czy coś innego robimy

Opublikowano

nie no ja sie doczekać nie moge przecież twoi znajomi i brat zrobili z minecrafta inną gre był minecraft czyli zasada kop rób buduj a tu bedzie minecraft czyli walcz nabijaj lvl i podbijaj :D

Opublikowano

Hmm po wszystkim możecie zmienić teksturki i wypuścić serwer pod nazwą "Conqeust Craft" :P W ameryce walka z indiancami albo wojna secesyjna..... Takie zestawienie modów ma nieskonczenie wiele kombinacji... :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

nom mi bardziej pasuje walka z indianami ale woja tez moze byc np z indiańcami będa konie rzucanie toporkami o kopalnie złota gdzie 30 złota czyli 1 uncja bedzie za 2000 dinarów takie klimaty lubie takie kradzieże np wozów npc jakiś banków to ja lubie :D

Opublikowano

@up Ja wole Star Warsy :D Ale wojna secesyjna też jest fajna....

Sprzedajcie ten serwer razem z modami EA albo lucas-artowi :D On wypuści ją płatną (100zł za egzemplarz) A wy dostaniecie z 10 000 euro :0

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Dla JFG i menela boba.jpg

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Ja sie jeszcze zastanawiam :D

A tu pomysł dla danniego (Daj mi na to te 10000k !)

artoopiwo.jpg

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

JFG Wez zaproś całą naszą flotę do tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/753979-flota-jfg/

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Danny macie już logo na serwer ? :D Bo mi się nudzi

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

nowy pomysł żeby dodać np maszyny które możemy kupić lub zdobyć i one nam np naprawiaja rzecz na polu bitwy lub ja ulepsza na polu bitwy wystarczy włożyć do crafta w postaci maszyne i rzecz i albo sie ulepsza badz naprawia a 2 to żeby były różne rodzaje naboji strzał np strzały podpalające lub dla klona np 45-z wydroążonym czubkiem tak żeby np dobry pancerz przebijał itp itd i oczywiście każda strzała w sklepie odblokowuje sie na jakimś poziomie np strzała normalna od samego początku strzała trująca juz np od 35lvl i np hologramy dla kazdego odblokowujące sie na 35 lvl i na polu bitwy stawiamy go i inni w niego strzelaja a my np skradamy sie od tyłu czy coś innego robimy

@ref Dany przeczytaj to :D

Opublikowano

to by było za łatwe...

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...