Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Nowy tryb gry Rush

hardware

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gosc jest smieszny. jezeli ty uwazasz ze snajper ma 30 na runde to nie umiesz grac. mam 6 lvl dopiero zaczolem i na runde zawiadowca mam min 3k

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

Ściągnąłem grę - mapa jest nawet przyjemna, jest to dobra odmiana do tego co było teraz. Dodatkowo na testowym kliencie można po testować dodatki, skille, bronie, etc. Jest jeden minus - na testowych serwerach pełno botów.

y526IOx.jpg

Opublikowano

Ściągnąłem grę - mapa jest nawet przyjemna, jest to dobra odmiana do tego co było teraz. Dodatkowo na testowym kliencie można po testować dodatki, skille, bronie, etc. Jest jeden minus - na testowych serwerach pełno botów.

To Ci RUSH działa jeszcze ? xD

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

O WTF dzięx za info bo już nie sprawdzałem nawet bo tyle nie działało

OMG Patch taki jak cała gra

Ile to się pobiera? Ile to coś waży mam szybki net a ledwo idzie, 100 gb to waży czy co

LOL

Opublikowano

Czy może komuś również wyskoczył błąd w trakcie pobirania? Jeżeli tak to powiedzcie co na to zaradzić, jeżeli jeszcze raz mi takie coś wyskoczy napiszę wam dokładnie co to za błąd

skrillexh.png
Opublikowano

No własnie ja mam tak samo, pobieram drugi raz oby to się nie powtórzyło

@DOWN

A mi się pobrało właśnie, próbuj po kilka razy, mi za trzecim wbiło

skrillexh.png
Opublikowano

@DOWN

@DOWN

Zmieniłem na poczatku instalacji żeby pobierało tylko dla mnie i nie ma zadnego błędu zaraz zkonczy mi sie pobierac :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

A ktoś mi pomoże, chcę kupić zestaw (ubranie) za 1000 coins, mam 1310 i ni ch**a nie moge tego kupić, klikam aby zakupić, ładuje się i nic się nie dzieje.

A i małe info dla cheaterów, każdy (chyba) cheat działa, scar-l + zeas hook v2 lepszy niż snajperka :D

@EDIT

Właśnie udało mi się "kupić" zestaw, tylko że 1000 mi wrąbało, ale stroju to już nie mam :<

@DOWN

właśnie nie pomaga

skrillexh.png
Opublikowano

Ostatnio grałem, jeden gościu miał staty 50 zabitych i 11 tys pkt. raz mnie zestrzelił z drugiego końca mapy z "pukawki"

Ja rozumiem trochę spobie poczitować, ale bez przesady.

Już nie wytrzymałem, załadowałem zeas hook v2 i kosiłem go ze scar-l niczym sniper :3

skrillexh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...