Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irnal [Dedyk]

hat3x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

//brak skanu

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ci od topki co wam z tej topki mozesz miec ten 150 ja wbije 130 i cie rozjade tak zebys sie nie zdziwil ze te top to tylko rank lvl nic takiego a top1 pvp to jest cos i mozna to osiagnac bez 150 takze kolego wbijaj top1 lvl haha

Opublikowano

ci od topki co wam z tej topki mozesz miec ten 150 ja wbije 130 i cie rozjade tak zebys sie nie zdziwil ze te top to tylko rank lvl nic takiego a top1 pvp to jest cos i mozna to osiagnac bez 150 takze kolego wbijaj top1 lvl haha

No i co z tego ? Dla mnie osiągnięcie jest wbicie max lvla i wykucie broni/zbroi na max poziom ;p
Opublikowano

Same DDosy... Żal

Server STOI 2 dni z tego może z 7h był ON.

Ludzie wbili wyskoki lv i potem dupa. Reset kont pozdro...

Gdyby nie to wyłączanie server by był zajebis*y

Ale skoro tak...

Nie polecam...

sygna1q.jpg

Opublikowano

CHANNEL1: Online

CHANNEL2: Online

CHANNEL3: Online

CHANNEL4: Online

Bonus Expa: Brak

Bonus Yang: Brak

Event: Brak

Gracze Online: 65

Rekord Graczy Online: 63

Status Channeli wygląda mi na napisany. Ponieważ :

Zaraz po starcie było ON 1 ch a na stronce były ON all ch.

Jak server jest off to ch są ON.

Dlatego nie sugerujcie się tym.

sygna1q.jpg

Opublikowano

Hm,po wejściu na stronę rozśmieszył mnie tekst administracji '' Jak widać ''niektóe'' dzieci nie umią nic tylko Flodować i ddosować . '' Ale nie ''martwci'' się nie damy tak łatwo się ! Kto tu dzieciak który pisać nie umie ..mówie do adminictracji tego serwera .. A drugie jak pobrałem clienta i otworzyłem winnarem to ikonki nie ma uruchamiającej pliki w pack są jakieś z h.. inną nazwą , troche zastrzeżeń mam co do serwera .. I kolejną uwage znalazłem .. kalendarz nawet dupy ruszyć i zmienić daty jest 12 a nie 14 poprostu porażka. i dno serwera

beznazwywm.png
Opublikowano

Pozdro kurwa serwer wypakowałem i nie ma jak uruchomić .. ikonki nie ma startującej biore z innego serwera to się nie odpala DNO SERW !!!!!!!!!!!

beznazwywm.png
Opublikowano

Hm,po wejściu na stronę rozśmieszył mnie tekst administracji '' Jak widać ''niektóe'' dzieci nie umią nic tylko Flodować i ddosować . '' Ale nie ''martwci'' się nie damy tak łatwo się ! Kto tu dzieciak który pisać nie umie ..mówie do adminictracji tego serwera .. A drugie jak pobrałem clienta i otworzyłem winnarem to ikonki nie ma uruchamiającej pliki w pack są jakieś z h.. inną nazwą , troche zastrzeżeń mam co do serwera .. I kolejną uwage znalazłem .. kalendarz nawet dupy ruszyć i zmienić daty jest 12 a nie 14 poprostu porażka. i dno serwera

Dzieci, które popelniaja zalosne bledy maja lepsze ekipe od paru serwerow ktore niedawno "ruszaly" a ekipa byla pelna "profesjonalnych technikow" ;]

Opublikowano

Pozdro kurwa serwer wypakowałem i nie ma jak uruchomić .. ikonki nie ma startującej biore z innego serwera to się nie odpala DNO SERW !!!!!!!!!!!

Jak byś pomyślał^^ to na stronie jest jeszcze patcher....

0612itblogs01subaruwrxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...