Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dziewczyna

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne jesteś chrześcijaninem wiec kurwa ogarnij się.. Kim był Jezus? Żydem i w pewnym sensie cząstka naszego człowieczeństwa należy do tego odłamu.. wiec skoro tak przedstawiasz sytuacje to wrzuć swoją matkę do pieca.. na to samo wyjdzie.

Jezus? Pozdrawiam średniowiecze umysłowe.

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

Opublikowano

Pierdoleni neandertalczycy tylko byście sie nakurwiali po ryjach widze że gimbaza welcome.

Jak jej sie podobasz to jej powiedz wprost że chcesz z nia chodzic i z nia chodz a jak bedzie podchodził tamten typ to mu ew zapierdol jak lubisz.

Na mnie leciała prze sucz to ją przycisłem że mi nie zależy i teraz jest na odwrót :<

A jak ci powie ze nie chce z tobą chodzić to coś sobie ubzdurałeś i tyle :(

Najlepiej być pedałem w kolczykach oraz makijażu i dostawać pociski od innych, dobre podejście... ;)

Nie pierdol, ja jestem z cze-wy i mi się nudzi. Ile ona ma lat?

W poprzednim poście chciałeś wje**ć temu ziomkowi, teraz chcesz jej wpie****ić? :D

@Top

Jak dziewczyna coś czuje do Cb to bardzo jej zaimponujesz tym, że mu wpierdzieliłeś... ;)

Poza tym używaj kropek i przecinków bo kuufa 5 razy musiałem przeczytać to co napisałeś, aby zrozumieć... ;)

Opublikowano

Facebook ----> I love you -----> Miłość ----> 7 dniowa miłość ------> Zerwanie ------> Wkurwianie się na wzajem -------> Wypominanie sobie wszystkiego --------> Powrót do siebie -------> Kłótnia -------> Zdrada -------> Przebaczenie ----> Wrócenie do siebie -----> Kolejna kłótnia -----> Zerwanie .

Nawet się za to nie bierz . hahaha xD . Ale jeżeli tak Ci zależy to jej to powiedz prosto w oczy . Tylko poproś, żeby to zostało między wami . ;)

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Najlepiej być pedałem w kolczykach oraz makijażu i dostawać pociski od innych, dobre podejście... ;)

W poprzednim poście chciałeś wje**ć temu ziomkowi, teraz chcesz jej wpie****ić? :D

@Top

Jak dziewczyna coś czuje do Cb to bardzo jej zaimponujesz tym, że mu wpierdzieliłeś... ;)

Poza tym używaj kropek i przecinków bo kuufa 5 razy musiałem przeczytać to co napisałeś, aby zrozumieć... ;)

Jeśli wszyscy mieli by sie nakurwiać o byle gówno to byśmy sie pozabijali

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jezus? Pozdrawiam średniowiecze umysłowe.

No przecie jam jest Jezus.

Zapewne jesteś chrześcijaninem wiec kurwa ogarnij się.. Kim był Jezus? Żydem i w pewnym sensie cząstka naszego człowieczeństwa należy do tego odłamu.. wiec skoro tak przedstawiasz sytuacje to wrzuć swoją matkę do pieca.. na to samo wyjdzie.

Nie, nie mam w sobie cząstki żyda.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Żartowałem z tym wpierdalaniem. Jak byś chciał pomocy to napisz, ile on ma lat?

Chciałem się spytać ogólnie ile ona ma lat...

Ps. teraz tak poważnie, dla Ciebie on nie istnieje. Jeżeli dziewczyna powie Ci "Mam chłopaka" to mówisz jej "Ty mi się podobasz nie Twój chłopak". Oj kolego kolego naucz się coś o podrywaniu....

Zapomniał bym dodać! Nigdy nie bij się z chłopakiem/kolegą kim kolwiek kto nie zaczyna z Tobą lub jest znajomej tej dziewczyny bo ona uzna że jesteś zerem...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Problemy codziennego dnia. Powinni zrobić specjalny dział dla takich tematów.

