Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] CLG Froggen - Lee Sin mid play

damomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe kiedy gracze zaczną banować lee sina w obawie przed takim pro playem.

:O

Nigdy, zauważ że w elo poniżej 1700 banują picki, takie jak Kassadin, czy Morgna... z uwagi że są 'OP' a po za tym, już widziałem co Froggen potrafi nim robić :-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nigdy, zauważ że w elo poniżej 1700 banują picki, takie jak Kassadin, czy Morgna... z uwagi że są 'OP' a po za tym, już widziałem co Froggen potrafi nim robić :-)

Widziałeś ten mecz z pentakillem ? Po prostu boski.

Co do graczy, pełno low'ów wzoruje się na streamerach, tak więc wszystkiego można się spodziewać.

Natomiast jeśli chodzi o morganę/kassadina, niestety muszę przyznać rację co do jednego z nich. Kassadin jest OP (też można nim robić cuda niewidy).

O, wystartował grę - czas zacząć oglądać dalej (podobno to kawa tak na niego działa)

Opublikowano

Teraz jestem na 1384 i już nie banują kassadina , goście mówią że nikt nim nie gra i meta banowanie kassadina juz raczej przechodzi (jak kiedys insta first ban rammus)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Arcymistrz
Opublikowano

Widziałeś ten mecz z pentakillem ? Po prostu boski.

Co do graczy, pełno low'ów wzoruje się na streamerach, tak więc wszystkiego można się spodziewać.

Natomiast jeśli chodzi o morganę/kassadina, niestety muszę przyznać rację co do jednego z nich. Kassadin jest OP (też można nim robić cuda niewidy).

O, wystartował grę - czas zacząć oglądać dalej (podobno to kawa tak na niego działa)

Teraz zdupił ;3

Ale chłopak potrafi grać, bardzo dobrze gra :D

Teraz jestem na 1384 i już nie banują kassadina , goście mówią że nikt nim nie gra i meta banowanie kassadina juz raczej przechodzi (jak kiedys insta first ban rammus)

Przechodzi

Wczesniej standardowe bany to były :

Rammus

Kassadin

Shaco

nieraz Morga teraz jest odwrotnie

Morgana

Ezreal

Katarina

Amumu

Alistar

Blitzcrank

Shen

Malphite

Opublikowano

Mógłbym się spierać czy zdupił czy nie, po prostu różnica pomiędzy fajterami na bocie była zbyt duża, potem taki kog przyszedł do niego raz czy dwa i było po grze.

Nie wspominając o feedowaniu eve (froggena nie wliczam)

Opublikowano

http://www.own3d.tv/Froggen

To co on robi Lee Sinem na midzie to jest po prostu.. Magia.

Polecam obejrzeć, sam w niektórych momentach z wrażenia przecierałem oczy.

Ciekawe kiedy gracze zaczną banować lee sina w obawie przed takim pro playem.

:O

jakos mu tam idzie ale juz bez przesady, żadnym bogiem nie jest... ja sam garenem wiele razy wygrałem mida chociaż nikt by się nie spodziewał takiego przeciwnika, to samo z leesinem. równie dobrze mozna by jayce pójść na mida, jak umiesz grac to każda postać wszędzie daje rade, tym bardziej takimi mobilnymi jak leesin który może się szybko przemieszczać dzięki dashowi i Q + ult, co stwarza mozliwosc na ciekawe combosy. granie ustalonymi schematami mid-ap carry, solo top offtank, bot support i ad carry nie zawsze się sprawdza, czasem takie mieszanie i zmiana linii może mocno zaskoczyc przeciwnika i pozwolić wygrać ^^.

osobiscie uwazam ze lee sin jest średni, w early wkurzające jak cie zgankuje ale w late za dużo już nie robi

Opublikowano

Ja mam 1,4k na EUNE i kass jest rzadkim banem, insta bany to Malph (wg. mnie słuszny), Amumu (pół na pół), Shen - nie jest już tak dobry jak kiedyś, Morgana (cóż jej ulti dobre, ale większość pickuje ją ze względu na bycie "op" a ssą i są useless potem). Co do froggena widziałem mecz vs gragas. Zajebisty, Froggen to #1 mid dla mnie nie zależnie czy wygrywają tajpeje czy azubu :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

jakos mu tam idzie ale juz bez przesady, żadnym bogiem nie jest... ja sam garenem wiele razy wygrałem mida chociaż nikt by się nie spodziewał takiego przeciwnika, to samo z leesinem. równie dobrze mozna by jayce pójść na mida, jak umiesz grac to każda postać wszędzie daje rade, tym bardziej takimi mobilnymi jak leesin który może się szybko przemieszczać dzięki dashowi i Q + ult, co stwarza mozliwosc na ciekawe combosy. granie ustalonymi schematami mid-ap carry, solo top offtank, bot support i ad carry nie zawsze się sprawdza, czasem takie mieszanie i zmiana linii może mocno zaskoczyc przeciwnika i pozwolić wygrać ^^.

osobiscie uwazam ze lee sin jest średni, w early wkurzające jak cie zgankuje ale w late za dużo już nie robi

Nie chodzi mi o sam fakt, że wygrywa mid lee sinem.

