Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Polska werjsa LOLA VS Angielska

Zadziorek

ANG VS POL  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. POLSKA WERSJA VS ANGIELSKA WERSJA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co ten temat?

Przecież wersja angielska od polskiej różni się tylko językiem, więc raczej każdy będzie wolał LOLA po polsku niż po angielsku.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ta... Dwa trupy... emocje : Aha...

Trzy trupy .... emocje : ta....

Ang :

Penta Kill : o kurwa!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

I wiele żartów/ tauntów postaci jest zrozumiałe tylko na angielskiej wersji lola - choć z paroma wyjątkami (Twoja stara i forfiter tudzież Draven trollujący prezydenta).

No bo jak normalnie po Polsku przetłumaczyć chociażby tekst Kha'Zixa:

I ate an optimist once, but i couldn't keep him down. Dali więc zupełnie inny żart.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Lol Polska i Angielska naraz - bo mogę! Najpierw naucz się robić ankiety.

Ja gram na polskiej wersji. W sumie to jest mi to bez różnicy, tyle że jak teraz zmienię na angielską to muszę pobierać nowe pliki, więc zostaje polska.

I tak gram na wyciszonym lolu, itemy i skille znam na pamięć, więc w sumie to ani nie słucham, ani nie czytam.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Grałem na polskim na początku - duże ułatwienie. Teraz tylko angielska może dlatego bo nie chce mi się patcha po polsku ściągać.

Opublikowano

Polski jest dobry gdy ktos zaczyna grac, zeby przeczytac jakie champ ma skille, opisy itemow itp. (oczywiscie jak ktos nie umie dobrze angielskiego). A potem gdy juz sie nauczy pewnych rzeczy na pamiec to zmienic :D Ja tak mialem i jest git =)

Opublikowano

Angielska rlz.Nazwy itemów jakoś brzmią a nie "krwipijec", "lodowy młot".W dodatku na polskim pizgasz qudare i emocje zadne bo się pani lektor nie wysiliła.Na angielskiej wersji to ma jakieś emocje i energie a ta pani z polskiej wersji to im chyba jeszcze zapłaciła za to że nagrała te lektory

Opublikowano

Oprócz tego, że nie rozumiem większości żartów lub tekstów, które zapomniałem z wersji polskiej to wersja INGLISZ jest lepsza wg. mnie.

DABYL KILL, CZRIPLE KILL, QŁAAAAAAAAAAADRA KILL, PENTAKILLLLLLLLL <--- To jest coś :D

Przy niszczeniu wież jest zajebiście, albo inh, też zajebiste :D

Opublikowano

Z angielską od bety...

Polska no nie wiem, kiedy była beta polskiej wersji te wszystkie itemy itd. po prostu załamka.

Teraz mogę na tym grać, ale ang rlz.

Pasjonat
Opublikowano

Osobiście gram na polskiej ale jak juz inni wspominali na angielskiej sa wieksze emocje

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Oczywiście Angielska. Komentatorka ogólnie rządzi, i te "PENTA KILL!" jest cudowne ;).

Dubbing w Polskiej wersji jest niezbyt dobry (Udało ci się zabić wroga.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...