Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dziewczyna

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, ponieważ znam koleżankę od ponad 4 miesięcy podobam się jej, a ona mi ale nie chce być ze mną narazie bo nie wiedziałem, że miała chłopaka z którym teraz jest ten chłopak to totalny idiota nie potrafi nawet siebie obronić i jej obronić :) teraz się dowiedziałem, że jej chłopak chce mi wpierdolić ale to jest ciota więc sobie poradzę z tym nie ma problemu gorzej z tą koleżanką z którą on jest, ponieważ ją lubię i nie wiem co mam teraz zrobić mam powód żeby mu wpierdolić np. taki, że od kiedy jest z tą koleżanką nie przyznaje się do jej najlepszej koleżanki, że ją zna więc to jest idiota napiszcie mi proszę co byście zrobili na moim miejscu z tą sytuacją mówię wam, że bardzo zależy mi na tej koleżance ciągle wychodzę z nią na dwór itd. ale jest teraz gorzej bo powiedziałem jej, że mam powód aby wpierdolić jej chłopakowi i nie mogłem tego powodu powiedzieć, ponieważ obiecałem jej koleżance, że nie powiem nikomu i ona się na mnie obraziła :( co mam zrobić bo jak tamten żyd powie do mnie 1 słowo to mu nos połamię i zęby powybijam :)JAK MASZ COŚ PISAĆ GŁUPIEGO ITD TO NAWET NIE PISZ piszę to tutaj, ponieważ jestem totalnie zagubiony ^^

a i ten jak mu najebe to ona się obrazi i powie, że to bez powodu ale powód jest jak mu nie najebe to będzie źle bo kozaczy do mnie frajer w 20 osób jak ja zbiorę ekipe to się zesra :)

Opublikowano

Poproś o przecinki na gwiazdkę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

JAK MASZ COŚ PISAĆ GŁUPIEGO ITD TO NAWET NIE PISZ widać, że czytać też nie umiesz -.- pisać coś mądrego bo mi na niej zależy :)

Ale ja pisze na poważnie... żydów (pozdrawiam dasha xD ) trzeba tępić i palić wiec nie czekaj bo moze byc za późno... WALCZ O DZIEWCZYNE NIE DAJ SIE JAKIEMUŚ ŻYDOWI CO TY ? POJEBALO?

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Zaimponuj jej długością swojego członka

Jak ten ziomek z Sygny? Hihihi...

@Topic: Co jeszcze mozesz zrobic to Najebac gosciowi, bo sam tego chcial, i pogadac z ta dziewczyna ... jak ten zyd jest taka ciota jak ty mowisz to ona zrozumie :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Jej najlepsza koleżanka zna go 3 lata i odkąd on jest z nią nie przyznaje się do niej ten żyd jeden ona go nie lubi i ma taki ryj nie przyzwoity :)

Jak to sie do niej nie przyznaje? Jakis pojeb haha. Zajeb mu odemnie ;)

61093c6efb.png

Opublikowano

ZESRRAJ SIE W GACIE a tak na serio to mu wpierdol i tak po dwóch miesiącach cie rzuci ponieważ masz 17 lat BYCZ

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Jak się nazywa, ile ma lat i w jakiej dzielnicy mieszka?

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Witam mam taki problem, ponieważ znam koleżankę od ponad 4 miesięcy podobam się jej, a ona mi ale nie chce ....

...? Ukryta kamera? Skoro ona tobie sie podoba a ty jej, to co za problem aby zerwała z tamtym kolesiem.. a jezeli macie się już lać.. to powiedz że mu wpierdoliłeś w samo-obronie..

jak żyd to do pieca

Zapewne jesteś chrześcijaninem wiec kurwa ogarnij się.. Kim był Jezus? Żydem i w pewnym sensie cząstka naszego człowieczeństwa należy do tego odłamu.. wiec skoro tak przedstawiasz sytuacje to wrzuć swoją matkę do pieca.. na to samo wyjdzie.

Opublikowano

Oj wpierdol mu i tyle nie patrz na nim innego chyba, że do żyd to do pieca lub z szpadla żyda.

Przeproś dziewczyna wybacz ;)

Opublikowano

Pierdoleni neandertalczycy tylko byście sie nakurwiali po ryjach widze że gimbaza welcome.

Jak jej sie podobasz to jej powiedz wprost że chcesz z nia chodzic i z nia chodz a jak bedzie podchodził tamten typ to mu ew zapierdol jak lubisz.

Na mnie leciała prze sucz to ją przycisłem że mi nie zależy i teraz jest na odwrót :<

A jak ci powie ze nie chce z tobą chodzić to coś sobie ubzdurałeś i tyle :(

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie pierdol, ja jestem z cze-wy i mi się nudzi. Ile ona ma lat?

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

...? Ukryta kamera? Skoro ona tobie sie podoba a ty jej, to co za problem aby zerwała z tamtym kolesiem.. a jezeli macie się już lać.. to powiedz że mu wpierdoliłeś w samo-obronie..

Zapewne jesteś chrześcijaninem wiec kurwa ogarnij się.. Kim był Jezus? Żydem i w pewnym sensie cząstka naszego człowieczeństwa należy do tego odłamu.. wiec skoro tak przedstawiasz sytuacje to wrzuć swoją matkę do pieca.. na to samo wyjdzie.

Nie wierze w Boga, Jezusa i te inne bajki, pozdro :)

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Najlepiej żeby to się działo na oczach tej "koleżanki". Poczekaj aż ten gościu cię pierwszy walnie, najwyżej chwilę poboli, a gdy on cię walnie ty zacznij napierdalać jego. Gdy "koleżanka" będzie miała pretensje, powiedz że działałeś w samoobronie i nie pozwoliłeś się traktować jak szmatę :)

Game Over

Opublikowano

Strzel w łeb dziewczynie i chłopakowi, nie będziesz już miał się czym przejmować.

jak ja zbiorę ekipe to się zesra :)

To samo słyszałem od 15 latka który mnie zaczepił bo wydawało mu się że na niego krzywo patrzę. Jak z 3 kolegami już przyszli to wystarczyło podwinąć rękaw i piach za nimi poleciał aż miło :D

@top

Jak ktoś chce Cię pobić to po prostu się broń, jak mu się znudzi to pójdzie i kłopot z głowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...