Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź, RP, Premium] HERITAGE - Najlepszy i pierwszy taki serwer Sci-Fi RP!

liloon

Serwer  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zach?cony?

• Tak.
      41
    • Nie.
      7
  2. 2. Wi?cej slotów?

• Tak.
      39
    • Nie.
      9
  3. 3. Frakcja?

• Symbiosis.
      12
    • Industry.
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno zapraszam C:

Uwaga:

Mogę zaspoilerować:

Jeżeli nic się nie "wysra" to start już BARDZO, BARDZO niedługo!

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

@Liloon

Propozycja:

Możecie ewentualnie dodać coś a la frakcję niezależnych ludzi.

Po "wygnaniu" lub z wyboru stają się "grabieżcami" ale nie mogą budować / kopać niektórych rud i utrzymują się z ataków na "niedzielnych kierowców" spacerujących samemu po świecie :)

Opublikowano

@Liloon

Propozycja:

Możecie ewentualnie dodać coś a la frakcję niezależnych ludzi.

Po "wygnaniu" lub z wyboru stają się "grabieżcami" ale nie mogą budować / kopać niektórych rud i utrzymują się z ataków na "niedzielnych kierowców" spacerujących samemu po świecie :)

Myślałem o podobnym systemie, ale to nie znajdzie zastosowania.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

@Liloon

Zawsze jest to jakiś smaczek :)

Na kilku serwerach tego typu z moich obserwacji takie coś cieszyło się dość dużym zainteresowaniem z racji wolności ;)

@Edit:

Jakbyś potrzebował pomocy pisz :)

Opublikowano

@Liloon

Zawsze jest to jakiś smaczek :)

Na kilku serwerach tego typu z moich obserwacji takie coś cieszyło się dość dużym zainteresowaniem z racji wolności ;)

I to jest właśnie problem. Nie chcę, żeby duża część odchodziła do tejże frakcji, chcę, aby jednak skupiano się na Industry i Symbiosis.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Chodzi mi aby Ci którzy zostaną wyrzuceni z frakcji za jakieś większe przewinienie nimi się stawali.

Gdyby był wolny wybór wyglądałoby to tak: 10% Industry, 10% Symbiosis, 80% Wolni

Opublikowano

Z tego co wiem, jest możliwa cały czas.

Niestety przy próbie rejestracji pojawia się komunikat o błędzie "Musisz wypełnić wymagane pola. Pola zaznaczone * są wymagane. Ten adres email jest nieprawidłowy."

Email jest na pewno prawidłowo wpisany, sprawdzałem nawet kilka adresów z gmaila i interii, wszystkie są "nieprawidłowe".

Opublikowano

Niestety przy próbie rejestracji pojawia się komunikat o błędzie "Musisz wypełnić wymagane pola. Pola zaznaczone * są wymagane. Ten adres email jest nieprawidłowy."

Email jest na pewno prawidłowo wpisany, sprawdzałem nawet kilka adresów z gmaila i interii, wszystkie są "nieprawidłowe".

Faktycznie, coś jest nie tak. Rezor mam nadzieję się tym zajmie.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

@Liloon

więc?

Odnośnie czego?

Co do forum, Rezor próbuje je naprawić. Chociaż twierdzi, że to zrobił... Jeżeli są jakieś problemy, napiszcie, proszę.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

@Liloon

To z tym wygnaniem :)

Raczej nie będzie wprowadzone. Będzie czarna lista dla osób "przestępców", za zabicie których otrzymamy nagrodę. (Prawdopodobnie będzie.)

Forum wiem, da się, ale nie każdy to wie i chyba przerzucimy się na PHP Fusion.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Trzecie Widmo zostało zakupione!

Promocja jest całkiem opłacalna, a trwa do końca listopada. Przypominam enty raz C:

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Jak wystartuje to kupią :]

Liczymy na to, bo jakby nie patrząc, im więcej Widm zostanie wykupionych, tym większa ilość slotów może zostać dokupione C:

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Ze slotami nie wolno przeginać :)

A więcej zarobicie po starcie (listopadzie) bo drożej a ludzie poznają serwer jako dobry! :]

Tak jest! C:

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Mamy problem, więc musimy przesunąć start :I Między innymi przez głupi błąd spłonął kawałek mapy i muszę go odbudować.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...