Nie bo tam to by się zrobiło drugie Bravo i bym czytał o tym jak zwalić konia... ;)

Jeśli wszyscy mieli by sie nakurwiać o byle gówno to byśmy sie pozabijali

Itak za kilkadziesiąt lat sami się pozabijamy bombami atomowymi czy kij wie czym jeszcze, więc co to za problem walczyć o to co dla nas ważne? ;)

Opublikowano

Nie bo tam to by się zrobiło drugie Bravo i bym czytał o tym jak zwalić konia... ;)

Itak za kilkadziesiąt lat sami się pozabijamy bombami atomowymi czy kij wie czym jeszcze, więc co to za problem walczyć o to co dla nas ważne? ;)

Rozumiem że jeżeli byś był prezydentem to o ważne rzeczy zamiast negocjować sprowokowałbyś wojne :).

I

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hmmm.To bardzo trudne z tego co "Napisałeś" to nawet jak mu "wpierdolisz" to koleżanka cie nie będzie lubić itd. A z drugiej strony to jak on cie pokona to będziesz pośmiewiskiem szkoły.Może zrób tak iż daj mu np Kopa nie wiem w dupę albo powal go na ziemie i tyle i odejdź może to coś ci pomoże.No ale nie wiem.

Opublikowano

mocny kozak w gębie, uważaj tylko aby ten chłopak tej dziewczynki w której sie kochasz nie zrobił Ci krzywdy...

zresztą wywlekanie takich rzeczy w internecie to żenada po całości ale luj z tym, szczeniak jeszcze jesteś to się wyszalej na necie i nazywaj sobie ludzi "ciotami"

myślisz że jak komuś spuścisz łomot to nagle rzuci się na Ciebie stado dziewczyn? w jakim Ty świecie żyjesz...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja tak samo ona jemu wierzy, bo to jest tak, że on chce mnie pobić ekipą mnie i kolegę ale swojej dziwczynie (mojej koleżance mówi, że nie chce mnie pobić, a ona jego słucha) i teraz jest tak, że jak go pobije to się nigdy do niej nie odezwę, a jak go nie pobiję to po prostu on mi wpierdoli z kolegami 20 osób jak będę sam i nie wiem co mam robić.

Opublikowano

Ja tak samo ona jemu wierzy, bo to jest tak, że on chce mnie pobić ekipą mnie i kolegę ale swojej dziwczynie (mojej koleżance mówi, że nie chce mnie pobić, a ona jego słucha) i teraz jest tak, że jak go pobije to się nigdy do niej nie odezwę, a jak go nie pobiję to po prostu on mi wpierdoli z kolegami 20 osób jak będę sam i nie wiem co mam robić.

Co byś nie zrobił to itak masz wpierdol od tych 20 ludzi, jedyne co możesz zrobić to mu wpierdzielić jeden na jeden, a laską się nie przejmować... ;)

Opublikowano

jak żyd to do pieca

dobre;D i bez gadania;D

a co do tematu. jak on jest "cienki" i nie da rade ci nakopać to bądź z ta dziewczyna. olewaj go, a uderzysz go dopiero jak on cie uderzy zebys mial powod. jak wie ze nie da ci rade to watpie by sie zaczepil.

Opublikowano

Szczerze? Wez sie odjeb od tej laski i od tego faceta , jak ta dziewczyna bedzie chciala byc z Toba czy cokolwiek to sama z nim zerwie.

A jak masz sie z nim bic to jedno, jak ciagniesz kogos do siebie to jestes silniejszy pozycja. + skoro ten facet moze sobie przyprowadzic 20 kolegow, to dlaczego ty nie mozesz?

1280314365-U1.png

Opublikowano

jak żyd to do pieca

powiedział ten który siedział w komorze -.-

nie ma to jak być hipokrytą, co nie zydku?!

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jak będzie cie wyzywal ew. 1 cie uderzy to mu oddaj i zrób z nim 1 vs 1, jak wygrasz to idź do niej i powiedz, że sam zaczynał i nie dasz sie jakiemuś cieniasowi bic czy wyzywac. Jak jest mądra to zrozumie to a jak tępa to do pieca razem z jej żydem ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...