Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Nowy tryb gry Rush

hardware

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh ....ja myślałem że profil zostanie dopiero na święta wprowadzony a jednak nie :)

dobrze by było gdyby wprowadzili mapki typu 1-10lvl ograniczenia .... bo początkowi gracze nie mogą sobie pograć z równymi sobie : /

komu się podoba taki pomysł?;p

YAY

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh ....ja myślałem że profil zostanie dopiero na święta wprowadzony a jednak nie :)

dobrze by było gdyby wprowadzili mapki typu 1-10lvl ograniczenia .... bo początkowi gracze nie mogą sobie pograć z równymi sobie : /

komu się podoba taki pomysł?;p

To raczej nie wejdzie, bedziesz chciał pograc ze znajomymi, którzy mają więcej czasu na gre i co ? Oni muszą robić postać bezsens.

Opublikowano

mi jakiś error wyskakuje podczas instalacji tego klienta nie zrobiłem screen'a ale chodziło o to że nie mogło zaktualizować jakiegoś pliku wiecie może o co chodzi ??

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Wie ktoś czy ta wersja beta z tym trybem działa? Mi stale wychodzi

Battlefield Play4Free is currently unavailable

It’s not you, it’s us! We're probably releasing something awesome and will be back as soon as possible.

Wam działa czy tylko mnie nie?

LOL

Opublikowano

Coś robią na becie może jakieś bugi z tym nowym trybem są i coś naprawiają beta jest własnie od tego żeby wykryć błędy jeśli wprowadzają coś nowego:D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...