Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Underworld (Wielkie Otwarcie 14.10) - 80 Cap EU&CH|11D-Egy items|Job+PvP Server You last visited: Today at 14:20

rojasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

nie

@Topic

ten temat jest lepszy niz bash,wiocha i innego tego typu serwisy, jak jestem smutny to wchodze i wychodze usmiechniety :)

przestancie sie przekrzykiwac czy jest korupcja czy nie ma, to turecki serwer i wiadomo ze bd korupcja...

b421ea0bef5eb630m.png

Rekrut
Opublikowano

Tylko nie rozklej mi się tutaj. Mówisz, że grasz dla przyjemności, to dlaczego się tak spinasz? Co, jak wyjdzie na jaw, że jest korupcja na serwerze to Twoje życie legnie w gruzach ? Kończę tę polemikę, a Ty tam żyj w swoim świecie silka, beka.

Hahah. Gościu ogarnij się. Po prostu pierdolisz głupoty a takie coś mnie denerwuje. Korupcji nie ma, znam Tyranno długi czas także nic o nim nie wiecie. A i ten kto powiedział, że to "turecki" server to jesteś w błędzie. Na razie przestaję grać z powodu braku czasu na grę także nie pierdol mi tu głupot, że "żyję w swoim swiecie silka". Beka to jedynie może być jedynie z Ciebie gdy piszesz takie głupoty.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Ja też opuściłem serwer , trochę nie dla mnie jakoś nudno mi się grało i w ogóle nie wiem dlaczego :D

Ale najlepsza była forteca :) W Unii pełno gildii z czego na fortecy były 2gildie ,a z tych 2 gildii ok hmm.15osób ?:)

Na początku trudno było się zgrać ,lecz jakoś dali rade i było nawet ok :D Potem oni wpadli dobrze zgrani i leżymy :D

Jest też jeden dobry sposób ,lecz gildie się już poddały i poszli dalej bocić ;/

Może i na serwerze jest kilka osób ,ale trudno jest spotkać kogoś nie AFK na bocie :D

77678022723864382104.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...