Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flota JFG

wujekstaszek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat dla floty JFG proszę innych użytkowników forum o nie udzielanie się....

Proszę wypisać klasy którymi bedziecie grać.... :)

Chcę się dowiedzieć kogo będzie najmniej by nim pograć :P (Będę unikatowy :P)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sithuncio, mistrzu PvP ;D.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Trzeba by dorobić jakąś wspólną syganturę dla naszej floty co wy na to ?

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

A co my wilki ? :) Coś normalnego lepiej np : Szwadron Alpha :0

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nie nie nie ja jestem za wataha śmierci nie oglądałeś gwiezdne wojny: wojny klonów ?? Zobacz opis Watah Śmierci:

WATAHA ŚMIERCI:Około 60 lat przed Bitwą o Yavin, po tysiącleciach rozbicia i rozproszenia po całej galaktyce, Mandalorianie uznali, że aby przetrwać, muszą powrócić do korzeni i znowu stworzyć wielką Armie Najemną. W tamtym okresie nastąpił jednak kolejny rozłam. Niejaki Jaster Mereel z planety Concord Dawn, będący tamtejszym Protektorem, został wydalony z szeregów tej elitarnej organizacji za zabicie innego Protektora podczas służby. Mimo, że tamten był skorumpowanym przestępcą, sąd uznał winę Mereel’a i skazał go na wygnanie z jego rodzinnej planety. Po kilku latach Jaster ostatecznie znalazł sobie nowy dom - wśród Mandalorian. Będąc jednym z najlepszych najemników, Jaster szybko wspiął się na sam szczyt i został wybrany ich przywódcą. Nie spodobało się to Vizsli - jego rywalowi, "czystemu" Mandalorianinowi. Vizsla ponad to uważał, że Mandalorianie powinni władać galaktyką, a nie walczyć za tych którzy sami nie tego potrafią. Doprowadziło to do rozłamu i wojny domowej wśród Mandalorian.

Vizlsa postanowił wybić prawdziwych Mandalorian, więc zastawił pułapkę na planecie Concord Dawn. W zasadzce tej zginęło wielu Mandalorian oraz miejscowych cywili, w tym ojciec Jango Fetta oraz jego rodzina - najprawdopodobniej będaca potomkami starożytnego klanu Mandalorian. Jango pomógł Mandalorianom pokonać Watahę oraz dołączył do nich. Sam Vizlsa zaś zniknął.

42 lata przed Bitwą o Yavin młody lecz zdolny Jango Fett otrzymał swój pierwszy oddział i wraz z dwoma innymi (dowodzonymi przez Jastera Mereel oraz Montrossa) wyruszyli na zdawałoby się prostą misje na planecie Korda VI. Misja okazała się pułapką zastawioną przez Vizlsa, który jak się okazało przeżył bitwę na Concord Dawn i odtworzył Watahę Śmierci. W zasadzce na Kordzie VI zginęło wielu Mandalorian w tym ich przywódca Jaster Mereel. Śmierć Mereela z rąk Vizlsa była również winą jednego z Mandaloriańskich dowódców Montrossa któremu zbrzydło już wykonywanie rozkazów wiec nie pomógł Jasterowi. Gdy wrócił do niedobitków Mandalorian orzekł, że przejmuje dowodzenie i rozpoczął ewakuacje lecz wtedy pojawił się Jango niosąc zwłoki Jastera. W tej sytuacji znając już fakty Mandalorianie postanowili że to Jango powinien nimi dowodzić a Montross zniknął.

Wszyscy uważali ze Vizlsa wraz ze swą organizacją, "Watahą Smierci" zginął w bitwie o Korde VI lecz okazało się inaczej. 34 lata przed Bitwą o Yavin okazało się że Vizlsa żyje i zastawił kolejną pułapkę, tym razem wykorzystując do brudnej roboty Jedi, którym za pośrednictwem Barona Galidraan’u podał błędne dane. Dane te mówiły o masowych mordach jakich mieli się dopuścić Mandalorianie na planecie, a których w rzeczywistości dopuściła się Wataha Śmierci. Rada bez wahania wysłała oddział Jedi pod dowództwem Mistrza Dooku. Tym sposobem doszło do Masakry na Galidraanie czyli jednej z pierwszych błędnych decyzji Rady Jedi. Z masakry ocalał tylko Jango Fett, który został niewolnikiem. Kilka lat później statek na którym był przetrzymywany został napadnięty przez piratów. Jango skorzystał z okazji i uciekł na Galidraan aby odzyskać zbroje którą odnowił miejscowy Baron i zemścić się na Vizlsie. W akcie zemsty Jango dostał sięna pokład flagowej jednostki Watahy i zabił wszystkich członków organizacji.

Ponadto po Galaktyce krąży legenda, że to własnie na zbroiach Watahy Śmierci, Imperator oparł konstrukcje zbroii swoich Gwardzistów choć jest to informacja niepotwierdzona. (JFOS, EGC)

A tu mam przykładowe godło:

http://www.fotohost.pl/public/view/full/44422

Godło zrobiłem w 5 minut xD

A prawdziwe godło watahy śmierci wygląda tak:

http://www.fotohost.pl/public/view/full/44423

Opublikowano

eee ja bym coś orginalnego zrobił :P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

ja będe grał łowcą ale nazwa gildi to Pack of Death

a co do godła to tez moge se obrazek i napisy dać tylko

Opublikowano

Przecież ta nazwa jest tak obsurdalna jak nazwy gildi w metinie ... Już lepiej Imperium spółka zoo

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

ja mówiłem że od samego początku bede łowcą a więc zdania nie zmienie

hehehe wujek nom własnie taka nazwa będzie dobra

Imperium Sp.Zoo

Opublikowano
:) Mi to pasi ja gram Agentem na to wychodzi bo albo wszyscy łowcami albo sithami :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Ja gram agentem :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Takie coś fajniejsze :DJ0T6.png

ps : Napis da sie zmienic :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Co o tym myślicie ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Stasiu, double post :D

Ja tam zakładam FirstBlood, będę łowcą, klonem albo mugglerem :P

@edit

Fuuu xD

Srry, myślałem że to temat Star Wars :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Kot wez usun tego posta.. (Edit : xxx) :)

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...