Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack + Anty Screenshot

Jestę_Cziterę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uruchom w trybie zgodnośći i jako adminstrator, wyłacz anty wirusa.

Mam Ten sam problem co kolega powyżej jak dałem jako administorator "Unable to find a version of the runtime to run this aplication " Podkreśle że mam windowsa xp

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie o tyle ma trojana, co keyloggera. Można powiedzieć, że autor cheata wydał rozkaz "autodestrukcji" w momencie, kiedy stał się on wykrywalny. Hack uruchamia się wraz ze startem systemu, oraz duplikuje się w całym systemie, przy okazji wywala fałszywy błąd "failed to initialize application"

Radzę to usunąć z kompa :)

graphic.png

Opublikowano

System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia,scieżki lub pliku.Możesz nie mieć odpowiednich uprawnien,aby uzyskać dostęp do elementu. POMOCY xD

Opublikowano

To nie o tyle ma trojana, co keyloggera. Można powiedzieć, że autor cheata wydał rozkaz "autodestrukcji" w momencie, kiedy stał się on wykrywalny. Hack uruchamia się wraz ze startem systemu, oraz duplikuje się w całym systemie, przy okazji wywala fałszywy błąd "failed to initialize application"

Radzę to usunąć z kompa :)

uff dobrze ze tego shitu nie pobieralem :)

Opublikowano

Włanczam czita klikam f9 i czit sie nie włancza sterowniki wszystko mam dobre bo inne czity działają wpisuje w konsole antiss.cfg i nadal nic nawet nie pisze jak na filmiku mam XTCS

Opublikowano

Włanczam czita klikam f9 i czit sie nie włancza sterowniki wszystko mam dobre bo inne czity działają wpisuje w konsole antiss.cfg i nadal nic nawet nie pisze jak na filmiku mam XTCS

Spróbuj na innej wersji cs.

Opublikowano

Mam problem bo zainstalowalem ten plik a nastepnie go usunolem i gdy wlaczam zawsze komputer mi pisze ze nie odnaleziono pliku i tak pare razy... prosze mi napisac jak mam to usunac bo to mnie dręczy!!!

Dziękuje.

PS. pisze tez ze ponowna instalacja powinna rozwiazac problem....

Opublikowano

Weszłem w Wallhack & anty ss.rar Kliknąłem Anty ss . exe i wyświetliło się : Nie mogę wykonać :C/USERS blabla pomóżcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...