Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Underworld (Wielkie Otwarcie 14.10) - 80 Cap EU&CH|11D-Egy items|Job+PvP Server You last visited: Today at 14:20

rojasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

war 49 lf party

Warkiem łatwo idzie solo, expiłem 66-80 solo(czasem jakiś unique)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Panowie, ściągnąłem nowego clienta (po starym śladu nie ma) i teraz jest problem ;/

Odpaliłem nowego, zupdatowałem i mbot przestał działać;/ wychodzi błąd "dwReq >= sizeof(linebuffer)" próbowałem podrzucać z innych silków pliczki ale to nic nie dało ;/

Jakąś rade macie na to??

EDIT

podmieniłem media.pk2 i wsio dział ;=)

Rekrut
Opublikowano

Słucham? Nie grałem chwile ale wipe?! Nie mam czasu na razie ściągać nowego clienta także mnie informuj ;o

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Juz serwer ruszył ale wszystkie arena coiny zostana zabrane :D bo mozna je bylo farmic z thiefow czy cus ;p

ZBIERAM PT NA JUTRO START 16:00

1)War/Cler - Overnuker ;] ( w grze Trox )

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Rekrut
Opublikowano

Co kurwa? Nie wiem czy tu wrócę... Miałem pierwsze pt, które ubiło Shaitana(nie było żadnego 71+ w pt) męczyliśmy się ok. 3 godziny nawet szliśmy afk bo ktoś głodny był itd. Dostaliśmy po 5 coinów na osobę, potem jako bonus za pierwszego Shaitana 16 coinów. Wszystko legalnie i mam to zabrane? Prawie miałem Egy A, miałem jakieś 90 coinów i teraz nie mogę mieć EGY? -_-

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

zagram i postaram sie stworzyc coś z sensem kto jest za Selenix z ecsro może ktoś poznaje

tak jest i ogolnie sa wirusy mianowicie wyeliminowac trzeba i sciagnac czyste pliczki podmienic i grac smiało !

http://www.mediafire...gcr15nrw7zusoad z elite pvp proszę. jak bedzie wszystko ok to czekaj.. Update .

Opublikowano

widziałem już 2 staffy egy i glavie egy. u mnie w guild pisali ze bardzo łatwo coiny zdobyć. 100 w godzine ale nie wiem czy to prawda.

i sprzedają nie wiem za ile. heh.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Elo.Nie wiecie co się dzieje po update silk wywala przy starcie macie coś podobnego czy tylko ja mam ten problem ?

Na ich stronie download nie działa :P

Opublikowano

kurde , obawiam się że już chyba więcej osób nie będzie grało na tym serverze. ciągle utrzymuję się ta sama liczba graczy.

nie wiem czy coś z tego będzie. 50 osób i koniec.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

tak szczerze między nami..? to gram na nim , i wsumie to nic specialnego na nim nie ma.. na początku wydawał się fajny.

Ale po dłuższym graniu stwierdzam że server jak każdy inny.. nuda, mało osób, nie ma pvp.. brak PT .. pozostaje expic expic expic. chociaż i z tym to nie wiem czy jest sens bo sie 150k sp dostaje na start i można do 80 capa na 0 jechać... tak jak ja to zrobiłem. więc tylko dla dropa i golda, można expic. dla expa bez sensu.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Chciałbym zaprosić na serwer starych wyjadaczy z Lyssa. Spotkałem się już z kilkoma osobami i jak dla mnie jest to bardzo miłe uczycie znowu wspólnie pograć, powalczyć na pvp, przejechać wspólną karawaną, czy też wspólnie gonić na alcie xD Zapraszam stare Revolution i Fantasy oraz 3 siłę w ten czas na lyssie prowadzoną bodajże przez Dextera. Może znowu powalczymy :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...