Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JUŻ WKRÓTCE ! [ SERVER NA KTÓRYM APOKALIPSA PRZEŁAMAŁA WSZYSTKO ! ] [ TRYB "NIGHTMARE" ] [ McMMO ] [ 2 STREFY ] [ DEDYK ] [START 14.10.12 GODZ 12 ]

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale laguje serwer

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Po za tym że się fajnie zapowiadał to nic ciekawego czy specjalnego. Każdy tam nawala każdego, nawet jeśli jest po tej samej "stronie". Serwer ogólnie nie dopracowany, administracja miła ale widać że sobie nie radzi z ogarnięciem serva. Naprwadę nie polecam tutaj grać, szkoda waszego i mojego czasu na takie "coś".

Opublikowano

Nie ma mowy reklama serwera to klamstwo co to za apokalipsa zombie to zwykly survival juz mi sie odechcialo grac na nim

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Gdyby nie to ze dzieciarni jak.. grałbym dalej ale dobija mnie jak swój zabija swojego.

Te dzieci co zabijaja swoich to beda slabi z skillami ... jak ktos jest bardzo dobrym graczem w minecrafta i mysle logicznie to jest server specjalnie dla niego

Nie ma mowy reklama serwera to klamstwo co to za apokalipsa zombie to zwykly survival juz mi sie odechcialo grac na nim

Reklama to klamstwo ? to jest zwykly survival ? no to sie mylisz bo na zwyklym survivalu zombie nie jest szybsze i nie bije cie po 7 serc bez eq . Server zostal stworzony zeby bylo wiecej emocji a nie uciekasz sobie przez zombie i przed wszystkim tylko giniesz w pvp .
Opublikowano

jest apokalipsa jesli grasz jak jest noc w domku to twoj problem jakbys wyszedl to byss zginal, swoi swoich zabijaja ale juz sa wybrani glowni zazadcy teamami wiec bd takich wywalac z grupy

Opublikowano

Bardzo dobrze serwer dopracowany, jestem w szoku z paru pluginów, widać że Technik Serwera jest fantastyczny. Zastanawia mnie tylko z jakiej paczki korzystacie (ale to pytanie nie tutaj już). Mam pewną propozycje, jednak osobistą do tego serwera.

Najlepiej jakby H@ Serwera napisał do mnie na PW lub Gadu-Gadu.

Serwerowi życzę długo żywotu i więcej graczy :) Ja mają propozycje przedstawię H@ jeżeli napisze :)

pozdrawiam.KAMIKADZEKKS

Opublikowano

Pvp off poniewaz dzieci bily swoich ... pvp bedzie on przy wojnach miedzy strefami , takze zostana dodane cuboidy na obszarze ochronnej zarzadcy stref maja do nich dostep i oni beda przydzielac cuboidy za emerlandy a za emerlandy beda powiekszac teren

Opublikowano

Serwer godne uwagi . Ale jest mały problem z nim . Gracze używają czitów miedzy innymi fly,aim

Jest anty cheat wiec nie moga uzywac to sa admini co lataja

Opublikowano

Miałem nawet chęć lekką zagrać, ale jak zobaczyłem komentarze to sobie odpuszczę.

Bo to sa dzieci i server wtedy mozna by powiedziec ze beta . Jak nie wejdziesz to nie bedziesz wiedzial jak jest na serverze ... twoja strata

Rozgrywka jest fajna teraz sa juz cuboidy wczesniej nie bylo , zarzadcy daja cuboidy za drobna oplata emerlandow a z emerlandow powiekszaja miasto jest bardzo duzo ciekawych skrzyn ktore maja tajemnice w srodku itp. chcesz wiecej wejdz na server

Opublikowano

Fajny serwer :)

No teraz jest fajny bo wczesniej byl dopracowany ale brakowalo mu czegos wiec dopracowalismy go bardziej zebyscie wy jako gracze byli zadowoleni z servera

Opublikowano

Pomysł dobry,ale spodziewałem się czegoś lepszego.

Choćby cuboida na cała mapę , lokacje recznie budowane ze skrzynkami,a nie czysta mape z generatora i zwykle kuferki...

mca.png
Opublikowano

Pomysł dobry,ale spodziewałem się czegoś lepszego.

Choćby cuboida na cała mapę , lokacje recznie budowane ze skrzynkami,a nie czysta mape z generatora i zwykle kuferki...

Mapa nie jest z generatora ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...