Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Nowy tryb gry Rush

hardware

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Like.

Fajnie na to czekałem !! Nie mogę grać w BF'a 3 to niech to zrobią tu :)

Jeszcze niech dodadzą opcje leżenia i będzie miodzio :DDD Wiem że byliby ludzie przeciwko snajperom-kamperom leżącym ale przydałoby się.

I celowanie ppm jak się trzyma a nie jak tylko się kliknie...

Opublikowano

nie wiem czemu ale ta beta ma ogromnego klienta już mi się 3GB ściągło a jest 3/4

@Nie jestem najlepszy z angielskiego, a google tłumaczy jak tłumaczy. Jak odnaleźć serwery z trybem rush, jeżeli został wprowadzony ?

Hardware podał linka do forum na którym jest link do strony http://pte.battlefield.play4free.com/ i tam logujesz się pasami z normalnej gry i ściągasz klienta i uczestniczysz w becie i tam odpalisz dopiero ten tryb

Opublikowano

no dokładnie to się przyda tak samo jak statysyki sam muszę sobie to pobrać i zobaczymy :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Like.

Fajnie na to czekałem !! Nie mogę grać w BF'a 3 to niech to zrobią tu :)

Jeszcze niech dodadzą opcje leżenia i będzie miodzio :DDD Wiem że byliby ludzie przeciwko snajperom-kamperom leżącym ale przydałoby się.

I celowanie ppm jak się trzyma a nie jak tylko się kliknie...

No może byłoby fajnie gdyby dodali leżenie. Ale pomyśl ile by powstało bugów.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Czyli jak wszystko będzie wporządku na testach to góra i 2 tygodnie można się spodziewać na oficjalnych serwach.

Podaje filmik jak wygląda nowa rozgrywka na serwach testowych.

Ps.Filmik nie mój.

Opublikowano

;00000 Jakie tu nowości się dzieją..... ładnie :)

no oczywiście wtedy kiedy ja grać nie moge! xD

YAY

Opublikowano

Żałosne... ludzie tylko z USAS latają, nikt nie ma przyzwitej broni, same noby, z RPG do ciebie walą, same dzieci , nikt nie potrafi grać zespołowo, kampią wszędzie, lagi, bugi, śmiech na sali, bierzcie snipera to będziecie zgarniać po 30 na rundkę. CHAOS

Opublikowano

kurde też bym sobie popykał tylko pobieram klienta gry world of warplanes :P ale myślę że będzie sporo zabawy z tym nowym trybem :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością tak jak na profil żołnierza. :D Ciekawe kiedy ten tryb zostanie wprowadzony.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...