Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft STAR WARS - Najlepszy server Role-Play w historii!

dannyy1029

Aknieta o serverze  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

2. 2. Któr? frakcj? wybierzesz?

3. 3. Abonament do gry

• Nie
    • Tak - Op?ata tygodniowa( 2z? tydzie?)
    • Tak - Op?ata miesi?czna (6z? msc)
    • Tak - Op?ata Startowa ( 12z? na zawsze)
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 750
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zagram na pewno, idea jest zajebista...

chciałbym podać kilka pomysłów, nie czytałem wszystkich 11 stron z góry mówię :/

1.Możliwość kupienia planety (małej) żeby np pobudować, zbroić lub ganiać niewolników (o, kolejny pomysł :D) do pracy np zbierania rud...

rudy można sprzedawać za kredyty, lub posiadania planety po prostu jako siedziby grupy

2. Frakcja łowców głów - dostają kredyty i honor za zabijanie graczy którzy znajdą się na liście pod komendą np. /lista

3. Plecaki rakietowe, działa przeciwlotnicze (?) do tego, żeby np. wykupić planetę w the endzie i rozstrzeliwać graczy, albo podlatywać, kraść statek, zabijać gracza lub coś jeszcze, tylko nie mam pomysłu

4. Wgranie multiworlda lub coś w tym stylu jako "Planety" i tam walka (coś typu Team Deathmath - jedni po jednej stronie drudzy po drugiej i napierdalanie się łącznie z machinami

5. Rozstawiane automatyczne działka, samonamierzające...

6. może jeszcze coś wymyślę

shoob.png

Uczeń
Opublikowano

@Olek

Jeśli chodzi o te planety, to też chciałem napisać , ale mnie wyprzedziłeś xD Chciałem jeszcze dodać to, że można kupić planetę (ale będą drogie np. 1000000 Kredytów i 500000 Honoru), i będzie można na nich założyć własną Nacje.

Opublikowano

Dany co ty na taką liste posuzkiwanych zbirów którzy chodzą po świecie lub gracze wyznaczja nagrode za takiego i takiego gracza

Opublikowano

@Up

Keerok... skąd ja Cię kojarzę ? : p

Zwiedzam każdy możliwy serwer prezentowany na mpc, pod nickiem występuję w grach przeglądarkowych, więc zapewne stąd.

Opublikowano

Dany co ty na taką liste posuzkiwanych zbirów którzy chodzą po świecie lub gracze wyznaczja nagrode za takiego i takiego gracza

Ja czekam na odpowiedź:D

@ref

Opublikowano

Wlasny klient? Wlasne moby? Odmienne funkcje? Toż to nie serwer tylko osobna gra online bazujaca na kodzie Minecrafta.. :O

ale pomysl genialny

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@up

Dzięki za uznanie.

A co do tej listy to można by coś takiego zrobić.

Dobry pomysł.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

olek sry za wykorzystanie pomysłu ale u cb to czerwone czym napisałeś tym małym druczkiem wyglądało jak sygna a wiec napisałem pisz dalej i ppisz a dostaniesz coś na pewno a ten pomysł co dałeś to ja go wykorzystałem nom sry ale widać że masz pro pomysły jak dasz duzo pomysłów napewno dostaniesz wiele nagród np bronie itp

Opublikowano

no dawajcie ten start bo tylko siedzimy jak te debile i czytamy to --__--

Kto tez chce starc dawac like :D

A mam pytanie czy dla jakiejs rasy beda baty :D np dla lowcow nagrod ma sie bat i kogos moze zlapac :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...