Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irnal [Dedyk]

hat3x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiele nie wie o co chodzi z batem ...

start->Uruchom: „notepad.exe”), wpisujemy start metin2client.bin i zapisujemy pliki jako: plik_wsadowy.bat i wybieramy opcję Zapisz jako Typ: Wszystkie pliki. Wklejamy do folderu z grą

Co oznacza , że ktoś jest nie letni ? - jest zimowy .

Opublikowano

Czy ktoś mógłby pomóc z tym klientem ? Nieidzie odpalić ...

Pobrałem klienta i patchera . Wrzucilem parchera do klienta, odpalam i Brak połączenia z patcherem ...

Moze jestem jakis niedorozwiniety ale nieweim co zrobić ;/

Opublikowano

Czy ktoś mógłby pomóc z tym klientem ? Nieidzie odpalić ...

Pobrałem klienta i patchera . Wrzucilem parchera do klienta, odpalam i Brak połączenia z patcherem ...

Moze jestem jakis niedorozwiniety ale nieweim co zrobić ;/

Jest off serwer dlatego przez te ataki ddos ;/
Opublikowano

To jest troche wkurwiające.. narzekacie że nie mogą naprawić itd. Skoro tacy mądrzy jesteście to sami zróbcie serwer z dobrą prezką i postarajcie sie by nie doszło do ataku na niego..

Kurwa każdy serwer to przechodził wiec to jest normalka. A co do Patchera to stwórzcie plik .bat i wrzućcie do folderu z clientem..

Treść pliku:

start metin2client.bin

Nazwijcie jak chcecie i przez to odpalajcie.. mi działa

Dzięki działa

MPVP - Najlepszy serwer PvP w Polsce!

Opublikowano

Gdyby serwer był stabilny byłoby ok bo jest fajny , nie ma miliona epickich itemów czy wymyślnych ulepszaczy , nie gra dużo neosów ksujących spoty. Strona często nie działa , chciałem buffa zrobić a tu lipa. Dużym plusem jest brak itemshopu.

Opublikowano

Gdyby serwer był stabilny byłoby ok bo jest fajny , nie ma miliona epickich itemów czy wymyślnych ulepszaczy , nie gra dużo neosów ksujących spoty. Strona często nie działa , chciałem buffa zrobić a tu lipa. Dużym plusem jest brak itemshopu.

Nie wiem, ale jesteś ślepy chyba, bo jest itemshop.

Opublikowano

Sprawdzcie IS ;] bronie po 50 luda kiedy w naj dostepnych na serwie mozna miec 30 luda ;]

Do tego po 50 kryta szycia gdy w naj broniach jest po 20 ;]

Do tego o wiele wieksze wartosci ataku ;]]

Opublikowano

Sprawdzcie IS ;] bronie po 50 luda kiedy w naj dostepnych na serwie mozna miec 30 luda ;]

Do tego po 50 kryta szycia gdy w naj broniach jest po 20 ;]

Do tego o wiele wieksze wartosci ataku ;]]

EH PIEERDOLNE CZYLI KOLEJNY SERV POD IS:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...