Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JUŻ WKRÓTCE ! [ SERVER NA KTÓRYM APOKALIPSA PRZEŁAMAŁA WSZYSTKO ! ] [ TRYB "NIGHTMARE" ] [ McMMO ] [ 2 STREFY ] [ DEDYK ] [START 14.10.12 GODZ 12 ]

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napewno zagram i mam pytanko 1

Kto Chce zemna grac ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

No ale

Kto Chce zemna grac ????

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Super , Apocalypse! Będe grał , bo zostały do startu 3 godziny.

Kto chce grać ze mną i prawdopodobnie z moimi kolegami? Nick w grze Hasin , zgadamy się na serverze.

Opublikowano

Kto chce grać ze mną i prawdopodobnie z moimi kolegami? Nick w grze Hasin , zgadamy się na serverze.

Ja chce z wami grac xD nie widzisz moich postów ?

Ja chce z wami grac

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Mam pytanie co do TS-a. Kanał servera to jest "ZombiCraft" ?

Ja chce z wami grac xD nie widzisz moich postów ?

Ja chce z wami grac

Sorki , nie widziałem.

Opublikowano

Dobra mój nick to Draug jak cos

A i mam kilka pytan

1:Będzie cos takiego ? 20 lvl na start ? - Jest to w pewnym rodzaju pasek nawodnienia. Spada nam on podczas grania , a napełniamy go butelką z wodą . Gdy spadnie nam do 0 umieramy.

2:Czy pod mapą bendą surowce

3:Czy woda będzie zamieniona w lave

I to tyle co chce wiedziec

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ale ja tylko sie zapytalem bo wiem ze skad wezniemy wode skoro lava bedzie zamiast wody

I Pytania

1:Będzie cos takiego ? 20 lvl na start ? - Jest to w pewnym rodzaju pasek nawodnienia. Spada nam on podczas grania , a napełniamy go butelką z wodą . Gdy spadnie nam do 0 umieramy.

3:Jakie nowe moce beda mialy zombie

Czy na serwerze bedzie mozna zalozyc osade ? i czy bedzie plugin Factions ?

Wiem ze duzo pytan ale ciekawy jestem xD

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Hasin może mnie pamiętasz - to ja IceLaysPL.

a i @up Zależy czy to Minez czy zwykła rozgrywka - Chyba zwykła to pod ziemią będzie kur... HERBATA >..<

NA serwer poczekam ale wbije dopiero o 14.00 bo o 12.00 autobus xD

BITCH PLEASE KOLEŚ @UP NIE SPAM ... Żałosne jak będzie taki poziom jak u pana na górze to chyba nie zagram >..<

@UP WBIJ NA TS I POROZMAWIAJ Z ADMINISTRACJĄ >..<

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

A ja dalej czekam na odpowiedz

3:Jakie nowe moce beda mialy zombie

Czy na serwerze bedzie mozna zalozyc osade ? i czy bedzie plugin Factions ?

Wiem ze duzo pytan ale ciekawy jestem

Ice lays ja cie z kąds kojaze ale nw skąd

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@up Lays... to ty. Tęskniłem xD. Grasz razem ze mną , zgredem , i moimi kolegami ? :P

Aha , wejdź ktoś na TS-a bo się nudze.

EDIT: Jeszcze tylko 2 godziny , wytrzymam :)

EDIT2: IP TS-a jest na górze , ale podam: ts3stepdub.pl

Opublikowano

@up Napisz raz i poczekaj a nie piszesz w nieskończoność..

Ja to specialnie pisze zeby refresh byl i zeby wiecej ludzi wszedlo na serwer zeby nudno nie bylo

@up Lays... to ty. Grasz razem ze mną , zgredem , i moimi kolegami ? :P

Aha , wejdź ktoś na TS-a bo się nudze.

EDIT: Jeszcze tylko 2 godziny , wytrzymam :)

Noto mamy zgrana ekipe xD ja 1 h przed otwarciem ide do kosciola :angry: :angry:

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ja wbile okolo 13:20 Ice lays o 14:00 to Ty hasin i twoi przyjaciele rozbudujecie sie juz a my potem wpadniemy xD

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...