Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irnal [Dedyk]

hat3x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Smutne ;c.

123rex.png

Max. 444, trochę mało. Team powinien przed startem pomyśleć o jakiś zabezpieczeniach/filtrach.

B00m.

Opublikowano

Japierd*** ale z was durnie (team)

wczoraj mieliście 300 graczy przeglądajacych temat,

serwer jest czesciej off niz on i macie 114... omg :x

Czekaja ludzie, a wy kurwa nadzieje robicie 2 dni temu

tez daliscie prezke to po 5min serwer padl !

PORAZKA

Jeżeli uważasz że Ylayron to dziecko które zatrzymało się umysłowo w wieku 5 lat wklej to na swoją sygnaturę.

Opublikowano

Szkoda tylko, że taki dobrze zapowiadający się serwer, a nie mogą go do końca ogarnąć :c

yamaha_r1_by_fishka1-d344bus.png

bo motocykle to coś co kocham<3

Ilyasviel / Charllyze

Opublikowano

Może jakbyśmy przestali płakać ddosojącemu by sie znudziło i widziałby, że nam nie zależy... Odpuściłby bo jeżeli serwer ma istnieć to i tak będzie. Tylko, że my tu placzemy a on/ona sie smieje z tego....

eRmailBanner1.png
Opublikowano

Może jakbyśmy przestali płakać ddosojącemu by sie znudziło i widziałby, że nam nie zależy... Odpuściłby bo jeżeli serwer ma istnieć to i tak będzie. Tylko, że my tu placzemy a on/ona sie smieje z tego....

z pewnoscia ;x
Opublikowano

Powie mi ktoś , jak problem z patcherem naprawić ? Pisze mi - Błąd połączenia z updaterem ...

Co oznacza , że ktoś jest nie letni ? - jest zimowy .

Opublikowano

Kd +7 ale z hita do 10k tak że jest git jak masz 50k hp naprawde jest spoko

Jak sie bije z ludzmi z full abs to wyglada to tak :

skille 8-12k

hity 1-2k

Opublikowano

Normalnie jakbym miał taka wiedzę znalazłbym tego chuja po ip co ddosuje pojechałbym i bym mu rozjebal all sprzet nie przez to, że jestem NoLife bo nie jestem tylko dlatego, że uprzykrza komus życie...

Powie mi ktoś , jak problem z patcherem naprawić ? Pisze mi - Błąd połączenia z updaterem ...

Jest tak dlatego, że strona jest off. Boże brakuje Wam czegoś (żeby nie mówić ze 5 klepki). Strona bedzie on wtedy wlacz patchera...
eRmailBanner1.png
Opublikowano

EvoMT2 mądre słowa nawet bym cię zawiózł ;DD też czekam na serwer mam nadzieje że to ogarną ;pp

No daj spokój Wedle przysłowia "Kozak w necie pizda w świecie..." Nie zgrywam kozaka bo burneyka nie jestem ale taka jest rzeczywistość
eRmailBanner1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...