Po prostu świetnie nim operuje, rzadko kiedy missuje z Q, combosy wychodzą mu też nie dość, że widowiskowe to i efektywne.

Ogółem Froggen ogarnia, można powiedzieć że ma tego skilla.. Lee sin jest bardzo mobilną postacią i właśnie Froggen pokazał dziś na streamie jak powinno się nim grać. Przyznam szczerze, że nigdy wcześniej nie widziałem tak dobrego refleksu, jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

Hm, sam spróbuję tym lee na midzie, łatwo przerwie ult katy, swoim ultem. :D

A co do picków, mnie dosłownie wkurza na maxa to, jak ludzie piszą "shen is uselles, omg noob", a potem 10/0 shen i gg.

Do tego gość mówi że z łatwością skontruje yoricka renektonem, a po 10 minutach ma 0/8. Elohell istnieje. -_-

@ pierwsza gra lee mid;

f5a50a26469f4763817d131.png

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

No ładnie, teraz można śmiało powiedzieć że nie tylko anivia jest kontrą na wszystkie mid-picki ^^

Btw: Khazix był u was ad carry ? Dziwne picki :O

Opublikowano

Btw: Khazix był u was ad carry ? Dziwne picki :O

Powiedziałem że ide vayne mid carry, ale w ostatniej sekundzie zmieniłem na lee, bo nie chcieli mnie puścić. xD

Jakoś tak wyszło, ale zawsze win jest.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kassadina bardzo łatwo skontrować, wystarczy Talon :)

Opublikowano

Niedługo nie będą banować shena, morgany, a zaczną banować ezreala (zresztą już często to widuję). Ogólnie ban przyszłości na długi czas (do nerfa) to rengar ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Niedługo nie będą banować shena, morgany, a zaczną banować ezreala (zresztą już często to widuję). Ogólnie ban przyszłości na długi czas (do nerfa) to rengar ;)

Ezreal juz dawno jest banowany/pickowany prawie w kazdej grze.

World Championship

• Picked or banned in 88% of all games
  • Has a 47% win rate

Solo Queue

• Picked or banned in 93% of all games
  • Averages a 55% win rate

Opublikowano

Na anivie najlepsza countra to gragas. I nie mówcie mi że nie, bo wasz froggen padł na first blood'a OD SAMEGO GRAGAS'a chyba na gamescom'ie.

Opublikowano

Ja wczoraj też grałem Lee sinem na midzie i nie szło mi tak dobrze jak jemu, ale nie było najgorzej.

Na linii miałem diane, więc dość łatwo mi się farmiło.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Najlepsza kontra na Anivię to jest Annie kolego :) no i może jeszcze Kassadin, Gragas może być na miejscu 3 :>

Na anivie najlepsza countra to gragas. I nie mówcie mi że nie, bo wasz froggen padł na first blood'a OD SAMEGO GRAGAS'a chyba na gamescom'ie.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Najlepsza kontra na Anivię to jest Annie kolego :) no i może jeszcze Kassadin, Gragas może być na miejscu 3 :>

Toś Pan dowalił xD Polecam sprawdzić "lolcounter" lub "championselect" i tam sprawdzisz, że to annie jest kontrowana przez anivie.

Opublikowano

Toś Pan dowalił xD Polecam sprawdzić "lolcounter" lub "championselect" i tam sprawdzisz, że to annie jest kontrowana przez anivie.

Na takich stronach to można się gówno dowiedzieć o gównie zmieszane z gównem . W praktyce grasz długo wiesz co kontruje co a takie pierdolone strony to możesz dla siebie zostawić

Opublikowano

Na takich stronach to można się gówno dowiedzieć o gównie zmieszane z gównem . W praktyce grasz długo wiesz co kontruje co a takie pierdolone strony to możesz dla siebie zostawić

Strony są dobre... zazwyczaj są dobrze dobrane counterpicki

Po nicku wnioskuję iż " BACK TO MINECRAFT KIDDO!"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Strony są dobre... zazwyczaj są dobrze dobrane counterpicki

Po nicku wnioskuję iż " BACK TO MINECRAFT KIDDO!"

Akurat mój nick wywodzi się od słowa EM CI które tobie nie jest znane . I ogólnie witam z tej strony Dami3345 i jak masz zamiar się rzucac to zapraszam na PW albo ts3 to zobaczymy kto jest pierdolonym dzieciakiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...