Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irnal [Dedyk]

hat3x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle ludzi ten temat ogląda? Dziwię się.

Jedyne co mi się podoba to, to że jest tutaj nowa mapa z czarnymi pająkami nic więcej. Bo wszystko inne znajdziemy na innych lepszych serwerach.

Ulepszanie tylko red i nieb. perła to już przesada według mnie.

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

za ile on hat3x

troiana niema wiec nic nie zrobia

SERWER NIE RUSZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHYBA TWOJA STARA JEST TAKA GRUBA, ZE KURWA Z WANNY SIE NIE RUSZA WIELORYB

zhda.png

Opublikowano

Tyle ludzi ten temat ogląda? Dziwię się.

Jedyne co mi się podoba to, to że jest tutaj nowa mapa z czarnymi pająkami nic więcej. Bo wszystko inne znajdziemy na innych lepszych serwerach.

Ulepszanie tylko red i nieb. perła to już przesada według mnie.

Serwer jest pod pvp coś Ci się nie podoba szukaj innego ; p
Opublikowano

To są ddosy (floodują) i to dość potężny jest atak netbotu. Ale spokojnie, damy radę. Jak dzisiaj nie wystartujemy to jutro + polepszymy maszyny na niemożliwe.

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Ciezko powiedziec, gdy nie ma troiana..on wlada najwieksza wladza, wiec to juz nie do mnie ;c

2643750055.png

Pomocnik
Opublikowano

Jeny .. po co spamicie ? nie przeżyjecie jednego dnia (baa nocy) bez metina? Idźcie zjeść kolację , umyć ząbki i lulu , a nie czekacie jak 90% dzieci czekające na rivendel , który niestety okazał się kiczem bo bugi były mimo , że mówili , że ich nie będzie;p

Poczekajcie do jutra i może odpali. Nie opłaca się czekać teraz na forum jak wierne pieski bo to TRWA długo , a nie bach i naprawiony.

sygnary.jpg
Opublikowano

Żegnaj Cię i nie zapraszam na serwer.

Nic na siłę ! Nie chcecie? Coś się nie podoba? Nie grajcie !

A co do Ciebie nie kochaniutka, to dla troiana internet się zepsuł, a ja bez niego nic nie zdziałam, gdyż razem robimy każdą rzecz.

Znów off.
Opublikowano

A co do Ciebie nie kochaniutka, to dla troiana internet się zepsuł, a ja bez niego nic nie zdziałam, gdyż razem robimy każdą rzecz.

Widac zero organizacji serwera . Skoro razem wszystko robicie to razem powinniscie otworzyc serwer i dopilnowac by przez te 2 dni wszystko chodzilo jak nalezy by kazdy mogl sprobowac rywalizacji na nim. Nie zaslaniajcie sie brakiem internetu ;>

1329762369-U274919.png
Opublikowano

Również żegnam, a wszystkim innym którzy zamierzają grać na tym serwerze radzę spojrzeć na wypowiedzi admina. Ni to ładu, ni składu no, ale czego tutaj się spodziewać w tym wieku... Powodzenia hat3x ^.^

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

Opublikowano

Nie wgraliśmy jeden bardzo ważniej rzeczy, która pomoże serwerowi, ale wgramy ją jutro.

2643750055.png

Opublikowano

fajny serwer ale admin pokazał ze nie warto grac pozdrawiam
Opublikowano

To jeden z członków TEAM grający na innym serwerze.

Po zostaniu zbanowanym pluł się że serwer padnie bo jego kolega wykładał na niego.

14 Latek...

Tzw. Tequilla nobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...