Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JUŻ WKRÓTCE ! [ SERVER NA KTÓRYM APOKALIPSA PRZEŁAMAŁA WSZYSTKO ! ] [ TRYB "NIGHTMARE" ] [ McMMO ] [ 2 STREFY ] [ DEDYK ] [START 14.10.12 GODZ 12 ]

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niemam ts ani skype ale mam gg 44962029 POGADAJCIE ZEMNA

Hasin masz może gg nie będziemy spamić w temacie ;)

Ja mam gg mozemy pogadac 44962029

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Refres hujemy xD

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

50 slot czyli miejsca nie zabraknie

Hasin ja mam jego nr gg 44720512

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

który to kanał ts ?! :D

Kanal apokalipsa-mc

Widzialem jeszcze pytanie odnosnie z lvl jako nawodnienie , odrazu mowie ze raczej tego nie bedzie

Opublikowano

Szukam osob do gry Pisac na gg 33551190 albo TUTAJ

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up Ja znalazlem juz grupe do gry jak chcesz to mozesz do nas doloczyc (Zgred , Synek HasinPL99 ningia i ty ale jak chcesz)

JESCZE TYLKO 13min I OTWARCIE SERWERA I START APOKALIPSY

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@up Ja znalazlem juz grupe do gry jak chcesz to mozesz do nas doloczyc (Zgred , Synek HasinPL99 ningia i ty ale jak chcesz)

JESCZE TYLKO 13min I OTWARCIE SERWERA I START APOKALIPSY

a ja moge??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować wpisuję /register St... password m... confirmpassword m... i nie che mnie zarejestrować proszę o pomoc. :mellow:

Pomogłam to daj + :D

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować wpisuję /register St... password m... confirmpassword m... i nie che mnie zarejestrować proszę o pomoc. :mellow:

bo sie wpisuje /register haslo i jeszcze raz haslo ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...